IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeonSilver
Nos kérem. Közel 10 éves "mûködés" után eljutottunk oda, hogy nem ártana egy HG.

Én, mint a topik nyitója kérek HG jogot a fórumra.
Ha valakinek kifogása van azt kérem jelezze, mint ahogyan azt is ha nincs. Ez kell az igényléshez.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

szekelyland
Szerintem kár lesz a 4 éve nyitott Sg-s fiókért...

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Azért annak örülök, hogy egy SG-s admin könnyûszerrel meg tudja mondani az ilyenek IP címét... :)

Mi van öcsém!!!! Gondod van otthon, hogy itt szórakozol?!

Her Laca
Ata!

Ha kiderítenéd hálás lennék:)

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Indulok:)
De ha megkocsikáztatsz !

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

ignore

Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.

szekelyland
Hát tényleg ideje lenne ide egy adminnak idejönni...

Davidson, nem értelek. Senki nem állt le veled vitázni, idejössz, nekiállsz mindenkit átkozni. Én elhiszem hogy rossz napod volt/elhagyott a barátnõd/rég nem dugtál/haragszol vmi ismeretlen okból Lacára/ ezek itt együtt, de sztem csak az idõdet töltöd ok nélkül és ellenségeket gyûjtöd megad ellen. Manapság otthon a gép elõtt nem kellene biztonságba érezd magad, addig késõ mig valaki okosabb megdtudja az ip-det és/vagy a mac címedet és új gépet kell vegyél v el kell költözz otthonról ha netezni akarsz....
Szerintem oldd meg a nemi problémáidat a neten kívül és vagy maradj témánál vagy repülsz (Sg-rõl is nemcsak innen )

...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Hagyd már, egy 15 éves hülyegyereket agyoncsapni nem nagy dicsõség, ráadásul annyit kapsz érte, mint egy normális emberért...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

figyu. ne trollkodj már. tudjuk milyen jó, meg vicces, de ez a társaság annyira nem vevõ rá.

Laca te meg hagyjad mert direkt próbál felhúzni. Ez a "hobbija" úgymond. nem kell neki válaszolni és elvonul kedveszegetten.
Her Laca
Az aki kimossa a szád kisfiam:)
Most már komolyan kívánnék találkozni veled:)

linkeltem neked alant két dolgot azt megnézted? igaz a gpu nem 560as hanem csak 460as de szerintem a procira mindenképp érdemes ráírni. de persze ahogy gondolod. mivel q9550 eléggé jól muzsikál nálam is pedig csak 260so-m van.
MIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Her Laca
No!
Most akkor mi van bobek?

No akkor ne csak a száj hanem a kar is mozogjon.

pistike menyél játszani a repcsikkel inkább
szekelyland
Áemdém utojjára a durex v durma v mittoménmi volt, elég rég ami (szinte) lángolva szállt el annakidején.
Ja, duron volt.

Most számolom, oláhországban ez a konfig a legócsóbb helyt 130,000e Ft...
Off...Nem is tudom mi a túróért ülök még ebben a hülye országban, legkisebb fizu, legdrágább benzin meg számgépalkatrész, leghülyébb emberek....
Heti 700km-t ingázok hogy a szüleimnél lehessek, mert nálunk traktoron kívül egyébb melót nem találnék, s családdal meg nem tudok menni sehová, (fõleg mert létszámnövelés lesz júliusban... )....
On
Nem vagyok márkafüggõ, csak a Cod tudjon elfutni rajta, én még 4-5 évecskét elcsámcsogok rajta.....

Her Laca
Na hála az istennek :) Ismét egy billentyû pankrátor.
Gondolkoztam . Miért is kéne megindokolnom számodra ,hogy mit,mikor veszek?
Te tényleg egy sajnálatra méltó ostoba kis emberke vagy,és kár is foglalkozni veled.
Más.
"amúgy meg ne küldjél engem sehova mert szét baszom a szád!!"

