IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Launcher mûködése leállt" és mindezt 2 spit és 1 hurri lelövése után 110c-vel multiban. Bosszantó. <#falbav>

V Domino
"Felbontás után fogyasztható"<#hehe>

Ez se rossz megoldás hülyék ellen.

R.I.P. White Europe

Her Laca
Nem rá érsz😊) Addig el molyolsz a többi mûszerrel😊)
Én nem vettem észre sebesség csökkenést az állításban,mondjuk nem is figyeltem .

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Zpogi
50mp alatt állítja vissza 9-rõl 12-re 😞

Zpogi
Most nézegetem az új hotfix-et,sztem sokkal lassabb lett a propszög állítás,nekem rohadtul nem tetszik. Nem tudom még meddig szop@tnak minket...azon a rohadt spit-en csak rászúrod a gázt bekapcsolod a boost-ot rányitod a hûtõt és a világból kimegy.

Edit:Amikor beülsz a gépbe,akkor alapból letekeri 9 órának megfelelõen a propot,ha ez megvan kezdheted vissza tekerni! <#boxer><#falbav>

fecska
Ha van valakinek eladó x52-je, vagy egy wiimote-ja akkor szóljon!
Köszi!

acidrain
Elmentem a boltba cigit venni, ezen megakadt a szemem.
Odaadom a munkatársamnak, hátha nem vinnyog annyit. 😊)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Her Laca

Találtam egy ilyet a padláson.
Ha kell valakinek viheti.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

VO101Tom
Alapvetõen igen, kis gépes pilótáknak van meghirdetve, akik gépeiket elhozzák utasokkal. A magyar kis gépes vállalkozások legtöbbje is kint volt, az útvonalrepülésre elõre lefoglalt utasokkal jöttek (de itt helyben már nem volt egy gépben sem hely, ha valaki ezen részt akar venni, akkor elõre kell szerveznie, bérelnie magának gépet). Nap végén utasrepültetés is lehetett volna, az már bárkinek, csak mi elõbb leléptünk.
Fogalmam sincs mit tervez Veres Zoli mostanában, itt kint sem volt, Nádas Tamás repülte az extra 300-assal a bemutatót.

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Milyen gépekkel repülik le az útvonalat?Csak pilóták repülnek vagy pénzért visznek utast is?
Veres Zoltánról mostanában keveset lehet hallani,már nem repül olyan aktívan,pedig akár fel is válthatná a Red Bull Air Race-ben Bessenyeit,lehet hogy ott is dobogóra tudna kerülni.Nem tervezi a Red Bull Air Race-t?

Zpogi
Ez csak természetes 😊

A többit feltöltöttem a Béka század ts-ére.

LeonSilver
Némi kis vidámság?

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
Utólagos engedelmeddel, kölcsönveszem ezeket 😊

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Letölthetõ 1.01.14588 patchrõl tud valaki infót? Ismerõsnek kéne, de én nem találok neten semmit...

www.pumaszallas.hu

VO101Tom
Puma Air Rally. A Puma Egyesület szervezi minden évben, bár volt év, hogy elmaradt, tavaly és idén is nagyon jó kis programot sikerült összeszervezni.

www.pumaszallas.hu

acidrain
Teljesen jók lettek a képek, köszi Pogi!
Nálam több lett a video, mint a kép, majd átküldöm.

Tom: nagyon jól éreztem magam, jó kis nap volt, a következõ alkalommal is számíthattok a jelenlétemre.
Külön örülök neki, hogy ennyi együtt repült óra után végre személyesen is találkozhattam a rendezvényen jelen lévõ szobapilótákkal.
Megtiszteltetés volt számomra a veteránok jelenléte, és köszönöm a lehetõséget, hogy részt vehettem a rendezvényen. <#worship>

Zpogi
Én is nagyon jól éreztem magamat és még egyszer köszönjük neked-nektek ezt a fantasztikus lehetõséget.<#worship>

Willenbrock
Ez milyen rendezvény volt? Ezt a Bf 109G modellt láttam 2 éve a kecskeméti repülõnapon.

