IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
@Sintér: A CoD jelenlegi formályában komolyabb, sokszereplõs légicsatára totálisan alkalmatlan ... Felesleges még teletolni gépekkel, meg "pályákkal" (Nevezzük itt hadszíntérnek ...)
Igenis optimalizálni kell és kiirtani azokat a bugokat, amelyek miatt nem tudnak többen repülni ...
Ha valakinek átlagos gépe van, akkor csak úgy tud részt venni egy ilyen csatában ha a halálba butítja a CoD-ot ... Ami viszont így csúnyább lesz mint az Il-2 ...
Akkor meg minek törje magát vele ...
Ha jól elfutna egy középkategóriás gépen, komolyabb csaták közben és a föld felett is akkor sokkal jobban vonzaná a szimulátorsokat, és nagyobb játékosbázisa lenne ... És most SZVSZ ez a legfontosabb!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Az meg eladhatobba teszi a jatekot... Nem egyszeru dolgok ezek.
Amugy igazad van termeszetesen, de mar regota tudjuk hogy mi jar annak akinek igaza van.
www.smart-bus.hu
Mire optimalizalnak arra kijonnek az ujabb hardverek amin nevetve elfut. 😊
Sajnos az utobbi 6-8 ev szoftverfejleszteseben ez a tendencia.
Jelzem teljesen élvezhetõ már, ha viszont arra vár valaki,hogy még jobban optimalizálják akkor arra hiába. Ez már kb ilyen marad.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Szép-szép a Csatorna, de egyenlõre számomra élvezhetetlen, játszhatatlan a CoD... (jó, persze, most megkaphatom, hogy floover-version, de más gémeknél ez nem volt probléma...) Nah majd, ha már élvezhetõ lesz, akkor újra kipróbálom, sõt, meg is veszem, mint anno a Sturmo-t.
ASUS ROG B350-F Gaming, Ryzen R5 1600, 8GB DDR4 3000Mhz, ASUS ROG Strix RX470 4GB, Adata 920SP 128GB SSD
De kb két hét <#csodalk>#csodalk> és tudok egy kicsit repülni...
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
www.pumaszallas.hu
A megállás meg gondolom valami szabadonfutós cuccal van megoldva szerintem.
A Béna.
De nekem még CoD sincs megvéve😞
A munkaerõpiac meg eléggé pang Magyarországon...
Ebbõl külföld lesz úgy érzem😄
A Béna.
BMW tehát gondolom nem az a megoldás,hogy eldõl a réten😊
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Másik fórumra linkelte valaki ,téged biztos érdekel.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
http://d3uwin5q170wpc.cloudfront.net/photo/123458_460s.jpg
www.pumaszallas.hu
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Egyébként meg az UP2.01 a leguccso verzió igaz? írtam erre a SAS fórumra, hogy a horvát pajzsokat szedjék már le a G-6, G-10-rõl.
www.pumaszallas.hu
Hamarosan jön az UltraPack 3 a 4.101 es Il2 höz. Amit eddig olvasta/hallottam - Ai nem lát felhõn/éjjel, új repmodellek, halom új gép, többek közt lehet hogy az Extra is benne lesz, meg Mig 21 és társai,
Multicrew support, dinamikus idõjárás.
Realisztikus sérülés (az Mg 151/20 az etalon, amibõl átlagosan 4 találat kellett a valóságban hogy leszedjen egy gépet és ebbõl kiindulva van összehasonlítva a többivel)
Egyébb finomságok...
Link
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
R.I.P. White Europe
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Ahogy elõször írtad.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Mit szólsz az új Cod os egységem tervezetéhez.
Süsü keselyû rohamosztag.
Én leszek Gézengúz Guszti 😊
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
hogy egy kicsit offoljak is:
nálam egyre szarabbul megy a game, annyira szaggat hogy szinte játszhatatlan London felett
itt van egy régi videó amit a kegety moddal csináltam amikor kijött a játék:
video
full max grafikán volt
most ha maxra teszem kb fél percig csak hang van, utána betölt de annyira szaggat hogy kész...
nálatok jó minden?
nem fogom újrarakni, az oprendszer friss, minden megy faszányosan
csak fura kicsit
GOOBY, pls