IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

i robot
Ez hatalmas! <#taps><#worship><#buck>

Her Laca
<#taps><#pias>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

SgtChris
Ah, köszi! Ki gondolta volna, hogy ott lesz, azt hittem, valami conf.ini buzera kell ide is, mint az megszokott mostanság... :-(

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

LeonSilver
EZ a fasztalicska valami grafomán bölcsész lehet. Azoknak van ilyen csökött agya.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Blogbuzi-tipológia:
...
3, Cinikus alfaj.
Idejének java részét mások kedvenc hobbijának fikázásával tölti. Találomra kiválasztott témákat körbejárva, azokat karikatúraszerûen ábrázolja. Vicces, vagy viccesnek látszó formába öltözteti gúnyolódását, hogy ezzel keltsen szimpátiát a véleménye iránt. A szabadtéri, szobakörnyezettõl idegen hobbik és tevékenységek kiemelt célpontnak számítanak a listáján. A lexikális tudás bármilyen formáját ördögtõl valónak tartja. Az alfaj egyik fele saját memóriagondjait leplezi ezzel, a másik, "önhitt" jellemvonásokat felmutató fele pedig csak a mások tudását ócsárolja, a sajátját erénynek tartja. Cinikus, mindent leszóló negatív hozzáállásuk forrása megosztja a tudóstársadalmat. Néhányan gyerekkori traumára gyanakszanak, mikoris a szomszéd erõs gyerek elvette a mecsboxukat. Többen a jelenlegi életmódjuk miatt kialakuló nõsténymentes környezet érzelmi feszültségeit nevezi meg okként. Egy kisebb rész pedig a tudományos szempontból hiányosan alátámasztott, kevéssé egzakt "ezek hülyék" formulával magyarázza cselekvésük mozgatórugóit.
.....................................

Si vis pacem, para bellum.

http://www.kurfurst.org - Kurfürst - The Messerschmitt Bf 109 performance resource site MA970-UD3, AMD FX-8350, 16 GB DDR3, GB nvidia 960 4 GB

gyönyörû videó, hd-ben nézzétek, nekem olyan volt ha ott lennék😄

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

i robot
Spit-el?

Huhhh... asszem alapon... ( ennyit számít a procid... durva )

www.smart-bus.hu

mijki
OFF:

Nem tudom, hogy olyan borzasztó hogy SP meg Fluor a divat, miközben a tehetséges emberek utcára jutnak...

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

LeonSilver
Igen, ott.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Nagyon kemény. A hercegi pár,ott van?<#vigyor>

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
[/url][/img]

Her Laca
A videó beállításoknál. Ott a Fullscreen nél.

SgtChris
Ezt a full screen vs. seudo dolgot kifejtenéd? ATI HD4850-em van, jól jönne az a pár FPS... (Hol lehet állítani?)

ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD

Nem tudom, ki volt, de a progi a Newview lehetett.LINK (?)

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Valahogy elraktam a rádió üzenetek ki írását. Hogyan tudom visszahozni?
Ez még mindig nem a full 4 magos támogatottság ugye?
Leon berakott múltkor egy képet, hát nem nagyon mentek azok a magok.<#ravasz1>

És tényleg.

Most a program használja az Anti-aliasing-et? Azt hittem nem..vagy nem láttam nagy különbséget. Mondjuk ez még 2 hete volt.

Sziasztok !
Volna egy kérdésem... A múltkor valaki ajánlott egy progit il-2 alá. A lényege az volt, hogy a botkormány húzásának az arányában, a pilótafülkében vándorolt a POV nézet is. Ki volt az a jótét lélek, és meg tudná-e adni a linket még egyszer ???
Her Laca

Ez a legalacsonyabb FPS .
Kicsit felemelkedem 50 körüli az átlag.
Solt.
Heaven milyen beállításokkal futott?
Nekem Anisotropy: 4
Anti-aliasing:8
Shaders: high
1680X1050

mijki
Köszi. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Oké köszi ! 😊
De még is érdekel mi lehet a baj a 77-eknél!

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Sanyo
Én sem tudok fellépni rá ! :S
De mi lehet a baj!?

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Köszönöm szépen.

VO101Tom
Steam - játékon jobb klikk - properties - local files fül - verify intergity of game cache

végigellenõrzi, hogy mennyi sérült fileod van (a beta letöltött filejait is annak veszi), azokat a szerverrõl le is tölti, így szépen visszaállítja a legutoljára kiadott hivatalos patch verzióra.

www.pumaszallas.hu

A steamen futtasd az automatikus javítást.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

mijki
Lehet hogy nem mûködik a 77-esek ts-e?

