IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mijki

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Te rohadt náci! XDDDD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

most már nem csak azzal. A modemet is sikerült elállítani 😊)) Talán majd ma este. Remélem.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Bocs, de ezt nem lehet kihagyni:

"Egy jegyvizsgáló önfeljelentõ levele
barikad.hu
2011, május 18 - 10:21

Tisztelet ombudsman úr/hölgy!

Alulírott Kaller Benõ, MÁV Start alkalmazott, jegyvizsgáló, múlt hét pénteken riadalmat, és félelmet keltettem cigány polgártársaimban, amit azóta mélységesen megbántam, és most töredelmes vallomást szeretnék tenni, mert rájöttem, mennyire náci, és kirekesztõ voltam!

Egyenruhát viseltem, feketére bokszolt cipõt, fehér inget, nyakkendõt, és mellényt! Igen, mellényt! Így már eleve félelmet keltettem paramilitáris ruhámmal cigány polgártársaimban, akik az elsõ kocsiosztályon utaztak békésen rettegve, amikor én kinyitottam a fülke ajtót, és hangos ,,Jó estét kívánok! Menetjegyeket kérem kezelésre!" köszöntésemmel a nyilas terrort idéztem fel bennük, amitõl úgy megijedtek, hogy egyszerre kezdtek el beszélni, mind a hatan. Közölték velem, hogy én milyen rendes ember vagyok, és ez látszik is rajtam, és az Isten áldja meg a családom. Bevallom, elfutotta a szemem a könny, úgy elérzékenyültem! Rég nem láttam ennyi aranyos embert egy helyen!

Utána kirekesztõ módon elkértem még egyszer a menetjegyüket! Nagyon szégyellem, mert ez igazi rasszista cselekedet volt tõlem! Ekkor közölték velem, hogy csak ide utaznak, 200 kilométerre, és amúgy is, nincs nekem máshol dolgom? Éppen nem volt, és tovább vegzáltam õket, igazi náci módjára személyi igazolványt kértem tõlük, hogy felírjam az adataikat, hogy utólagm ki tudják fizetni a menetjegyük árát. Ma már tudom, hogy ezzel a ncselekedetemmel mélységesen megbántottam érzékeny lelkivilágukat, és becsületükbe gázoltam, igazi fasiszta módjára. Amikor megemlítettem, hogy rendõrt hívok, ha nem adnak személyi igazolványt, akkor tudtam meg, hogy õk már voltak börtönben, és nem félnek ám, mert embert is öltek már.
Erre elszégyelltem magam nagyon! Mennyit szenvedhettek ezek a szegény emberek a csúnya, kirekesztõ társadalom miatt! Mégis görcsösen, kullancs módjára ragaszkodtam a Személyszállítási Üzletszabályzathoz, és közöltem velük, hogy kizárom õket az utazásból! Ó, nem is értem, hogy lehettem ilyen kirekesztõ! Õk sem értették, és el is mondták a véleményüket! Megérdemeltem!

Megismertem pár új szót, és átkot, melyeket hevesen gesztikulálva, jó hangosan zúdítottak rám.
-,,Gitár nõjön a hasadba, és a rák pengesse! Vigasztaljon a koporsó, te! Hogy az ördög vinne el! Te! Te náci! A lovam dögöljön meg, ha láttam még ilyen csúnya embert! Egyen meg a fekete pusztulás! Szüljön a feleséged itt a peronon!" Satöbbi, satöbbi... Kaptam egy jó nagy adag köpetet is abba kirekesztõ pofámba.

Mondtak még pár szép kívánságot, majd leszálltak, felverve az állomás csendjét, így mindenki megtudhatta, milyen kirekesztõ, náci, és rasszista is vagyok én. Mikor a vonat továbbment, érzékenyen integettünk egymásnak, és még sok jókívánságot kiabáltak utánam, középsõ ujjukat kecsesen kinyújtva felém.

