91307
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Paladin #87336 Csak BoM-od van, vagy valami anti-steam érzelem miatt szopattad magad? ;) -
#87335 Nos, nagy nehezen lejött, kínlódás volt az install is... majd miután felment katt a play-re.. reszelt vagy kettőt, majd kiírta hogy: a program működése leállt... Egyelőre ez a szim nem fog több időt elvenni az életemből: uninstall.
Utoljára szerkesztette: Papa01, 2017.09.02. 23:41:40 -
#87334 Köszi Klusi a segítséged, most újra próbálom, meglátjuk. :) -
sakkay #87333 Ja valahogy így. Bár most jó, úgyhogy nem baxtatom Nehezebb is volt mostanában felszállni mindennel-(CLOD,DCS) még csodálom, hogy egyáltalán ment:) -
#87332 Akkor nézd azt meg, hogy G940 szoftverében a Device, Select Default-nál kiválasztod a pedált, és a pedálokra klikkelve az Axis Properties-ben alul mit ír ki? Pl. "Left Toe Brake mapped to..." szöveg alatt "Left toe Brake" van, vagy "Rudder"?
Van arra lehetőség, hogy hogy két pedált szoftveresen összeköss, és nem két külön tengelyként számolódik, hanem egyetlen tengelyként aszerint a jobb és bal oldalt számolva, hogy egymáshoz képest mennyire vannak benyomva. Alapállapot 50%, egyiket beléped akkor teljesen arra az oldalra számol, másikat beléped akkor arra, de ha beléped mindkettőt, akkor megint 50%, mert egymáshoz képest az eltérés 0. Én G940 előtt így pedáloztam repülőben egy sima autós kormánnyal és ahhoz tartozó kis pedállal. Fék és gázpedál egy tengelynek volt beállítva, és azzal lehetett az oldalkormányt vezetni.
Ha tippelnem kéne, akkor ez történik nálad is, a mod váltó gomb át volt kapcsolva amikor átállítottad a toe brake mappingot, és bár clodban a jó tengely volt kiválasztva, ebben az állapotban az alapértelmezés 50% kitérés, nem a 0%... na, eltaláltam? -
sakkay #87331 Az nálam is úgy van. -
sakkay #87330 A gázkaron van a 3 állású kapcsoló. Az volt elnyomva, és ez bezavart a pedálnak!!! Na ezeket a dolgokat soha nem értem. -
#87329 Ezt nem értem, mi lett átnyomva hova?
Clodban nekem a fék pl 100%-on indul, az axis settingsben be kell pipálni, hogy "invert". -
sakkay #87328 DCS ben is. Na megvan. Át lett nyomva a falconhoz a gázkar(G 940) és ez baxott oda a pedálnak. Mondjuk nem értem miért?!
Utoljára szerkesztette: sakkay, 2017.09.02. 12:46:50 -
sakkay #87327 Na mégsem. Most jobban megfigyeltem. Kalibrálásnál faszán érzi az egész utat, de ha elfogadom, már csak az 50%-tól indul. Mi a fax ez??? -
sakkay #87326 Megvolt..DE így is 50% -
Lysandus #87325 Próbáld újra beállítani a konfigban. Más most nem jut eszembe. -
sakkay #87324 A CLOD-ban 50%-ról indul a pedál fék mindkét oldalon. Tehát ha kicsit is hozzáérek, olyan mintha egyből a feléig benyomnám némileg nehezíti a földön való mozgást. Persze lehet felszállni enélkül is, csak rohadtul vigyázni kel, hogy belépéskor ne legyen fékezés..mert azt ugye egyből egy jó erős fékezésnek érzi..Kalibrációt megnéztem, (logitech progiban is) és minden ok. Valakinek valami ötlete? -
Klusi86 #87323 Ha már letöltöttél a patchből egy jó adagot ès megszakítottad, akkor újboli indításkor sokáig ellenőrizheti vissza a cachet. Nálam is így volt, bár én az egész játékot szedtem le újra, mert nem volt fent a gépeken. A letöltés utolsó százalékában elfogyott a sebesség ~0KB/s-re, bezártam újra indítottam. Majd még egy teljes óra kellett mire viaszaellenőrizte, leszedte a maradékot, és telepítette. -
#87322 Nem Steam-es, :) Most újra megpróbálom, most a Checking update cache megy... -
sgforum #87321 -amikeet nagy betűvel írtam minden esetben fogadd meg -
sgforum #87320 -a meszának a szárnyai teljesen merőlegesek a törzshöz képest
gyakorlatilag egy kereszt az egész gép
-próbálkozz függőleges manőverekkel, ENERGIAARCCCCCCCCC, felmész jó magasra az ellen fölé, majd rácsapsz, aztán vízszintesen elzúgatsz mellettük 5000-el