És azt hogyan kell?

VO101Tom
Most olvasom 1C-n, hogy az új beta felmásolása elõtt vissza kell állítani a játék verziószámát alapra, állítólag így jobban fut.

www.pumaszallas.hu

Mondjuk a heaven alatt 1680x1050-ben meg jobb eredményeket kaptam...

FPS: 49.0
Scores: 1235
Min FPS: 27.3
Max FPS: 114.8

www.smart-bus.hu

No megnéztem neked... very high, ssao off, 4x élsimítás, 1920x1080-s felbontásban az összes híd környékén 12-15 fps van "folyamatosan".

Lacának tuti jobb eredmény fog születni, mert sokkal erõsebb a procija, ráadásul én belefutottam a mikroakadás nevû jelenségbe, és így ezen állapotában nem igazán releváns az én mérésem sajnos. 😞

De ne örülj, ez nem ati gond! 😄

www.smart-bus.hu

PhantomAss
úgy nekem is, de very high-on kéne akinek megy így 😄

GOOBY, pls

Teljesen ok. Persze csak közepest tudok. 5770 ati

PhantomAss
Laca, Solt, egyéb atisok:
nálam veryfullhighon Londok sightseeing teljesen jó, szép is, de ha a wenstminster/big ben elõtt lévõ két alacsony híd alatt próbálok átreppenni annyira akad hogy lezuhanok
megnézné vki hogy atin milyen?

GOOBY, pls

"Hova fajul még ez,kérdem én? A végén fénysebességgel reppenhetünk? És hova tûnik a drága hardver nyújtotta elõny?
Azé vigyázzunk ám😊"

😄😄😄

www.smart-bus.hu

DummyBoy
Azt nézd meg, hogy valós fullscreen esetén van-e AA 😊

Ugyanis ez lenne az értelme ...

Mondjuk lassan én is meg tudom majd nézni 😊

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Ati tulajok tegyék Fullskrin-t seudo ra vagy mire. Aszongya Pogi,hogy az jó nekünk,mert még több,sokkal több,és még ezerszer több fps-t produkál a játék így. Hova fajul még ez,kérdem én? A végén fénysebességgel reppenhetünk? És hova tûnik a drága hardver nyújtotta elõny?
Azé vigyázzunk ám😊

Imádok vitázni, de most tényleg nincsen értelme, leírtam miért. Nekem fontos lenne..nem vagy negatív, érthetõ az álláspontod. Viszont azért már félig teli van az a pohár..szerintem.<#wink>
A mostani javítás is hozott 5-8 fpst.

Her Laca

Kész vagyok ezektõl a smilektól! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca

Her Laca

DummyBoy
A RoF-ban ez másképpen van ... CoD-ban Speedtree van asszem ...

Ráadásul a Rof nem olyan erõforrásigényes, míg a CoD-ot megjelenése óta butítják-javítják, hogy normálisan menjen ...

A kényszerleszállás, amit írtál, az oké, de tényleg van ezeknél sok fontosabb dolog ... Én is szeretek alacsonyan repkedni 😊 BS-ben "autóversenyeztem" sokat ... érthetõ, hogy hiányzik ez a dolog, csak egyelõre sokadrangú kérdés ...

A törmelék az más ... az szimplán dühítõ megintcsak 😊 Fõként azért dühítõ, mert a törmelékbe repülés az egy olyan helyzet, ami teljesen életszerû, és sokszor elõfordulhat dogfight közben ... Ezt én is sajnálom ... (RoF-ban az ideg szétvert, mikor egy szép sorozatlövés után egy leszakadó csûrõ elvitte a légcsavarokat ... mégis szerettem 😊 )

Bocs, de mostanában negatív vagyok 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Az új patchben a Messzer élénkebbnek tûnik mint eddig.
A 20-as meg talán egy picit hatékonyabb.

Azt kell mondjam a fák kérdésben mindkét fél szavaiban van bõven igazság. Azon gondolkozom, hogy lehetne valami jó kis vitát generálni ebbõl... 😄😄

www.smart-bus.hu

Na látod Leon, ez a másik nagy problémám.
Dummy, nem értem miért terhelné le. A ROF-ban sem teszi.

LeonSilver
Van benne valami. Mondjuk engem a fáknál sokkal jobban bosszant, hogy a törmelékbe minden következmény nélkül belelehet röppenni 😊 Most tényleg lehet, hogy hasogatom a szõrszálat de azért nehogy már egy fél Ju-88 meg se kottyanjon a spitnek. 😊