IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Legyen szó akár a teljes fedélzeti elektronika cseréjérõl.
Az sem elhanyagolható,hogy a Grippenhez fegyverzetet is venni kell és azt sem apróért osztogatják.
Rémlik valami a multból,hogy valamelyik ország átépítette a 29 esek elektronikáját NATO kompatibilisre errõl tudsz valamit?
A Béna.
persze nyugati típust semmiképpen nem helyettesíthetett volna
Egy pár éjszakát ücsörögtem mellettük Kecskeméten õrségben<#violent>#violent>
Fenségesen gyönyörû gépek!
Meg sem merem kérdezni ,hogy az elektronika NATO kompatibilisre cserélése mennyibe fájt volna?
A Béna.
Urak ha ekkora érdeklõdés van Arma2 iránt: Júliusban lesz a 20. lan parti!
Eddig 28-30 fõ,de ennyien mindig vagyunk.
Szállás,terembérlet 7000 Ft körül mozog a 4 napra,helyszín Battonya.
Érdeklõdni privátban.
On
A Béna.
www.smart-bus.hu
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"
Ezen behaltam
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nemhogy nem bántam meg, de el sem tudom képzelni, hogy hogyan tudtam meglenni nélküle (ez még a freetrekkre is vonatkozik, az volt az elsõ ilyen kütyüm). Aki nem próbálta az el sem tudja képzelni milyen fasza szerkezet!
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
TrackIR4 alatt már nem érdemes venni, a 4 és az 5 között pedig nincs komolyan észrevehetõ különbség. Az 5 kevésbé törékeny és valamivel nagyobb a látószöge.
www.pcpilot.hu
www.pumaszallas.hu
Egyedül lennék a problémámmal az egész kerek-e világban?!
Biztos <#alien>#alien> vagyok.
Fuck.<#vigyor2>#vigyor2>
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Csak lassan prehistorik vagyok a témában.<#smile>#smile>
de Dummy leírása után, még én is tudtam magamnak csinálni egyet, és nagyon jó lett.<#vigyor>#vigyor>
Infraledes, viszont csak kamerás mert az olcsóbb volt, (vx 1000) viszont lehet , hogy majd lecserélem a wii verzióra,de ez is jó.
Mielõtt nagyobb költségekbe verem magamat ezt még kipróbálom.