IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hivatalos oldalon vannak mûszaki adatok:
TrackIR 3 Pro
4 Pro
TrackIR 5
www.pumaszallas.hu
Egyébként mennyit kérnél érte?
Per Aspera Ad Inferi.
www.smart-bus.hu
Méhes László
A Beugró címû mûsorban is vannak nagy alakítások:
Beugró-A prosti
A Béna.
www.pcpilot.hu
És szerintem újra kell rakni. De nem vagyok a téma guruja.<#vigyor>#vigyor>
A ház
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Win reinstallnál, uninstallálni kell-e a játékot, vagy sem.
Gyorsan válaszoljatok Xd
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
Na itt van és ahogy látom az egész színdarab fent van..
Meg is van az esti programom😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Tudod még gyerek voltam amikor már elbûvölt Latinovits játéka.
Számomra Õ a színész ,persze sok más kedvencem is van emellett.
Láttad azt a színdarabot a Mario és a varázsló -t amiben õ játszotta Cipollát. Félelmetes.
No mindjárt rákeresek.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A FILM-rõl és A SZÍNÉSZRÕL beszélgetünk.
Keblemre!
A Filmtörténelem legnagyobb étkezési jelenete. véleményem szerint.
Ezt ismered? Én kb. havonta egyszer megnézem a filmet. Az egyik kedvencem, és ez a jelenet meg mindet visz!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ez akart lenni
De ez mindent visz .
Na elég a kulturális kirohanásaimból😊
Ezt betéve tudom😊 Imádom ahogy a verseket megénekli.
Mostanában állandóan Koncz Zsuzsát hallgatok😊
Na meg Õ.
Ez a csajszi mostanában a kedvenceim közé tartozik.
Ez se rossz.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
...
3, Cinikus alfaj.
Idejének java részét mások kedvenc hobbijának fikázásával tölti. Találomra kiválasztott témákat körbejárva, azokat karikatúraszerûen ábrázolja. Vicces, vagy viccesnek látszó formába öltözteti gúnyolódását, hogy ezzel keltsen szimpátiát a véleménye iránt. A szabadtéri, szobakörnyezettõl idegen hobbik és tevékenységek kiemelt célpontnak számítanak a listáján. A lexikális tudás bármilyen formáját ördögtõl valónak tartja. Az alfaj egyik fele saját memóriagondjait leplezi ezzel, a másik, "önhitt" jellemvonásokat felmutató fele pedig csak a mások tudását ócsárolja, a sajátját erénynek tartja. Cinikus, mindent leszóló negatív hozzáállásuk forrása megosztja a tudóstársadalmat. Néhányan gyerekkori traumára gyanakszanak, mikoris a szomszéd erõs gyerek elvette a mecsboxukat. Többen a jelenlegi életmódjuk miatt kialakuló nõsténymentes környezet érzelmi feszültségeit nevezi meg okként. Egy kisebb rész pedig a tudományos szempontból hiányosan alátámasztott, kevéssé egzakt "ezek hülyék" formulával magyarázza cselekvésük mozgatórugóit.
.....................................
Si vis pacem, para bellum.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
Nem tudom, hogy olyan borzasztó hogy SP meg Fluor a divat, miközben a tehetséges emberek utcára jutnak...
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro