IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vogel
Töltöm mind a 6,3 gigát 😄

És már meg is jött az UP3!
Zpogi
Ma lesz az M1-en: Horthy a kormányzó

Her Laca
Forgó motor pontosabban.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Jól látom,hogy ez egy csillagmotor a kerékagyra építve?
A megállás meg gondolom valami szabadonfutós cuccal van megoldva szerintem.

A Béna.

Üdv a klubban!
De nekem még CoD sincs megvéve😞
A munkaerõpiac meg eléggé pang Magyarországon...
Ebbõl külföld lesz úgy érzem😄

A Béna.

Her Laca
Csak az a talány,hogy hogyan is áll meg.
BMW tehát gondolom nem az a megoldás,hogy eldõl a réten😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Amindenit! Ez nem semmi! <#worship><#wow1>

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca

Másik fórumra linkelte valaki ,téged biztos érdekel.

acidrain
Várunk vissza!

acidrain
Bakker, most már tudom, hogy miért nyírom kopaszra a fejem 16 éves korom óta! <#idiota>

fecska
ez nagyon adja😊😊

VO101Tom
Off:

A cikk se semmi, de a kommentektõl behaltam...

Törpapa=Hitler?

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Vogel
Várós!

VO101Tom
Ez mondjuk fasza lesz, Lancaster amilyen legendás gép, szééégyen, hogy még nincs il-2-ben.
Egyébként meg az UP2.01 a leguccso verzió igaz? írtam erre a SAS fórumra, hogy a horvát pajzsokat szedjék már le a G-6, G-10-rõl.

www.pumaszallas.hu

Her Laca
Jaj de jó <#taps><#pias>

szekelyland

Hamarosan jön az UltraPack 3 a 4.101 es Il2 höz. Amit eddig olvasta/hallottam - Ai nem lát felhõn/éjjel, új repmodellek, halom új gép, többek közt lehet hogy az Extra is benne lesz, meg Mig 21 és társai,
Multicrew support, dinamikus idõjárás.
Realisztikus sérülés (az Mg 151/20 az etalon, amibõl átlagosan 4 találat kellett a valóságban hogy leszedjen egy gépet és ebbõl kiindulva van összehasonlítva a többivel)
Egyébb finomságok...
Link

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

V Domino
Hát igen,mostanában a dolgaim nem nagyon adnak lehetõséget a repülésre.Komoly 17 órám van a CoD-ban is,pedig megvettem még a megjelenéskor.Hiányoznak ám a közös repülések meg ökörködések,de ez van,a fórumot azért szoktam olvasgatni,addig is tervezgetem a visszatérésem.😊)

R.I.P. White Europe

Hecker007
ha jól emlékszem neked ugyanolyan géped van mint nekem ez csak az összehasonlítás miatt lényeges, mert nekem pl gyorsabban megy az egész játék mióta kijött a legutóbbi patch meg ahhoz a fix, london és franciao felett is jó, még franciában a kikötõ vagy gyártelep vagy mi akar az ott lenni a parton ott is pedig ott eddig szinte játszhatatlanul akadt bármit csináltam, próbáld meg letörölni meg újra felrakni a játékot hátha rendbehozza

Értettem, egyébként mintha a rof korai szakaszában is lett volna hasonló probléma.

DummyBoy
Mint ahogyan a neve is mutatja: Agynélküli Intelligencia ... <#idiota>

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

Her Laca
Vagyis nehogy félreérthetõ legyek. Nem nem normális,de a játékban normális. AI-t nem lehet finomítani. Ai val egyet lehet. Kerülni kell.

Her Laca
Nem. amúgy igen.

Az normális, hogy kampány módban a társaim belefúrodnak a földbe vagy hason csúsznak futó kiengedés nélkül annyira követnek, ha én leszállok egy reptéren? Ai-t még lehet finomítani.

de a mardelt beütve mégtöbb dolog van, úgyhogy nem tudom miért javítottam. na mindegy. nincs teljesen egyben az agyam. hiába. vizsgaidõsuck 😊
zsoké. én is úgy gondoltam, csak utánaolvastam, mert elbizonytalanodtam és sok helyen kettõvel van <#vigyor2>
LeonSilver
Muttley -> Mardel
Ahogy elõször írtad.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

*Mardell
ez zsenis 😄 én Mardel-t csíptem nagyon 😄
Her Laca

Mit szólsz az új Cod os egységem tervezetéhez.
Süsü keselyû rohamosztag.
Én leszek Gézengúz Guszti 😊

Hát nem is én <#nevetes1> Kicsúfolod a szegény IT supporton nevelkedett ember fiát <#ravasz1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca
ÉNNN?<#conf><#rinya>

Zpogi
<#eljen><#worship>
Remélem hamar orvosolni fogják,mert engem rohadtul zavar.

Na ma valami rejtély folytán jó, de még nem tökéletes. Azért még konzultálnék veled az este ha ráérsz.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

<#taps>

www.smart-bus.hu

PhantomAss
mi ez a náci fórum? 😄
hogy egy kicsit offoljak is:
nálam egyre szarabbul megy a game, annyira szaggat hogy szinte játszhatatlan London felett
itt van egy régi videó amit a kegety moddal csináltam amikor kijött a játék:
video
full max grafikán volt
most ha maxra teszem kb fél percig csak hang van, utána betölt de annyira szaggat hogy kész...
nálatok jó minden?
nem fogom újrarakni, az oprendszer friss, minden megy faszányosan
csak fura kicsit

GOOBY, pls

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Te rohadt náci! XDDDD

most már nem csak azzal. A modemet is sikerült elállítani 😊)) Talán majd ma este. Remélem.

