IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VO101Tom
29-esre csak a pénzt költötték, a Gripen mellett tök felesleges és elavult gép. Szépnek szép, de a honvédségnél ez nem szempont. Elavult elektronikája (nemcsak radar, és navigáció, hanem zusammen az egész flugzeug), korszerûtlen hajtómûve mellé még pótalkatrészek sem jöttek az oroszoktól, gyakorlatokon is csak akkor tudott villogni, ha olyan szitut játszottak, amiben tépni kell. Hozzáteszem ez a (tényleg fasza) tömeg/tolóerõ aránya csak alacsonyan volt meg, nagy magasságban még a Gripen is partiba volt vele)

www.pumaszallas.hu

A németek... a megörökölt gépeket alakították át. A szlovákoknak is van, de azt nem tudom, hogy azok honnan vannak.

www.smart-bus.hu

Nem vagyok tájékozott a témában,javíts ki ha tévednék,de szerintem olcsóbb,a már meglévõ jó teljesítménymutatókkal rendelkezõ gépek elektronikáját korszerûsíteni mint új gépeket venni.
Legyen szó akár a teljes fedélzeti elektronika cseréjérõl.
Az sem elhanyagolható,hogy a Grippenhez fegyverzetet is venni kell és azt sem apróért osztogatják.
Rémlik valami a multból,hogy valamelyik ország átépítette a 29 esek elektronikáját NATO kompatibilisre errõl tudsz valamit?

A Béna.

volt már akkor is, (több mint 13 éve)

persze nyugati típust semmiképpen nem helyettesíthetett volna

valamilyen szinten már meg kellett valósítani a nato kompatibilitást, de a dasa elég komoly programokat is ajánlott, pl APG-65-ös lokátor (F-18A-é) stb, de ez aztán az abszolút álom kategória

Fájdalmas video...
Egy pár éjszakát ücsörögtem mellettük Kecskeméten õrségben<#violent>
Fenségesen gyönyörû gépek!
Meg sem merem kérdezni ,hogy az elektronika NATO kompatibilisre cserélése mennyibe fájt volna?

A Béna.

OFF

Urak ha ekkora érdeklõdés van Arma2 iránt: Júliusban lesz a 20. lan parti!
Eddig 28-30 fõ,de ennyien mindig vagyunk.
Szállás,terembérlet 7000 Ft körül mozog a 4 napra,helyszín Battonya.
Érdeklõdni privátban.

On

A Béna.

<#duma><#rinya>

www.smart-bus.hu

A kurva annyát. Nem ezt akartam berakni,hanem ezt:

Off. Egy repmûszaki videója arról,hogy a világ leggazdagabb országa vagyunk. 200 órát repült kiváló vadászgépeket hagyunk rohadni,majd dobunk szemétre. Köszönhetjük kedves vezetõinknek:

LeonSilver
Váááááááááááááááááááááááááá, egy élien!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

"A grafikák közvetlen linkelése nem engedélyezett!"

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Scottt
Na ilyet nem tud még a BOB biztosítani egy darabig<#ravasz1>

\"A békefenntartás nem a katonák dolga, de csak ők értenek hozzá\" \"De ki a fasznak kell ez?!Én inkább ezt választom!Imádom\" \"Brothers everywhere Raise your hands into the air we\'re WARRIORS\"

Her Laca

Ezen behaltam

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
<#eljen>

www.pumaszallas.hu

mijki
Akk majd mehetünk Arma 2-zni, nekem is megvan 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Zpogi
Tom: Megvan az Arma 2,telepítõdik felfelé 😊

Zpogi
Freetrack-em már régóta van nekem is,csak nappali fénynél nem tudom használni és ezért akarok váltani. De mielõtt elköltenék egy rakat pénzt még megpróbálok egy két dolgot. Elõször kibányászom a webkamerámból az infra szûrõt,ha így sem jó akkor beleépítek flopy lemezbõl fényszûrõt és ha ez sem segít akkor veszek Wii kontrollert,majd csak ez után költök Trackir-re

LeonSilver
Én ugyan így érzek a tir5-el és a klippel 😉
Nemhogy nem bántam meg, de el sem tudom képzelni, hogy hogyan tudtam meglenni nélküle (ez még a freetrekkre is vonatkozik, az volt az elsõ ilyen kütyüm). Aki nem próbálta az el sem tudja képzelni milyen fasza szerkezet!

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

acidrain
Én a TrackIR4-el, és a track clip pro-val teljesen meg vagyok elégedve, nem bántam meg, hogy megvettem. <#eljen>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Sanyo
Igen, a 3-hoz külön kell venni a 6DOF kiegészítõt és van egy kód amit meg kell adni a driverben, hogy mûködjön is, virágbolti nem megy. A 6DOF már nem is kapható, 2-3 éve sok levelezés és fax küldés után a gyártótól tudtam rendelni egy darabot.