Ekkor nagyon megérintett valami! Mintha Kolompár Orbán hangját hallottam volna, amint azt suttogja elfúló hangon:- Mit tettél? Így akadályozod meg a roma integrációt! Majd Mohácsi Viktória tûnt fel lelki szemeim elõtt, könnyes szemmel rám mutatva, és azt mondta:- Gettókat akarsz? Szegregációt? Félelmet keltesz! Te szélsõséges masírozó! Tudom én, hogy ott van a fekete csuklyád a kalauztáskádban! Azért raktad le csak õket, mert cigányok! Ó! Így soha nem lesz társadalmi béke!

Hát így történt, kedves ombudsman úr/hölgy! Annyit tudok felhozni a mentségemre, hogy mint köztudomású, a magyarok 60%-a náci, de lehet, hogy keveset mondtam, így volt kitõl tanulnom!

Tisztelettel: Kaller Benõ"

Her Laca
Szepynél 😊 Ez alap:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
volt vmi gubanc a wifivel a tegnap este

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Her Laca
Összekuszálódott?<#conf><#wow1><#csodalk><#eplus2>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

szekelyland
Szepy, a tegnap nam jeleztel vissza, sikerult kibogozni a netet?

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

VO101Tom
Írtam, 1C-re.
Tegnap megmértem én is, 21°-ot 58 másodperc alatt tekerte le, ami 0.36°/sec sebességet jelent. Ez sehol sincs az 1-1.5°/sec -tõl, írtam fórumra, más is észrevette már (hotfixben lett lassabb), túrunk valami hiteles infót és kérjük, hogy javítsák ki.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Domino, Te merre vagy elveszve mostanság?
Éppen tegnap beszéltük Pogival, hogy régen repültél már.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Zpogi

Zpogi
😊

VO101Tom
Az nagyon lassúnak tûnik, majd utánanézek, de ma nem lesz rá idõm.

www.pumaszallas.hu

"Launcher mûködése leállt" és mindezt 2 spit és 1 hurri lelövése után 110c-vel multiban. Bosszantó. <#falbav>

V Domino
"Felbontás után fogyasztható"<#hehe>

Ez se rossz megoldás hülyék ellen.

R.I.P. White Europe

Her Laca
Nem rá érsz😊) Addig el molyolsz a többi mûszerrel😊)
Én nem vettem észre sebesség csökkenést az állításban,mondjuk nem is figyeltem .

Zpogi
50mp alatt állítja vissza 9-rõl 12-re 😞

Zpogi
Most nézegetem az új hotfix-et,sztem sokkal lassabb lett a propszög állítás,nekem rohadtul nem tetszik. Nem tudom még meddig szop@tnak minket...azon a rohadt spit-en csak rászúrod a gázt bekapcsolod a boost-ot rányitod a hûtõt és a világból kimegy.

Edit:Amikor beülsz a gépbe,akkor alapból letekeri 9 órának megfelelõen a propot,ha ez megvan kezdheted vissza tekerni! <#boxer><#falbav>

fecska
Ha van valakinek eladó x52-je, vagy egy wiimote-ja akkor szóljon!
Köszi!

acidrain
Elmentem a boltba cigit venni, ezen megakadt a szemem.
Odaadom a munkatársamnak, hátha nem vinnyog annyit. 😊)

Her Laca

Találtam egy ilyet a padláson.
Ha kell valakinek viheti.

VO101Tom
Alapvetõen igen, kis gépes pilótáknak van meghirdetve, akik gépeiket elhozzák utasokkal. A magyar kis gépes vállalkozások legtöbbje is kint volt, az útvonalrepülésre elõre lefoglalt utasokkal jöttek (de itt helyben már nem volt egy gépben sem hely, ha valaki ezen részt akar venni, akkor elõre kell szerveznie, bérelnie magának gépet). Nap végén utasrepültetés is lehetett volna, az már bárkinek, csak mi elõbb leléptünk.
Fogalmam sincs mit tervez Veres Zoli mostanában, itt kint sem volt, Nádas Tamás repülte az extra 300-assal a bemutatót.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Milyen gépekkel repülik le az útvonalat?Csak pilóták repülnek vagy pénzért visznek utast is?
Veres Zoltánról mostanában keveset lehet hallani,már nem repül olyan aktívan,pedig akár fel is válthatná a Red Bull Air Race-ben Bessenyeit,lehet hogy ott is dobogóra tudna kerülni.Nem tervezi a Red Bull Air Race-t?

