IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tök jó ,de nem szeressük. A zöld nekem jobban bejön😊)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Én aszondom mindenki vegyen amit akar vagy ami szimpatikus.
Eleve nem nagyon akartam ATIT ,hagytam meggyõzni magam de mindig találok valamit ami meggyõz ,hogy ez mégse kell nekem. Megveszem a csúcs NV-t aztán lesz nyugalom😊)
És nem érdekel,hogy olcsóbb a másik. Nekem az kell a nyugalmamhoz😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem az én világom. Nem szeretek driverekkel kísérletezgetni.Sõt semmivel sem. Játszani szeretek.
580 és megnyugszom.
Mondjuk ahogy az árakat nézem ,no meg moddolhatót nem is lehet már kapni nagyon így asszem sokat nem fogok veszíteni rajta.
<#vigyor2>#vigyor2>
Dehogy adnám el😊)Ilyet hajtok égen földön, remélem a jövõ héten már lesz egy nálam😊
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Nevetve válaszolt,hogy õ már csak ilyen fasza gyerek.
Nosza mondtam ,akkor lássuk kinek a szókincse a nagyobb😊)
Am nem értem régen volt hogy összetalálkoztam vele és egész normálisan chatelt még.
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Nem emlékszem a konkrét esetre, csak annyit jegyeztem meg, hogy nagy seggfej.
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Régebben még semmi baj nem volt vele,de aztán egyszer csak ilyen lett😊
Kb hasonló esetem volt vele egyszer ,:XD Viszont a reakcióm nem ez a visszafogott udvarias ,mondhatni kimért volt mint neked 😊Asszem több sorban ,szépen megválogatva írtam le a véleményem róla ,a családjáról ,kitérve édesanyucikája foglalkozására.
Voltak még egyéb közléseim is ,mondom szép kerek és hosszú mondatszerkezetekben,erre kilépett.
Az biztos ,hogy ritka egy paraszt gyerek😊)
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Köszöntem, mint mindig.
A többit elmondja a kép:
Az ilyen "embert" úgy szájba tudnám rúgni, hogy háromszor körbefordul a feje.
ON:
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Egy bevetésre biztos rámegy 1-1,5 óra.Az pont elég is így kezdésnek.
width=1680
height=1050
ColourBits=32
DepthBits=24
StencilBits=8
ChangeScreenRes=1
FullScreen=1
DrawIfNotFocused=0
EnableResize=0
EnableClose=1
SaveAspect=0
Use3Renders=0
saveaspect meg az enableresize-t is ellenprizd, hogy így van-e beállítva.
www.pumaszallas.hu
Üdv!
Kérdésem az lenne, hogy vettem egy 16:9-es monitort,viszont az il2 -ben
a monitor beállitás csak 4:3 -as, ezért széthuzza a képet.Mit lehet ez ellen tenni, vagy ti hogy oldjátok meg ezt a problémát.
Remélem érthetõ voltam.
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Az ultrapack 3.0-t felrakta már valaki? Érdemes megvárni az egy hónap múlva érkezõ véglegeset, vagy jó ez már😊?