Bocs, de ezt nem lehet kihagyni:

"Egy jegyvizsgáló önfeljelentõ levele
barikad.hu
2011, május 18 - 10:21

Tisztelet ombudsman úr/hölgy!

Alulírott Kaller Benõ, MÁV Start alkalmazott, jegyvizsgáló, múlt hét pénteken riadalmat, és félelmet keltettem cigány polgártársaimban, amit azóta mélységesen megbántam, és most töredelmes vallomást szeretnék tenni, mert rájöttem, mennyire náci, és kirekesztõ voltam!

Egyenruhát viseltem, feketére bokszolt cipõt, fehér inget, nyakkendõt, és mellényt! Igen, mellényt! Így már eleve félelmet keltettem paramilitáris ruhámmal cigány polgártársaimban, akik az elsõ kocsiosztályon utaztak békésen rettegve, amikor én kinyitottam a fülke ajtót, és hangos ,,Jó estét kívánok! Menetjegyeket kérem kezelésre!" köszöntésemmel a nyilas terrort idéztem fel bennük, amitõl úgy megijedtek, hogy egyszerre kezdtek el beszélni, mind a hatan. Közölték velem, hogy én milyen rendes ember vagyok, és ez látszik is rajtam, és az Isten áldja meg a családom. Bevallom, elfutotta a szemem a könny, úgy elérzékenyültem! Rég nem láttam ennyi aranyos embert egy helyen!

Utána kirekesztõ módon elkértem még egyszer a menetjegyüket! Nagyon szégyellem, mert ez igazi rasszista cselekedet volt tõlem! Ekkor közölték velem, hogy csak ide utaznak, 200 kilométerre, és amúgy is, nincs nekem máshol dolgom? Éppen nem volt, és tovább vegzáltam õket, igazi náci módjára személyi igazolványt kértem tõlük, hogy felírjam az adataikat, hogy utólagm ki tudják fizetni a menetjegyük árát. Ma már tudom, hogy ezzel a ncselekedetemmel mélységesen megbántottam érzékeny lelkivilágukat, és becsületükbe gázoltam, igazi fasiszta módjára. Amikor megemlítettem, hogy rendõrt hívok, ha nem adnak személyi igazolványt, akkor tudtam meg, hogy õk már voltak börtönben, és nem félnek ám, mert embert is öltek már.
Erre elszégyelltem magam nagyon! Mennyit szenvedhettek ezek a szegény emberek a csúnya, kirekesztõ társadalom miatt! Mégis görcsösen, kullancs módjára ragaszkodtam a Személyszállítási Üzletszabályzathoz, és közöltem velük, hogy kizárom õket az utazásból! Ó, nem is értem, hogy lehettem ilyen kirekesztõ! Õk sem értették, és el is mondták a véleményüket! Megérdemeltem!

Megismertem pár új szót, és átkot, melyeket hevesen gesztikulálva, jó hangosan zúdítottak rám.
-,,Gitár nõjön a hasadba, és a rák pengesse! Vigasztaljon a koporsó, te! Hogy az ördög vinne el! Te! Te náci! A lovam dögöljön meg, ha láttam még ilyen csúnya embert! Egyen meg a fekete pusztulás! Szüljön a feleséged itt a peronon!" Satöbbi, satöbbi... Kaptam egy jó nagy adag köpetet is abba kirekesztõ pofámba.

Mondtak még pár szép kívánságot, majd leszálltak, felverve az állomás csendjét, így mindenki megtudhatta, milyen kirekesztõ, náci, és rasszista is vagyok én. Mikor a vonat továbbment, érzékenyen integettünk egymásnak, és még sok jókívánságot kiabáltak utánam, középsõ ujjukat kecsesen kinyújtva felém.

Ekkor nagyon megérintett valami! Mintha Kolompár Orbán hangját hallottam volna, amint azt suttogja elfúló hangon:- Mit tettél? Így akadályozod meg a roma integrációt! Majd Mohácsi Viktória tûnt fel lelki szemeim elõtt, könnyes szemmel rám mutatva, és azt mondta:- Gettókat akarsz? Szegregációt? Félelmet keltesz! Te szélsõséges masírozó! Tudom én, hogy ott van a fekete csuklyád a kalauztáskádban! Azért raktad le csak õket, mert cigányok! Ó! Így soha nem lesz társadalmi béke!

Hát így történt, kedves ombudsman úr/hölgy! Annyit tudok felhozni a mentségemre, hogy mint köztudomású, a magyarok 60%-a náci, de lehet, hogy keveset mondtam, így volt kitõl tanulnom!

Tisztelettel: Kaller Benõ"

Her Laca
Szepynél 😊 Ez alap:XD

szekelyland
volt vmi gubanc a wifivel a tegnap este

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Összekuszálódott?<#conf><#wow1><#csodalk><#eplus2>

szekelyland
Szepy, a tegnap nam jeleztel vissza, sikerult kibogozni a netet?

VO101Tom
Írtam, 1C-re.
Tegnap megmértem én is, 21°-ot 58 másodperc alatt tekerte le, ami 0.36°/sec sebességet jelent. Ez sehol sincs az 1-1.5°/sec -tõl, írtam fórumra, más is észrevette már (hotfixben lett lassabb), túrunk valami hiteles infót és kérjük, hogy javítsák ki.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Domino, Te merre vagy elveszve mostanság?
Éppen tegnap beszéltük Pogival, hogy régen repültél már.

Zpogi

Zpogi
😊

VO101Tom
Az nagyon lassúnak tûnik, majd utánanézek, de ma nem lesz rá idõm.

www.pumaszallas.hu