IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Her Laca
6970 esssé moddolt 6950 es. 2 gigás Giga kártya.
Tök jó ,de nem szeressük. A zöld nekem jobban bejön😊)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

acidrain
Laca, lehet, hogy érdekelne az ATI kártyád, úgyhogy ha már meglesz az 580-asod, akkor keress meg. (feltéve, hogy eladó lesz)

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Papa01
Úgy értem, milyen ATI kártyáról? 😊

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Hogy ,hogy mirõl? Már hogy érted?
Én aszondom mindenki vegyen amit akar vagy ami szimpatikus.
Eleve nem nagyon akartam ATIT ,hagytam meggyõzni magam de mindig találok valamit ami meggyõz ,hogy ez mégse kell nekem. Megveszem a csúcs NV-t aztán lesz nyugalom😊)
És nem érdekel,hogy olcsóbb a másik. Nekem az kell a nyugalmamhoz😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Papa01
Amikor ROF-ozunk, megesik, hogy TS-re feljön néhány agyatlan és elkezd zenét bömböltetni, böfögni, meg szitkozódni, minden ok nélkül... Sajnos vannak ilyenek.

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

acidrain
Igen UP3-as.

acidrain
Nem igazán értettem, hogy mi a problémája, de ezek szerint csak annyi, hogy nem normális.

Papa01
Értem. ÉS mirõl is váltottál?

Her Laca
Semmi.
Nem az én világom. Nem szeretek driverekkel kísérletezgetni.Sõt semmivel sem. Játszani szeretek.
580 és megnyugszom.

Papa01
Na, mesélj, én is gondolkodom cserében... mi a baj az ATI-val? A driver-ek?

Her Laca
Mert én hülye hagytam magam rábeszélni😊)
Mondjuk ahogy az árakat nézem ,no meg moddolhatót nem is lehet már kapni nagyon így asszem sokat nem fogok veszíteni rajta.

bezöldült csalódottságában. inkább elmúlt a pirospozsgás fellángolás 😊

<#vigyor2>
Her Laca
Mert megvilágosodtam😊

utólag már minden világos. gondolj bele. lesz ez még olcsóbb is 😊 igaz akkor már nem tudom milyen eszköz lesz az, amit ma videókártyának hívunk 😊
Papa01
Az új VGA-t cseréled le? Miért?

Her Laca
Szerinted miért a falbaverõs jelenetsor😊
Dehogy adnám el😊)Ilyet hajtok égen földön, remélem a jövõ héten már lesz egy nálam😊

jahogy már eladva. bocsánat 😄
vedd meg és add el drágábban 😉
mijki
Olcsóóó ez biztos 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Her Laca
AHHHH<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>

Papa01
Az alsó vidi nagyon jól néz ki!! A Sipt elég rövid kis sorozatokkal igen eredményes volt.. Ez valóságban is így ment?

Her Laca
Akkor ne erõltesd😊 Én a maradék véletlenül fent maradt példányt is lezúztam😊 pláne ,hogy a gigabrutál csoda ATI kártyámmal eltûnt a víz a folyómederbõl. Kiszáradt😊) Egy két pillanatra visszajött némi villogással kísérve. Mondjuk ez nem a játék hibája.

Willenbrock
Hát igen,ennél a játéknál még egy sem tudott jobban felidegelni engem sem.Van olyan nap hogy jó ha 1 kill összejön,ilyenkor le tudnám verni a monitort.

Zpogi
Tegnap CoD-val kezdtem a repkedést a RepkaDs szerveren,9.69 légigyõzelmem volt és csak egy kia-m. Utána gondoltam repkedek egy kicsit az UP 3-al is a BoB szerveren,már régen basztam fel így az agyamat,nem elég hogy az F2-es messzert is korlátozzák,de még a az E7-est is(van helyette Re2000 meg Macchi és 110-es),hiába a magassági fölény egy rácsapásból utánam emelt egy szutyok P40-es,pedig én kiemeltem míg õ csinált egy S-t és utána emelt rám...rühellem ezt a szemétláda "õs" IL2-õt.