VO101Tom
Én is hazaértem, de ma már nem leszek gépközelben. Majd holnap, vagy hétfõn. Remélem nektek is tetszett ez a mai kis rendezvény, én jól éreztem magam. Kokoék nagyon jól megszervezték, nagyon bízok benne, hogy jövõre is lesz Puma Air Rally.

www.pumaszallas.hu

Zpogi

Zpogi
😊 Én is olyan tájt értem haza,de ma már csak borozok...eddig locsoltam.

acidrain
Pogi, Tom, sikeresen hazaértem, 18:58-kor pattintottam le a sisakot, és fel a Kozelt. 😊

LeonSilver
Tessék egy kis szemléltetõ ábra, hogy legyen minek örülnöd ifjú barátom 😉

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca

LeonSilver
Egyébként ha csak néhány kilós képet vagy szmájlit akarsz feltolni, akkor jó a "képfeltöltés" is a jobb alsó sarokban.

😄
LeonSilver
Ha a gépedrõl töltötted fel akkor azért látod.

én nem látom.
Her Laca
Én látom a smile-t. Ti nem? Ahhoz is azt kell?

😄
Laca! Ez tuctuc. a Daft punk teljesen hallgatható zenét csinál 😊 mondjuk én a minimalra is jól el tudok lenni. például ha leadandókat kellett gyártani a suliba, akkor kifejezetten jól jönnek ezek a zenék, mert nincs bennük ének, viszont leköti az agyamnak azt a részét ami minden másra koncentrál csak a feladatra nem.. 😊 ugyanakkor a legutóbbi koncertem egy Satriani koncert volt. ezért utálom azt a kérdést, hogy 'te milyen zenét hallgatsz??'. mit nem...
LeonSilver
Képfeltõttéshe hasznájjad esztetet tezsvír 😄

Her Laca
"tucc tucc-tol én is hányok"

Ez tucc tucc nem?
Meghallgattam.

😊
De kinek a pap ,kinek a neje😊

na jól van, de te akartad 😊)) Itt van egy:
m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en-GB&client=mv-google&v=JE8bXvioOEE

jóformán csak electro zenéket hallgatok, de csak ami igényes és nem populáris. a tucc tucc-tol én is hányok.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Ebben az esetben nem értem a megjegyzésed... na mindegy...

www.smart-bus.hu

acidrain
Teljesen igazad van. Azt a house zenét játszó pápát inkább hagyjuk. 😊

javítottak végre az ipari zónán is. most már van 15 fps is 3 helyett 😊 (cross countryban 30-50)

na már jó irányba tekeredik a pp 😊

Sanyo
Lejött, 47.9 mega.

www.pcpilot.hu

1.01.14588 a hotfix
valakinek már tölti 😊

Na kíváncsi lettem.
Nyomass egyet.<#vigyor>

látom a fórum átalakult hangszerbolttá és zenebutikká 😊) vagy ez a "játék és muzsika tíz percben?"

ajánlom, hogy akadjatok le a témáról amig elõ nem hozakodok az én best of zenéimmel és akkor lesz ott nemulass! 😊)) igazam van Laca, igazam van savas kolléga? 😊))

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

OFF..
sry hogy beleugatok gityó témában,de ezt az "delayeffektláncgitározást" a jó öreg Halen bácsi 82-ben találta fel.
http://www.youtube.com/watch?v=Z2WRGVJLZu0
18.mp-tõl..

VO101Tom
(psszt... virágbótihoz)

www.pumaszallas.hu

Sanyo
Az csak a bétáknál van.

www.pcpilot.hu

Nekem még nem kezdi.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

repvez
ugyértem torrent vagy ftp link mint az eddigi patcheknél ?
Sanyo
Hát, a steam egyszercsak elkezdi...

www.pcpilot.hu

acidrain
Kösz, nem kell átadni, tudom, hogy mirõl beszélek, 9. éve javítok kamionokat, és buszokat, úgyhogy nem ismeretlen a téma.

repvez
letölthetö patchröl info esetleg ?
<#wave>

www.smart-bus.hu