IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez még mindig nem a full 4 magos támogatottság ugye?
Leon berakott múltkor egy képet, hát nem nagyon mentek azok a magok.<#ravasz1>#ravasz1>
Volna egy kérdésem... A múltkor valaki ajánlott egy progit il-2 alá. A lényege az volt, hogy a botkormány húzásának az arányában, a pilótafülkében vándorolt a POV nézet is. Ki volt az a jótét lélek, és meg tudná-e adni a linket még egyszer ???
Ez a legalacsonyabb FPS .
Kicsit felemelkedem 50 körüli az átlag.
Solt.
Heaven milyen beállításokkal futott?
Nekem Anisotropy: 4
Anti-aliasing:8
Shaders: high
1680X1050
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De még is érdekel mi lehet a baj a 77-eknél!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pcpilot.hu
De mi lehet a baj!?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
végigellenõrzi, hogy mennyi sérült fileod van (a beta letöltött filejait is annak veszi), azokat a szerverrõl le is tölti, így szépen visszaállítja a legutoljára kiadott hivatalos patch verzióra.
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
www.pumaszallas.hu
FPS: 49.0
Scores: 1235
Min FPS: 27.3
Max FPS: 114.8
www.smart-bus.hu
Lacának tuti jobb eredmény fog születni, mert sokkal erõsebb a procija, ráadásul én belefutottam a mikroakadás nevû jelenségbe, és így ezen állapotában nem igazán releváns az én mérésem sajnos. 😞
De ne örülj, ez nem ati gond! 😄
www.smart-bus.hu
nálam veryfullhighon Londok sightseeing teljesen jó, szép is, de ha a wenstminster/big ben elõtt lévõ két alacsony híd alatt próbálok átreppenni annyira akad hogy lezuhanok
megnézné vki hogy atin milyen?
GOOBY, pls
Azé vigyázzunk ám😊"
😄😄😄
www.smart-bus.hu
Ugyanis ez lenne az értelme ...
Mondjuk lassan én is meg tudom majd nézni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azé vigyázzunk ám😊
A mostani javítás is hozott 5-8 fpst.
www.smart-bus.hu
Ráadásul a Rof nem olyan erõforrásigényes, míg a CoD-ot megjelenése óta butítják-javítják, hogy normálisan menjen ...
A kényszerleszállás, amit írtál, az oké, de tényleg van ezeknél sok fontosabb dolog ... Én is szeretek alacsonyan repkedni 😊 BS-ben "autóversenyeztem" sokat ... érthetõ, hogy hiányzik ez a dolog, csak egyelõre sokadrangú kérdés ...
A törmelék az más ... az szimplán dühítõ megintcsak 😊 Fõként azért dühítõ, mert a törmelékbe repülés az egy olyan helyzet, ami teljesen életszerû, és sokszor elõfordulhat dogfight közben ... Ezt én is sajnálom ... (RoF-ban az ideg szétvert, mikor egy szép sorozatlövés után egy leszakadó csûrõ elvitte a légcsavarokat ... mégis szerettem 😊 )
Bocs, de mostanában negatív vagyok 😞
A 20-as meg talán egy picit hatékonyabb.
www.smart-bus.hu
Dummy, nem értem miért terhelné le. A ROF-ban sem teszi.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A másik nagy kedvencem(szintén egyéni perverzió<#alien>#alien>) az alacsony repülés..ami fák(fizikai valójuk) nélkül megint nem az igazi.
Ennyi.
És igen, ennél 100* fontosabb dolgok is vannak.
- adott egy szim, ami béta mivoltja miatt igen erõforrásigényes
- ez a szimulátor a repülésrõl szól
- ez a szimulátor Anglia és az öreg kontinens közötti csatorna feletti légiharcokról szól leginkább
- ez a szimulátor hemzseg a bugoktól
Miért is olyan fontos, hogy a fák ütközése le legyen modellezve???
Ez nem redbulerrész ...
Tényleg nem akarok kötözködni, de Black Shark esetén még megérteném ezt az óriási problémát, de kb. akkora szõrszálhasogatás mint ROF-ban a szélzsák ...
Ne haragudj, nem személyesen neked szól, de engem személy szerint kiakaszt ez a probléma 😊
Ennek a fõ oka: anno WoP fórumon ez nagyobb gondnak számított mint a multiban az ellenfél elé 500 méteren spawnoló messzer ... mindenki azért sírt mert a fáknak ütközés nem okozott gondot ... vagy ottvan a ROF-os szélzsák ...
Én NEM akarom, hogy ezt megoldják, mert ki kell majd kapcsolni emiatt a fák megjelenítését , mert egy nagyobb erdõ felett annyira leterheli majd a gépeket.
Vannak zeknél lényegesen nagyobb gondok is ...
Anno Leon papa is mondta ezt, neki is mondtam, én lennék a legboldogabb, ha ez lenne a legnagyobb probléma a CoD-ban, de lássuk be, egy rendeltetésszerûen használt repülõgép optimális esetben maximum konvergál az erdõhöz ...
Ment rendesen,semmi akadás,,mondjuk a szárazföld elõtt a tengernél találkozott a két csapat,mondjuk a part felett. De nem volt eddig problémám.
Jut eszembe, nem olvasott valaki arról, hogy mikor csinálják meg végre a fákat?! (ütközésre)<#violent>#violent>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
De mindjárt megnézem. Hogy lehet 100 gépet beállítani?
Amúgy komolyan mondtam. Aki itt van azok közül neked(tek) van a legjobb kártyád. Tényleg kíváncsi lennék bírja-e.