IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
...
3, Cinikus alfaj.
Idejének java részét mások kedvenc hobbijának fikázásával tölti. Találomra kiválasztott témákat körbejárva, azokat karikatúraszerûen ábrázolja. Vicces, vagy viccesnek látszó formába öltözteti gúnyolódását, hogy ezzel keltsen szimpátiát a véleménye iránt. A szabadtéri, szobakörnyezettõl idegen hobbik és tevékenységek kiemelt célpontnak számítanak a listáján. A lexikális tudás bármilyen formáját ördögtõl valónak tartja. Az alfaj egyik fele saját memóriagondjait leplezi ezzel, a másik, "önhitt" jellemvonásokat felmutató fele pedig csak a mások tudását ócsárolja, a sajátját erénynek tartja. Cinikus, mindent leszóló negatív hozzáállásuk forrása megosztja a tudóstársadalmat. Néhányan gyerekkori traumára gyanakszanak, mikoris a szomszéd erõs gyerek elvette a mecsboxukat. Többen a jelenlegi életmódjuk miatt kialakuló nõsténymentes környezet érzelmi feszültségeit nevezi meg okként. Egy kisebb rész pedig a tudományos szempontból hiányosan alátámasztott, kevéssé egzakt "ezek hülyék" formulával magyarázza cselekvésük mozgatórugóit.
.....................................
Si vis pacem, para bellum.
http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
www.smart-bus.hu
Nem tudom, hogy olyan borzasztó hogy SP meg Fluor a divat, miközben a tehetséges emberek utcára jutnak...
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Ez még mindig nem a full 4 magos támogatottság ugye?
Leon berakott múltkor egy képet, hát nem nagyon mentek azok a magok.<#ravasz1>#ravasz1>
Volna egy kérdésem... A múltkor valaki ajánlott egy progit il-2 alá. A lényege az volt, hogy a botkormány húzásának az arányában, a pilótafülkében vándorolt a POV nézet is. Ki volt az a jótét lélek, és meg tudná-e adni a linket még egyszer ???
Ez a legalacsonyabb FPS .
Kicsit felemelkedem 50 körüli az átlag.
Solt.
Heaven milyen beállításokkal futott?
Nekem Anisotropy: 4
Anti-aliasing:8
Shaders: high
1680X1050
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
De még is érdekel mi lehet a baj a 77-eknél!
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
www.pcpilot.hu
De mi lehet a baj!?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
végigellenõrzi, hogy mennyi sérült fileod van (a beta letöltött filejait is annak veszi), azokat a szerverrõl le is tölti, így szépen visszaállítja a legutoljára kiadott hivatalos patch verzióra.
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.pumaszallas.hu
FPS: 49.0
Scores: 1235
Min FPS: 27.3
Max FPS: 114.8
www.smart-bus.hu
Lacának tuti jobb eredmény fog születni, mert sokkal erõsebb a procija, ráadásul én belefutottam a mikroakadás nevû jelenségbe, és így ezen állapotában nem igazán releváns az én mérésem sajnos. 😞
De ne örülj, ez nem ati gond! 😄
www.smart-bus.hu
nálam veryfullhighon Londok sightseeing teljesen jó, szép is, de ha a wenstminster/big ben elõtt lévõ két alacsony híd alatt próbálok átreppenni annyira akad hogy lezuhanok
megnézné vki hogy atin milyen?
GOOBY, pls
Azé vigyázzunk ám😊"
😄😄😄
www.smart-bus.hu
Ugyanis ez lenne az értelme ...
Mondjuk lassan én is meg tudom majd nézni 😊
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Azé vigyázzunk ám😊
A mostani javítás is hozott 5-8 fpst.
www.smart-bus.hu
Ráadásul a Rof nem olyan erõforrásigényes, míg a CoD-ot megjelenése óta butítják-javítják, hogy normálisan menjen ...
A kényszerleszállás, amit írtál, az oké, de tényleg van ezeknél sok fontosabb dolog ... Én is szeretek alacsonyan repkedni 😊 BS-ben "autóversenyeztem" sokat ... érthetõ, hogy hiányzik ez a dolog, csak egyelõre sokadrangú kérdés ...
A törmelék az más ... az szimplán dühítõ megintcsak 😊 Fõként azért dühítõ, mert a törmelékbe repülés az egy olyan helyzet, ami teljesen életszerû, és sokszor elõfordulhat dogfight közben ... Ezt én is sajnálom ... (RoF-ban az ideg szétvert, mikor egy szép sorozatlövés után egy leszakadó csûrõ elvitte a légcsavarokat ... mégis szerettem 😊 )
Bocs, de mostanában negatív vagyok 😞
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
A 20-as meg talán egy picit hatékonyabb.
www.smart-bus.hu
Dummy, nem értem miért terhelné le. A ROF-ban sem teszi.