Bár egy igencsak türelmes és jóindulatú krapek vagyok,ezt még én sem tûröm.
Sok beszédnek sok az alja,tehát ha megadnál egy idõpontot és helyet nagyon szívesen odaballagnék,hogy eme kijelentésedet meg is valósíthasd.
Állok rendelkezésedre retardált barátom. Így megfelel?
No akkor ne csak a száj hanem a kar is mozogjon.

Papa01
Jó lenne ide is egy házigazda.... könnyebb lenne mindenkinek.. :)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Her Laca
Igen ez jó de AMD-t már csak a dózert kéne nem?
Ammeg a jóisten tudja mikor ,és mennyiért lesz kapható.
Intel fejleszthetõ erõsebb procira késõbb. Nem tudom.
Kérdés Ata melyiket szeresse:)

amúgy meg ne küldjél engem sehova mert szét baszom a szád!!
vegyed csak vegyed!! Egy indoklást még mindíg nem tudsz kinyögni...

Svájci frank alapú hitelt nem akarsz hozzá? <#idiota>
Hecker007
És mi lenne ha AMD-s gépet pakolna össze?
pl.:
Phenom 2 x4 975 BE
EVGA GTX560 1GB
Giga GA-870A-USB3

ez így 107eFt, procin és lapon lehet még pár ezret spórolni talán
Szandihoz azért kicsit drágábbak a jó lapok, mondjuk ehhez a procihoz elég a H67 is.

LeonSilver
Igen, meg. De amíg nem a Te pénzedet költi addig kurvára semmi közöd hozzá.
Ostoba.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Her Laca
Ehun van ni.
Jónak tûnik. És ócsó.

Her Laca
Igazad lehet ,de az használtan is 40 tõl indul.
Akkor már vegyen egy sandy-t meg egy lapot alá.
Azt olvastam,hogy a kétmagos sandyk is jók nagyon és nem is drágák.

Hecker007
ez kb egy négymagos celeron, egyetemen ilyen van a gépekben és nem igazán való semmire...
Q9550-eset keressetek inkább jó árban az tényleg ütõképes proci még most is

Her Laca
Na nézek neked egy ilyet vagy erõsebbet.
Hátha akad valami jó áron.Ezeket mennyire lehet tuningolni?

szekelyland
Hát sajna a 775-ös fejlõdésileg zsákutca, de ha vmi izmosabb négymagost megcsípnék vhol elfekvõben, az is jó lenne. Sztem core2quad azér még manapság is elég ütõképes..

Her Laca
Nos aszondom,bontsuk ketté a dolgot.
A videó megjelenítõt vegyük elõre.
Mondjuk 560 ti mondjuk ,ez olyan 50-55.
Procit em tudom mit lehetne kapni 775 öst,de ha sikerül egy jó akkor végül is avval kihúzhatod. Esetleg egy Intel Core2 Quad ot?
A fene tudja megéri e.
Most tanácstalan vagyok.

Her Laca
Hál istennek a cod ban nem volt vele probléma. Meg úgy igazából semmivel Az Il2 nél volt most ,bár az annyira nem fontos. De nem is ez a lényeg.

V Domino
Hát ez elég gáz.Azon gondolkodtam,hogy adok még egy esélyt az "õs"-nek az Up 3-al,de ha pár grafikai ficsörön kívül más nem változott,akkor én is nyugdíjba küldöm.Szép volt,jó volt,de akkor haladjunk tovább,ráfekszek a CoD-ra és legfeljebb felrakom a T betût a vezérsíkra.:)Back to the future.

R.I.P. White Europe

szekelyland
Ez nem a Kontár Sztrájk 13 éves átlagéletkorú közössége, hogy csak úgy hobbyból lehülyézz valakit, fiatal barátom. Ha kicsit visszább olvasod, akkor rájössz hogy nem az mspainthez köll a videókari, és hogy Lacának (akit nem akarok öregbíteni, de lehet h legalább 3x annyi mint te vagy a beszólásod alpján) ezzel a kártyával kompatibilitási gondok voltak egy Cliffs Of Dover nevû repülõszimulátor típusú játékban, és aki amúgy is Nvidia rajongó. Ennyi röviden fogalmazva, a többit visszaolvashatod lennéb.
Ja és persze elõtte akár bocsánatot is kérhetnél Lacától, mielõtt ennek a topicnak az apraja-nagyja egyenként elküldene a 3,14csába...

