IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A megállás meg gondolom valami szabadonfutós cuccal van megoldva szerintem.
A Béna.
De nekem még CoD sincs megvéve😞
A munkaerõpiac meg eléggé pang Magyarországon...
Ebbõl külföld lesz úgy érzem😄
A Béna.
BMW tehát gondolom nem az a megoldás,hogy eldõl a réten😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Másik fórumra linkelte valaki ,téged biztos érdekel.
http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/123458_460s.jpg
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként meg az UP2.01 a leguccso verzió igaz? írtam erre a SAS fórumra, hogy a horvát pajzsokat szedjék már le a G-6, G-10-rõl.
www.pumaszallas.hu
Hamarosan jön az UltraPack 3 a 4.101 es Il2 höz. Amit eddig olvasta/hallottam - Ai nem lát felhõn/éjjel, új repmodellek, halom új gép, többek közt lehet hogy az Extra is benne lesz, meg Mig 21 és társai,
Multicrew support, dinamikus idõjárás.
Realisztikus sérülés (az Mg 151/20 az etalon, amibõl átlagosan 4 találat kellett a valóságban hogy leszedjen egy gépet és ebbõl kiindulva van összehasonlítva a többivel)
Egyébb finomságok...
Link
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
R.I.P. White Europe
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ahogy elõször írtad.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mit szólsz az új Cod os egységem tervezetéhez.
Süsü keselyû rohamosztag.
Én leszek Gézengúz Guszti 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
hogy egy kicsit offoljak is:
nálam egyre szarabbul megy a game, annyira szaggat hogy szinte játszhatatlan London felett
itt van egy régi videó amit a kegety moddal csináltam amikor kijött a játék:
video
full max grafikán volt
most ha maxra teszem kb fél percig csak hang van, utána betölt de annyira szaggat hogy kész...
nálatok jó minden?
nem fogom újrarakni, az oprendszer friss, minden megy faszányosan
csak fura kicsit
GOOBY, pls
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
"Egy jegyvizsgáló önfeljelentõ levele
barikad.hu
2011, május 18 - 10:21
Tisztelet ombudsman úr/hölgy!
Alulírott Kaller Benõ, MÁV Start alkalmazott, jegyvizsgáló, múlt hét pénteken riadalmat, és félelmet keltettem cigány polgártársaimban, amit azóta mélységesen megbántam, és most töredelmes vallomást szeretnék tenni, mert rájöttem, mennyire náci, és kirekesztõ voltam!
Egyenruhát viseltem, feketére bokszolt cipõt, fehér inget, nyakkendõt, és mellényt! Igen, mellényt! Így már eleve félelmet keltettem paramilitáris ruhámmal cigány polgártársaimban, akik az elsõ kocsiosztályon utaztak békésen rettegve, amikor én kinyitottam a fülke ajtót, és hangos ,,Jó estét kívánok! Menetjegyeket kérem kezelésre!" köszöntésemmel a nyilas terrort idéztem fel bennük, amitõl úgy megijedtek, hogy egyszerre kezdtek el beszélni, mind a hatan. Közölték velem, hogy én milyen rendes ember vagyok, és ez látszik is rajtam, és az Isten áldja meg a családom. Bevallom, elfutotta a szemem a könny, úgy elérzékenyültem! Rég nem láttam ennyi aranyos embert egy helyen!
Utána kirekesztõ módon elkértem még egyszer a menetjegyüket! Nagyon szégyellem, mert ez igazi rasszista cselekedet volt tõlem! Ekkor közölték velem, hogy csak ide utaznak, 200 kilométerre, és amúgy is, nincs nekem máshol dolgom? Éppen nem volt, és tovább vegzáltam õket, igazi náci módjára személyi igazolványt kértem tõlük, hogy felírjam az adataikat, hogy utólagm ki tudják fizetni a menetjegyük árát. Ma már tudom, hogy ezzel a ncselekedetemmel mélységesen megbántottam érzékeny lelkivilágukat, és becsületükbe gázoltam, igazi fasiszta módjára. Amikor megemlítettem, hogy rendõrt hívok, ha nem adnak személyi igazolványt, akkor tudtam meg, hogy õk már voltak börtönben, és nem félnek ám, mert embert is öltek már.
Erre elszégyelltem magam nagyon! Mennyit szenvedhettek ezek a szegény emberek a csúnya, kirekesztõ társadalom miatt! Mégis görcsösen, kullancs módjára ragaszkodtam a Személyszállítási Üzletszabályzathoz, és közöltem velük, hogy kizárom õket az utazásból! Ó, nem is értem, hogy lehettem ilyen kirekesztõ! Õk sem értették, és el is mondták a véleményüket! Megérdemeltem!
Megismertem pár új szót, és átkot, melyeket hevesen gesztikulálva, jó hangosan zúdítottak rám.
-,,Gitár nõjön a hasadba, és a rák pengesse! Vigasztaljon a koporsó, te! Hogy az ördög vinne el! Te! Te náci! A lovam dögöljön meg, ha láttam még ilyen csúnya embert! Egyen meg a fekete pusztulás! Szüljön a feleséged itt a peronon!" Satöbbi, satöbbi... Kaptam egy jó nagy adag köpetet is abba kirekesztõ pofámba.
Mondtak még pár szép kívánságot, majd leszálltak, felverve az állomás csendjét, így mindenki megtudhatta, milyen kirekesztõ, náci, és rasszista is vagyok én. Mikor a vonat továbbment, érzékenyen integettünk egymásnak, és még sok jókívánságot kiabáltak utánam, középsõ ujjukat kecsesen kinyújtva felém.
Ekkor nagyon megérintett valami! Mintha Kolompár Orbán hangját hallottam volna, amint azt suttogja elfúló hangon:- Mit tettél? Így akadályozod meg a roma integrációt! Majd Mohácsi Viktória tûnt fel lelki szemeim elõtt, könnyes szemmel rám mutatva, és azt mondta:- Gettókat akarsz? Szegregációt? Félelmet keltesz! Te szélsõséges masírozó! Tudom én, hogy ott van a fekete csuklyád a kalauztáskádban! Azért raktad le csak õket, mert cigányok! Ó! Így soha nem lesz társadalmi béke!
Hát így történt, kedves ombudsman úr/hölgy! Annyit tudok felhozni a mentségemre, hogy mint köztudomású, a magyarok 60%-a náci, de lehet, hogy keveset mondtam, így volt kitõl tanulnom!
Tisztelettel: Kaller Benõ"
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Tegnap megmértem én is, 21°-ot 58 másodperc alatt tekerte le, ami 0.36°/sec sebességet jelent. Ez sehol sincs az 1-1.5°/sec -tõl, írtam fórumra, más is észrevette már (hotfixben lett lassabb), túrunk valami hiteles infót és kérjük, hogy javítsák ki.
www.pumaszallas.hu
Éppen tegnap beszéltük Pogival, hogy régen repültél már.