-sose fordulj meszával az ellenséggel egy szintben
-helyzeti energia=sebesség*magasság
,------------------>mindig legyen több a helyzeti energiád az ellenségnél!!!!!!!!!!!!!!4
-GYAKOROLJ ONLINE SOKAT
-Szerezz be egy trackirt, (sokat segít)
-szerezz be egy thrustmaster T.16000M joystickot (nagyon pontos, olcsó, PROFI) -
Lebowski #87319 melyik régióból tölt a steam? -
levy668 #87318 Eegen ez a 4 gép mögötted szituáció nagyon ismerős:) Egyenlőre maradok a vágóhídon(teher alatt nő a pálma), mivel sokszor volt olyan, hogy tényleg egy hajszál választott el egy légi győzelemtől.(pl ha fél sec-el előbb azonosítom, akkor pont szitává tudtam volna lőni stb..), meg egy pár ürge mögé sikerült kerülnöm tisztességes manőverezés után és a lövés előtt szitáztak(egy bolyban előfordul)
Természetesen tudom hogy a vérprofik hátrakötött kézzel fognak letakarítani az égről.
Addig is nézek oktató videókat a youtubeon, hátha ragad rám valami(DerSheriff és tettestársai)
Apropó ez elég régi felvétel, már nem himbálózik így a mesza.
Utoljára szerkesztette: levy668, 2017.09.01. 20:37:23 -
LacAI #87317 Én kb ennyit játszottam annó a BOS al de valami ilyesmiket csinálj gyakorlásként.
-
LacAI #87316 Gyakorolj offline egyelőre. Tegyél be 1 AI ellenfelet ha már sokszor lelövöd akkor 2AI-t ha azokat is sikerül mindig lelőni akkor 3AI-t Ezzel a tudással ugyan még mindig nem fogsz tudni vitézkedni onlie de már valamit érzel a célzásból elétartásból a gép viselkedéséből.Aztán mehetsz a vágóhídra ,ahol mindenki (na jó majd mindenki jóóóóóóóóóóóól le fog vakarni az égről) ,oszt kezded elölről a tanulást. Ha eléggé elhivatott vagy akkor sok sok óra repkedés (ez akár években is mérhető) után majd te leszel a jani. Vagy találj valakit aki repked veled ,és miközben lelő el is magyarázza mit csinálhatnál jobban. És még ott van az,hogy vagy tehetséges vagy ehhez ,vagy nem. Ezt majd az idő dönti el. -
levy668 #87315 Üdv urak!
Elkezdtem komolyabban foglalkozni a BOS-al.Egyenlőre eléggé magabiztosan tudom magam lelövetni:) (vagy vakondosat játszani egy benézett manőverből)
Felmerült pár kérdés:
-Melyik gépeket ajánljátok amivel kevésbé fájdalmassá tehető a tanulási "kínszenvedős" folyamat?
-Koncentráljak csak 1-2 típusú gépre és azokkal gyakoroljak orrvérzésig, vagy váltogassam a típusokat? melyik a jobb?
-A yak miért fordul mindig gyorsabban(az ellenség kezében természetesen)? (ez csak vicc volt)
Eddigi sikereim: már 80%-ban meg tudom mondani hogy ellenség-e, vagy nem.(nagy segítség, ha lő is rám), szóval a gépazonosítás gyakorlásának már van eredménye.+teljesen véletlen lelőttem egy 109-est(yak-al)....beesett elém, én meg ijedtemben rálőttem :-P
Minden segítséget szívesen veszek, hátha begyorsul egy kicsit a tanulási folyamat. -
#87314 Leszedte.. majd egy kis idő elteltével kiírta, hogy Installation failed.. :D -
feca1229 #87313 :-) -
#87312 Láss csodát! :) 300-500 kb/s-el jön lefelé.. Köszi Feca a tippet. Én egy nap vagy kétszer megpróbáltam és annyi. Nem tudtam, hogy ez a "titok"! :) -
#87311 Úgy van, nem Steam-es. Most indítom újra sokadjára, hátha "beröffen"... :D -
Paladin #87310 Feltételezem, nem steam-en használod. Ott nem szokott vele problémám lenni. -
#87309 Köszi a segítséged, a hely is oké a C: meghajtón... az az érdekes, hogy kb egy éve van meg és állandóan ez a kínlódás ment frissítéskor is... a napokban kijött egy nagyobb patch, ezt szerettem volna megnézni... :) -
feca1229 #87308 Nekem akkor akkor van ilyen talán mikor kevés volt a hely a "c" meghajtón kb 5000 kb nincs mas ötletem. Amugyvan ilyen náluk, nem biztos, hogy nálad a hiba. -
#87307 Próbáltam, de sajna semmi.. én nem is értem, hogy fordulhat elő ilyen 2017-ben... :( -
feca1229 #87306 Én ilyenkor azt csinálom, hogy leállitom a letöltést és ujrakezdem. Általában bejön. -
#87305 Sziasztok!
