IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Igen. Állítólag a következõ peccsben a kék csíkokat lecserélik zöldre. Az nyugtat 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Urak! A kék csíkok ügyében van valami elõrelépés a hivatalos fórumon?

www.smart-bus.hu

Ok köszi.

LeonSilver
Pukkantásom sincs róla lévén nekem nem olyan volt. Nézz körül a freetrack topikban, van ott egy jóember (Harbonah), õ ps3-as motyót csinált. Írj neki pm-et, ha nem válaszol mert nincs éppen az ezsgén akkor szólsz és küldök neki sms-t, hogy tolja fel az arcát.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Megnéztem vaterán már van 4-5 ezerért. Úgyhogy tényleg érdekelne , hogy csak ki kell-e cserélni a webkamerát, vagy van-e valami csavar?

Igen? Mert néha kicsit talán kevés a 30 fps. A ps3 cucc az mennyibe kerül? És csak kicserélem a kamerával aztán kész?<#fejvakaras>
Csak lassan prehistorik vagyok a témában.<#smile>

LeonSilver
Állítólag a ps3 szarja még jobb mint a wiimote.

Figyi', én teljesen analfabéta vagyok minden! mûszaki dologhoz..
de Dummy leírása után, még én is tudtam magamnak csinálni egyet, és nagyon jó lett.<#vigyor>
Infraledes, viszont csak kamerás mert az olcsóbb volt, (vx 1000) viszont lehet , hogy majd lecserélem a wii verzióra,de ez is jó.

LeonSilver
Igazán nincs mit 😉 Mikor nekem volt ilyenem, akkor én csináltam (illetve a sógorommal csináltattam ) USB-s tápellátást is neki. ITT van, hogy milyen, aztán írták ott a topikban, hogy lehet venni is hozzá. Viszont az is az igazsághoz tartozik, hogy én azért cseréltem le tir5-re mert meguntam a baszakodást vele. Hol a BS-hez kellett valami hekkelt szar, hogy menjen a free, hol az FSX nem akart vele mûködni. Na ebbõl lett elegem.

Zpogi
Ok köszi.

LeonSilver
Ja, még annyit, hogy ugyan nem Dummy vagyok de kell hozzá egy szoftver (BlueSoleil) és egy blútót. Ha veszel csak és kizárólag eredetit. Hogy miért? Ez is le vagyon írva 😛

LeonSilver
A kontroller kell hozzá bajtársam. De errõl sokkal bõvebb információt találsz a Sanyo oldalán is meg itt, az ezsgén a freetrekk tápikban is.

Zpogi
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõled Dummy. Laca emlékeztett<#worship>,hogy Freetrack-hez lehet használni a Nintendo Wii kontrollerét is. Az kell hozzá vagy az infra érzékelõje? Meg,hogy így mennyire mûködik nappali fénynél?
Mielõtt nagyobb költségekbe verem magamat ezt még kipróbálom.

Zpogi
Köszönöm az infót,akkor a 4-es lesz az én "emberem".<#worship>

VO101Tom
A 3-as NEM kezeli a track clip-et (azt az aktív ledes, fejhallgatóra szerelhetõ "agancsot", amit Laca is gyártott), csak a 6DOF vector expansiont, ami csak sapka napellenzõre tudsz tenni (és ez csak fényvisszaverõs). A minatvátelezési frekit ugyanannyinak írják (120 fps), a betekintési szöge, és a felbontása viszont kevesebb, mint a 4 és 5-nek. Nem kezeli a legújabb software sem, de driver még letölthetõ az oldalról.

Hivatalos oldalon vannak mûszaki adatok:
TrackIR 3 Pro
4 Pro
TrackIR 5

www.pumaszallas.hu

Zpogi
Na utána néztem Sanyónál. Tehát a hármashoz még meg kell venni valamit(6DOF Vector Expansion),hogy tudja a 6 dof-ot?

