IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
R.I.P. White Europe
Én nem vettem észre sebesség csökkenést az állításban,mondjuk nem is figyeltem .
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Edit:Amikor beülsz a gépbe,akkor alapból letekeri 9 órának megfelelõen a propot,ha ez megvan kezdheted vissza tekerni! <#boxer>#boxer><#falbav>#falbav>
Odaadom a munkatársamnak, hátha nem vinnyog annyit. 😊)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Találtam egy ilyet a padláson.
Ha kell valakinek viheti.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Fogalmam sincs mit tervez Veres Zoli mostanában, itt kint sem volt, Nádas Tamás repülte az extra 300-assal a bemutatót.
www.pumaszallas.hu
Veres Zoltánról mostanában keveset lehet hallani,már nem repül olyan aktívan,pedig akár fel is válthatná a Red Bull Air Race-ben Bessenyeit,lehet hogy ott is dobogóra tudna kerülni.Nem tervezi a Red Bull Air Race-t?
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
www.pumaszallas.hu
www.pumaszallas.hu
Nálam több lett a video, mint a kép, majd átküldöm.
Tom: nagyon jól éreztem magam, jó kis nap volt, a következõ alkalommal is számíthattok a jelenlétemre.
Külön örülök neki, hogy ennyi együtt repült óra után végre személyesen is találkozhattam a rendezvényen jelen lévõ szobapilótákkal.
Megtiszteltetés volt számomra a veteránok jelenléte, és köszönöm a lehetõséget, hogy részt vehettem a rendezvényen. <#worship>#worship>
www.pumaszallas.hu

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Laca! Ez tuctuc. a Daft punk teljesen hallgatható zenét csinál 😊 mondjuk én a minimalra is jól el tudok lenni. például ha leadandókat kellett gyártani a suliba, akkor kifejezetten jól jönnek ezek a zenék, mert nincs bennük ének, viszont leköti az agyamnak azt a részét ami minden másra koncentrál csak a feladatra nem.. 😊 ugyanakkor a legutóbbi koncertem egy Satriani koncert volt. ezért utálom azt a kérdést, hogy 'te milyen zenét hallgatsz??'. mit nem...
Ez tucc tucc nem?
Meghallgattam.
😊
De kinek a pap ,kinek a neje😊
m.youtube.com/watch?gl=US&hl=en-GB&client=mv-google&v=JE8bXvioOEE
jóformán csak electro zenéket hallgatok, de csak ami igényes és nem populáris. a tucc tucc-tol én is hányok.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
www.smart-bus.hu
valakinek már tölti 😊
Nyomass egyet.<#vigyor>#vigyor>
ajánlom, hogy akadjatok le a témáról amig elõ nem hozakodok az én best of zenéimmel és akkor lesz ott nemulass! 😊)) igazam van Laca, igazam van savas kolléga? 😊))
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
sry hogy beleugatok gityó témában,de ezt az "delayeffektláncgitározást" a jó öreg Halen bácsi 82-ben találta fel.
http://www.youtube.com/watch?v=Z2WRGVJLZu0
18.mp-tõl..
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
www.smart-bus.hu