Találkoztatok már olyannal, hogy a BoS frissítése/letöltése, néhány kb/s-el jön csak lefelé? Nálam ez van és nem tudom miért.
Köszi a válaszokat! :) -
#87304 Offtopic, de közérdekű :)
Photobucket fizetőssé válása óta a fórumokban, weblapon használt linkek nem linkelhetőek közvetlenül, nem jelennek meg rendesen. Csináltak Firefox és Chrome plugint, ami viszont rendbeteszi a linkeket. Kipróbáltam, nálam Crome alatt remekül megy.
http://www.network54.com/Forum/149674/thread/1503981903 -
#87303 Csakis a CloD! -
Paladin #87302 CloD-ot nagyon tudom ajánlani, nekem az a kedvencem.
A BoX széria úgy működik, hogy egy az engine, az egyes részek csak plane- és map setek gyakorlatilag. Az engine fejlesztéseit, és csomó apróságot az egész platform megkapja, ha régebbi részt vetted csak meg, akkor is (és multiban tudsz repülni olyan mapokon is, ami neked nincs meg).
A Kuban még készül, több gép kijött már, előrendelhető, és akinek megvan vmelyik korábbi (Stalingrad vagy Moscow), az a megjelent gépekkel már tud játszani (szerk: és mától a map is hozzáférhető). Ha ez az első, akkor azt hiszem meg kell várnod a megjelenést.
Egyébként az utóbbi évben eléggé összeszedték magukat, és jó irányba tartanak.
Ha pedig már felvállaltam a stigmát, hogy játszom vele ;) akkor friss hír :
Talán emlékeztek, hogy fél éve bejelentették, hogy felülvizsgálják a repmodelleket (nem javítják, fejlesztik!!4! ;) ).
Na, ez a patch most kijött. A repmodellek tételes változásjegyzékét már egy-két hónapja lehet tudni, de itt a teljes patch notes, ha érdekel valakit.
Utoljára szerkesztette: Paladin, 2017.08.29. 17:36:38 -
#87301 Én a Clodot ajánlom ha még nincs meg. A TF most csinálja, fejleszti. Míg a Bos-sal nem foglalkozik kb senki aki tényleg szimulátort akar repülni. Ráadásul nem aratott elsöprő sikert, ebből kiindulva a Kubannal szerintem érdemes várni még. -
#87300 Üdv. A kérdések többségét paaszolom. A BoS-nál akkor van kedvezmény, ha egyik-másik csomagot több géppel együtt veszed meg. Azt őszintén nem tudom, hogy a gépparkot lehet-e a térképek közt variálni, ha több modult vásároltál, nekem csak a BoS van meg. Hogy milyen karrier mód működik benne, azt sem tudom, már több mint egy éve fent sincs a gépemen. -
asolyom #87299 Hali!
Most gondolkodom, hogy estleg beruházok a játékra, de nem tudom, hogy melyik részt. Nem tejesen világos, hogy az egyes részek között milyen a kapcsolat, vagy összefüggés. Ahogy olvasom mindegyik működik külön részként is, de egyben is lehet használni. Ha az egyik részt megveszem, akkor a többit is teljes áron kell megvegyem, vagy van akkor valami kedvezmény is? A Battle of Kuban az valójában működik már, vagy csak elővételben árulják? Ehhez ígérték a RoF szerű karrier módot, amit állítólag a BoS-ban is használható lesz. Ez már működik?
Egy szónak is száz a vége, melyik résszel érdemes kezdeni? -
Solt #87298 Szia,
Jó ez az SG motor, nem jelezte az üzenetet... :S Írtam... -
#87297 Üdv! Solt, írtam neked egy PÜ-t, kérlek olvasd el.