Zpogi
Nem tudom,hogy igazából mi a különbség a 3,4 és az 5-ös között az árukat leszámítva.

Egyébként mennyit kérnél érte?

RatBaG
milyenre gondoltál? nekem van itt egy 3 pro a szekrényben, használtam vagy 2 hónapig anno... <#gonosz3>

Per Aspera Ad Inferi.

Zpogi
Esetleg nem tud valaki egy eladó Trackir-t?

És mire jutottál? 😄

www.smart-bus.hu

Azért ma is vannak jó színészeink!
Méhes László

A Beugró címû mûsorban is vannak nagy alakítások:
Beugró-A prosti

A Béna.

Sanyo
Így van, csak a steam klienst kell feltenni, a cuccokat nem kell újra letölteni. Az adott játék indításakor feltelepíti amit kell és kész.

www.pcpilot.hu

ha nem a rendszer partíción van a játék akkor nem. ez az összes steames játékra igaz.
<#eljen>Nekem is kedvenc.
És szerintem újra kell rakni. De nem vagyok a téma guruja.<#vigyor>

Vagy ez
A ház

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Na ez az igazi

Hogy én se maradjak ki.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Gyerekek!
Win reinstallnál, uninstallálni kell-e a játékot, vagy sem.
Gyorsan válaszoljatok Xd

Bakker, kétszer görgettem végig az oldalt, hogy jó topikban járok-e...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Jaj... <#finom><#szeret>

www.smart-bus.hu

Her Laca

Na itt van és ahogy látom az egész színdarab fent van..
Meg is van az esti programom😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
És az a röhej ,hogy ezt nem a korunk mondatja velünk. Sajnos ez így igaz ahogy mondod.
Tudod még gyerek voltam amikor már elbûvölt Latinovits játéka.
Számomra Õ a színész ,persze sok más kedvencem is van emellett.
Láttad azt a színdarabot a Mario és a varázsló -t amiben õ játszotta Cipollát. Félelmetes.
No mindjárt rákeresek.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Bizony! Sajnos a mai stol szintû "színészek" még csak meg sem közelítik a régieket.

Her Laca
TESTVÉREM!!!!!!!!!!!!!!!!!

A FILM-rõl és A SZÍNÉSZRÕL beszélgetünk.
Keblemre!

A Filmtörténelem legnagyobb étkezési jelenete. véleményem szerint.

Her Laca
Ha te nyitottad akkor te vagy a góré nem?😊

LeonSilver
Még egy kis kulturális kirohanás, ígérem ma részemrõl az utolsó.
Ezt ismered? Én kb. havonta egyszer megnézem a filmet. Az egyik kedvencem, és ez a jelenet meg mindet visz!

LeonSilver
Nem vagyok házigarázda, csak én nyitottam anno a tápigot 😉

Her Laca
Leon 😊 Az ismétléseket töröld ki légyszi😊 Beragadt valami:XD

Her Laca

Her Laca

Ez akart lenni

Her Laca

De ez mindent visz .

Na elég a kulturális kirohanásaimból😊

Her Laca

Ezt betéve tudom😊 Imádom ahogy a verseket megénekli.

LeonSilver
Én nagyon szeretem. Persze az Illést, Fonográfot is. Ez a vers egy csoda, a hangszerelés és az elõadás meg egész egyszerûen fantasztikus. Akár 20* is meghallgatom egy nap 😊

Her Laca
Nem mondod?😊
Mostanában állandóan Koncz Zsuzsát hallgatok😊

Ööööö... Én nem azért raktam ki szegény fickót, mert tetszik... :-)))
LeonSilver
Nekem meg ez a csaj. Igaz nem mostanában lett a kedvencem 😉

Her Laca

Na meg Õ.

Her Laca

Ez a csajszi mostanában a kedvenceim közé tartozik.

Her Laca

Ez se rossz.

Lájk!😄<#eljen> ezt vhogy elkéne küldeni ennek a marhának😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.