Zpogi
Ez csak természetes 😊

A többit feltöltöttem a Béka század ts-ére.

LeonSilver
Némi kis vidámság?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Utólagos engedelmeddel, kölcsönveszem ezeket 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Letölthetõ 1.01.14588 patchrõl tud valaki infót? Ismerõsnek kéne, de én nem találok neten semmit...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Puma Air Rally. A Puma Egyesület szervezi minden évben, bár volt év, hogy elmaradt, tavaly és idén is nagyon jó kis programot sikerült összeszervezni.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Teljesen jók lettek a képek, köszi Pogi!
Nálam több lett a video, mint a kép, majd átküldöm.

Tom: nagyon jól éreztem magam, jó kis nap volt, a következõ alkalommal is számíthattok a jelenlétemre.
Külön örülök neki, hogy ennyi együtt repült óra után végre személyesen is találkozhattam a rendezvényen jelen lévõ szobapilótákkal.
Megtiszteltetés volt számomra a veteránok jelenléte, és köszönöm a lehetõséget, hogy részt vehettem a rendezvényen. <#worship>

Zpogi
Én is nagyon jól éreztem magamat és még egyszer köszönjük neked-nektek ezt a fantasztikus lehetõséget.<#worship>

Willenbrock
Ez milyen rendezvény volt? Ezt a Bf 109G modellt láttam 2 éve a kecskeméti repülõnapon.

VO101Tom
Én is hazaértem, de ma már nem leszek gépközelben. Majd holnap, vagy hétfõn. Remélem nektek is tetszett ez a mai kis rendezvény, én jól éreztem magam. Kokoék nagyon jól megszervezték, nagyon bízok benne, hogy jövõre is lesz Puma Air Rally.

www.pumaszallas.hu

Zpogi

Zpogi
😊 Én is olyan tájt értem haza,de ma már csak borozok...eddig locsoltam.

acidrain
Pogi, Tom, sikeresen hazaértem, 18:58-kor pattintottam le a sisakot, és fel a Kozelt. 😊

LeonSilver
Tessék egy kis szemléltetõ ábra, hogy legyen minek örülnöd ifjú barátom 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

LeonSilver
Egyébként ha csak néhány kilós képet vagy szmájlit akarsz feltolni, akkor jó a "képfeltöltés" is a jobb alsó sarokban.

😄
LeonSilver
Ha a gépedrõl töltötted fel akkor azért látod.

én nem látom.
Her Laca
Én látom a smile-t. Ti nem? Ahhoz is azt kell?

😄
Laca! Ez tuctuc. a Daft punk teljesen hallgatható zenét csinál 😊 mondjuk én a minimalra is jól el tudok lenni. például ha leadandókat kellett gyártani a suliba, akkor kifejezetten jól jönnek ezek a zenék, mert nincs bennük ének, viszont leköti az agyamnak azt a részét ami minden másra koncentrál csak a feladatra nem.. 😊 ugyanakkor a legutóbbi koncertem egy Satriani koncert volt. ezért utálom azt a kérdést, hogy 'te milyen zenét hallgatsz??'. mit nem...
LeonSilver
Képfeltõttéshe hasznájjad esztetet tezsvír 😄

Her Laca
"tucc tucc-tol én is hányok"

Ez tucc tucc nem?
Meghallgattam.

😊
De kinek a pap ,kinek a neje😊

na jól van, de te akartad 😊)) Itt van egy:
m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en-GB&client=mv-google&v=JE8bXvioOEE

jóformán csak electro zenéket hallgatok, de csak ami igényes és nem populáris. a tucc tucc-tol én is hányok.

Ebben az esetben nem értem a megjegyzésed... na mindegy...

www.smart-bus.hu

acidrain
Teljesen igazad van. Azt a house zenét játszó pápát inkább hagyjuk. 😊

javítottak végre az ipari zónán is. most már van 15 fps is 3 helyett 😊 (cross countryban 30-50)

na már jó irányba tekeredik a pp 😊