Her Laca
Mielõtt elküldtem a picsába,megkérdeztem tõle mégis mi a baja, mert tudtommal én siha meg nem bántottam semmivel,és ezért érthetetlen számomra.
Nevetve válaszolt,hogy õ már csak ilyen fasza gyerek.
Nosza mondtam ,akkor lássuk kinek a szókincse a nagyobb😊)

Willenbrock
Lehet hogy nyomás alatt van ezért alacsonyabb lett az ingerküszöbe 😊

Zpogi
Jafaem sound mod a CoD-hoz. Kár hogy messzer nincs benne.

le kell lõni a p.csába😄
Am nem értem régen volt hogy összetalálkoztam vele és egész normálisan chatelt még.

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Willenbrock
Ez a mûszerfal az UP3-ból való?

Ezzel a fasszal már én is összefutottam.
Nem emlékszem a konkrét esetre, csak annyit jegyeztem meg, hogy nagy seggfej.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Her Laca
Ja ez a megabrutál gyökér kölök😊 Mellesleg ügyes .
Régebben még semmi baj nem volt vele,de aztán egyszer csak ilyen lett😊
Kb hasonló esetem volt vele egyszer ,:XD Viszont a reakcióm nem ez a visszafogott udvarias ,mondhatni kimért volt mint neked 😊Asszem több sorban ,szépen megválogatva írtam le a véleményem róla ,a családjáról ,kitérve édesanyucikája foglalkozására.
Voltak még egyéb közléseim is ,mondom szép kerek és hosszú mondatszerkezetekben,erre kilépett.
Az biztos ,hogy ritka egy paraszt gyerek😊)

Willenbrock
Az UP 2.1-ben már nem csíter gép szerintem a La-5,a messzer és a fóka is jobban emelkedik nála,a magassággal egyenes arányban pedig nõ is a fölényük.A Bf 109G-2 pedig majdnem ugyanolyan jól fordul.Megint felhúztam magam:La-5F-fel 3X is megsértettem 1-1 fókát,messzert de úgy ficánkoltak hogy alig sikerült találni pedig bent volt a célkeresztben-jó helyzetek voltak.A fókába betalált 2 20 mm-es de elvitte.A végén mindháromszor a kísérõ gépek leszedtek szétvet az ideg <#duhos2>

Hát tényleg kedves egy kölök !<#idiota>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

acidrain
Beléptem a BoB1940-re kicsit repülni.
Köszöntem, mint mindig.
A többit elmondja a kép:

Az ilyen "embert" úgy szájba tudnám rúgni, hogy háromszor körbefordul a feje.

Nohab
Willenbrock
A legjobb a Gáz!gáz!gáz!Nem veszed el a gázt!Már megint fékezünk!Mintha az én oktatómat hallanám-az is mindíg fel van pörögve és fejedelmi többesben beszél 😊

Zpogi
Her Laca
BL döntõ ma este!!! Hogy kiment a fejembõl. Na mind 1 attól még egy reppenés belefér 7 tõl.

mijki
OFF:

ON:

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

acidrain
Szerintem jövök én is.

Her Laca
Akkor este mondjuk 7 körül. Addigra akit érdekel szabaddá tudja tenni magát ,összejövünk 77 esek ts én ,és elindulunk. Ha bejön akkor szépen az összes küldit lerepkedhetjük,megbeszélt napokon egymás után.
Egy bevetésre biztos rámegy 1-1,5 óra.Az pont elég is így kezdésnek.

Nohab
Megfelelõ számomra az idõpont.
Her Laca
Szombat?😊

Köszönöm!

Nohab
Mikor kezdjük a kampányt?
VO101Tom
Hello. Nyitsd meg a conf.ini-t a játék könyvtárában, majd nézd meg benne ezt a részt:

width=1680
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0

saveaspect meg az enableresize-t is ellenprizd, hogy így van-e beállítva.

www.pumaszallas.hu

Üdv!
Kérdésem az lenne, hogy vettem egy 16:9-es monitort,viszont az il2 -ben
a monitor beállitás csak 4:3 -as, ezért széthuzza a képet.Mit lehet ez ellen tenni, vagy ti hogy oldjátok meg ezt a problémát.
Remélem érthetõ voltam.

Szerintem qurva jó lett <#vigyor2> érdemes feltenni ! 😊

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Sziasztok !

Az ultrapack 3.0-t felrakta már valaki? Érdemes megvárni az egy hónap múlva érkezõ véglegeset, vagy jó ez már😊?