IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zpogi
Köszönöm az infót,akkor a 4-es lesz az én "emberem".<#worship>

VO101Tom
A 3-as NEM kezeli a track clip-et (azt az aktív ledes, fejhallgatóra szerelhetõ "agancsot", amit Laca is gyártott), csak a 6DOF vector expansiont, ami csak sapka napellenzõre tudsz tenni (és ez csak fényvisszaverõs). A minatvátelezési frekit ugyanannyinak írják (120 fps), a betekintési szöge, és a felbontása viszont kevesebb, mint a 4 és 5-nek. Nem kezeli a legújabb software sem, de driver még letölthetõ az oldalról.

Hivatalos oldalon vannak mûszaki adatok:
TrackIR 3 Pro
4 Pro
TrackIR 5

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Na utána néztem Sanyónál. Tehát a hármashoz még meg kell venni valamit(6DOF Vector Expansion),hogy tudja a 6 dof-ot?

Zpogi
Nem tudom,hogy igazából mi a különbség a 3,4 és az 5-ös között az árukat leszámítva.

Egyébként mennyit kérnél érte?

RatBaG
milyenre gondoltál? nekem van itt egy 3 pro a szekrényben, használtam vagy 2 hónapig anno... <#gonosz3>

Per Aspera Ad Inferi.

Zpogi
Esetleg nem tud valaki egy eladó Trackir-t?

És mire jutottál? 😄

www.smart-bus.hu

Azért ma is vannak jó színészeink!
Méhes László

A Beugró címû mûsorban is vannak nagy alakítások:
Beugró-A prosti

A Béna.

Sanyo
Így van, csak a steam klienst kell feltenni, a cuccokat nem kell újra letölteni. Az adott játék indításakor feltelepíti amit kell és kész.

www.pcpilot.hu

ha nem a rendszer partíción van a játék akkor nem. ez az összes steames játékra igaz.
<#eljen>Nekem is kedvenc.
És szerintem újra kell rakni. De nem vagyok a téma guruja.<#vigyor>

Vagy ez
A ház

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Na ez az igazi

Hogy én se maradjak ki.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Gyerekek!
Win reinstallnál, uninstallálni kell-e a játékot, vagy sem.
Gyorsan válaszoljatok Xd

Bakker, kétszer görgettem végig az oldalt, hogy jó topikban járok-e...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Jaj... <#finom><#szeret>

www.smart-bus.hu

Her Laca

Na itt van és ahogy látom az egész színdarab fent van..
Meg is van az esti programom😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
És az a röhej ,hogy ezt nem a korunk mondatja velünk. Sajnos ez így igaz ahogy mondod.
Tudod még gyerek voltam amikor már elbûvölt Latinovits játéka.
Számomra Õ a színész ,persze sok más kedvencem is van emellett.
Láttad azt a színdarabot a Mario és a varázsló -t amiben õ játszotta Cipollát. Félelmetes.
No mindjárt rákeresek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Bizony! Sajnos a mai stol szintû "színészek" még csak meg sem közelítik a régieket.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
TESTVÉREM!!!!!!!!!!!!!!!!!

A FILM-rõl és A SZÍNÉSZRÕL beszélgetünk.
Keblemre!

A Filmtörténelem legnagyobb étkezési jelenete. véleményem szerint.

Her Laca
Ha te nyitottad akkor te vagy a góré nem?😊

LeonSilver
Még egy kis kulturális kirohanás, ígérem ma részemrõl az utolsó.
Ezt ismered? Én kb. havonta egyszer megnézem a filmet. Az egyik kedvencem, és ez a jelenet meg mindet visz!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem vagyok házigarázda, csak én nyitottam anno a tápigot 😉

Her Laca
Leon 😊 Az ismétléseket töröld ki légyszi😊 Beragadt valami:XD

Her Laca

Her Laca

Ez akart lenni

Her Laca

De ez mindent visz .

Na elég a kulturális kirohanásaimból😊

Her Laca

Ezt betéve tudom😊 Imádom ahogy a verseket megénekli.

LeonSilver
Én nagyon szeretem. Persze az Illést, Fonográfot is. Ez a vers egy csoda, a hangszerelés és az elõadás meg egész egyszerûen fantasztikus. Akár 20* is meghallgatom egy nap 😊

Her Laca
Nem mondod?😊
Mostanában állandóan Koncz Zsuzsát hallgatok😊

Ööööö... Én nem azért raktam ki szegény fickót, mert tetszik... :-)))
LeonSilver
Nekem meg ez a csaj. Igaz nem mostanában lett a kedvencem 😉

Her Laca

Na meg Õ.

Her Laca

Ez a csajszi mostanában a kedvenceim közé tartozik.

Her Laca

Ez se rossz.

Lájk!😄<#eljen> ezt vhogy elkéne küldeni ennek a marhának😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

i robot
Ez hatalmas! <#taps><#worship><#buck>

Her Laca
<#taps><#pias>

SgtChris
Ah, köszi! Ki gondolta volna, hogy ott lesz, azt hittem, valami conf.ini buzera kell ide is, mint az megszokott mostanság... :-(

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

LeonSilver
EZ a fasztalicska valami grafomán bölcsész lehet. Azoknak van ilyen csökött agya.

Blogbuzi-tipológia:
...
3, Cinikus alfaj.
Idejének java részét mások kedvenc hobbijának fikázásával tölti. Találomra kiválasztott témákat körbejárva, azokat karikatúraszerûen ábrázolja. Vicces, vagy viccesnek látszó formába öltözteti gúnyolódását, hogy ezzel keltsen szimpátiát a véleménye iránt. A szabadtéri, szobakörnyezettõl idegen hobbik és tevékenységek kiemelt célpontnak számítanak a listáján. A lexikális tudás bármilyen formáját ördögtõl valónak tartja. Az alfaj egyik fele saját memóriagondjait leplezi ezzel, a másik, "önhitt" jellemvonásokat felmutató fele pedig csak a mások tudását ócsárolja, a sajátját erénynek tartja. Cinikus, mindent leszóló negatív hozzáállásuk forrása megosztja a tudóstársadalmat. Néhányan gyerekkori traumára gyanakszanak, mikoris a szomszéd erõs gyerek elvette a mecsboxukat. Többen a jelenlegi életmódjuk miatt kialakuló nõsténymentes környezet érzelmi feszültségeit nevezi meg okként. Egy kisebb rész pedig a tudományos szempontból hiányosan alátámasztott, kevéssé egzakt "ezek hülyék" formulával magyarázza cselekvésük mozgatórugóit.
.....................................

Si vis pacem, para bellum.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

gyönyörû videó, hd-ben nézzétek, nekem olyan volt ha ott lennék😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

i robot
Spit-el?

Huhhh... asszem alapon... ( ennyit számít a procid... durva )

www.smart-bus.hu

mijki
OFF:

Nem tudom, hogy olyan borzasztó hogy SP meg Fluor a divat, miközben a tehetséges emberek utcára jutnak...

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Igen, ott.

Nagyon kemény. A hercegi pár,ott van?<#vigyor>

Her Laca