TrackIR4 alatt már nem érdemes venni, a 4 és az 5 között pedig nincs komolyan észrevehetõ különbség. Az 5 kevésbé törékeny és valamivel nagyobb a látószöge.

www.pcpilot.hu

Hát, ha csont nélkül menni fog, akkor tényleg nagy meglepit fog okozni, bármi legyen is az!
<#nevetes1>

LeonSilver
Akkor megnyugodhatsz, nem vagy élien 😉

VO101Tom
Moszkva vagy Észak-Afrika a valószínûek, de egy interjúban elhangzott azt is, hogy a következõ "nagy meglepetést fog okozni". Ennél többet nem tudni, de amíg a BOB sem teljes (nemcsak maga az engine, hanem a géppark), addig nem hiszem, hogy mással foglalkoznának.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Távlati céljaikról nem szólnak a fejlesztõk? Pl. hogy lesznek-e majd új térképek,géptípusok (Bf 109 G pl).Mert régebben azt mondták hogy egy egész sorozatot szánnak a COD motorjára.

Mondjuk messzerrel lövöm.

Öööö nem tudok róla. Miért?

Ja igen. Repkedek azért néha és azt figyeltem meg , hogy az olaszok kétfedelûje nagyon gyakran törik ketté, ha lövöm. Ezt most valamire alapozták, vagy csak úgy...

LeonSilver
Beszélsz németül?

<#fejvakaras>
Egyedül lennék a problémámmal az egész kerek-e világban?!
Biztos <#alien> vagyok.
Fuck.<#vigyor2>

VO101Tom
De. Volt. Hogy ronda világoszöldek, meg hogy kevés van belõlük a pályán. Ütközésrõl nem volt szó 😊

www.pumaszallas.hu

FÁÁÁÁKKKKK! <#eplus2>

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

DummyBoy
Fááák??? FÁÁÁK???? Már megint a FÁÁÁÁK???? xD

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Halkan merem csak kérdezni<#eplus2>, hogy esetleg a fák ügyében nem volt valami sirám a fórumon? Vagy a lerepülõ darabok esetleg?

😄

www.smart-bus.hu

LeonSilver
Igen. Állítólag a következõ peccsben a kék csíkokat lecserélik zöldre. Az nyugtat 😉

Urak! A kék csíkok ügyében van valami elõrelépés a hivatalos fórumon?

www.smart-bus.hu

Ok köszi.

LeonSilver
Pukkantásom sincs róla lévén nekem nem olyan volt. Nézz körül a freetrack topikban, van ott egy jóember (Harbonah), õ ps3-as motyót csinált. Írj neki pm-et, ha nem válaszol mert nincs éppen az ezsgén akkor szólsz és küldök neki sms-t, hogy tolja fel az arcát.

Megnéztem vaterán már van 4-5 ezerért. Úgyhogy tényleg érdekelne , hogy csak ki kell-e cserélni a webkamerát, vagy van-e valami csavar?

Igen? Mert néha kicsit talán kevés a 30 fps. A ps3 cucc az mennyibe kerül? És csak kicserélem a kamerával aztán kész?<#fejvakaras>
Csak lassan prehistorik vagyok a témában.<#smile>

LeonSilver
Állítólag a ps3 szarja még jobb mint a wiimote.

Figyi', én teljesen analfabéta vagyok minden! mûszaki dologhoz..
de Dummy leírása után, még én is tudtam magamnak csinálni egyet, és nagyon jó lett.<#vigyor>
Infraledes, viszont csak kamerás mert az olcsóbb volt, (vx 1000) viszont lehet , hogy majd lecserélem a wii verzióra,de ez is jó.

LeonSilver
Igazán nincs mit 😉 Mikor nekem volt ilyenem, akkor én csináltam (illetve a sógorommal csináltattam ) USB-s tápellátást is neki. ITT van, hogy milyen, aztán írták ott a topikban, hogy lehet venni is hozzá. Viszont az is az igazsághoz tartozik, hogy én azért cseréltem le tir5-re mert meguntam a baszakodást vele. Hol a BS-hez kellett valami hekkelt szar, hogy menjen a free, hol az FSX nem akart vele mûködni. Na ebbõl lett elegem.

Zpogi
Ok köszi.

LeonSilver
Ja, még annyit, hogy ugyan nem Dummy vagyok de kell hozzá egy szoftver (BlueSoleil) és egy blútót. Ha veszel csak és kizárólag eredetit. Hogy miért? Ez is le vagyon írva 😛

LeonSilver
A kontroller kell hozzá bajtársam. De errõl sokkal bõvebb információt találsz a Sanyo oldalán is meg itt, az ezsgén a freetrekk tápikban is.

Zpogi
Egy kis segítséget szeretnék kérni tõled Dummy. Laca emlékeztett<#worship>,hogy Freetrack-hez lehet használni a Nintendo Wii kontrollerét is. Az kell hozzá vagy az infra érzékelõje? Meg,hogy így mennyire mûködik nappali fénynél?
Mielõtt nagyobb költségekbe verem magamat ezt még kipróbálom.