Her Laca
? Mielõtt elküldenélek melegebb éghajlatra ,megkérdezhetném,hogy kíváncsi a véleményedre szellemileg fogyatékos barátom?
Vagy netán szponzorálni szeretnéd a kiadásaimat? már hogy belevakkantasz a jó ismerõsök baráti csevejébe és véleményt formálsz? Várom válaszod ,hogy bõvebben ki tudjam fejteni ami még bennem maradt.
No most udvarias és visszafogott voltam.
Mondjuk elnézést is kérhetsz!

kétszer annyiba kerülõ kártyát vesz de nem tudja megindokolni hogy miért

aztar*hadt,hülyékbõl tényleg meg lehet élni <#mf1>
VO101Tom
<#vigyor><#eljen>

www.pumaszallas.hu

PLackó
Üdv!
Valakinek van tapasztalata a Saitek Pro Flight Throttle Quadrant -al kapcsolatban?
Leginkább az érdekelne, hogy az 1946-ban be lehet-e állitani a karokat pl. Flaps-re,Gear kezelésre is?

most hirtelen ezt találtam, de szerintem fognak tudni jobb ajánlatot is mondani a többiek:) proci, videokártya
Ezzel a testi/szellemi nyomorékkal 1x én is összefutottam pont ezen a serveren. Szinte szórul szóra ugyan ez volt a szituáció. Normálisan rámköszönt, majd ok nélkül beszólt és anyázott a kis ganéj, hogy én minek vagyok kék oldalon!

Amúgya f*szt ügyes. Mondtam neki, hogy ha ekkor a pofája találkozzunk egy adott sectorban x méteren oszt ott mutassa meg milyen fasza gyerek. 3x lõttem le mint a szart, aztán pofázott még majd kilépett.

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
Gyerekek!

Volna két égetõ kérdésem (végülis egy...):
Rájöttem, hogy hiába várom a Cod-hoz azt a patchet, amivel 486-oson is simán menjen, ezért eldöntöttem hogy kicsit upgrédelek. Ehhez viszont píííz köll, ami nem sok van. Ezért nem vennék új gépet, csak a kritikus alkatrészeket herél ööö cserélném ki.
Adva van egy 775-ös alaplap, táp jó erõs, ház, merevlemez, memória van bõven. Kábelek is vannak... <#zavart1>
Az összeg maximum 100,000 ft (de ha lehet inkább jóval kevesebb, mert akkor két hétig ebédre csak bundáskenyér lesz....)
Ebbõl két verzió: Vmi négymagos erõs 775-ös proci + jobbacska videókari vagy pedig egy új alaplap + újabb proci + halványabb videókari.

Azért fordulok hozzátok, mert a romániai piac kissé el van maradva illetve itt csak a low-end kártyákat árulják, aranyba mérve õket, és nekem úgy tûnik hogy nálatok jóval olcsóbb a buli, még ha a futár el is kér 3-4000ft-ot pluszban idáig...

Vogel
Tök jó lett ez az UP3. Nagyon bejönnek az 50-es évek gépei.

Her Laca
Ilyenem van.

Jövõ héten eladó lesz.

Her Laca
Nem.Csak a Ref 2 gigásakat amin van bios kapcsoló. Már nem nagyon lehet beszerezni ahogy hallom.

fecska
nem csak a 2gb-osat

Minden 6950-est lehet 6970-re moddolni?

Her Laca
Nem felesleges,mert más gépeknél spit asszem lehet állítani.
Messernél már nem,de próbálgasd ki melyik használja.

Értem, akkor csúszka is felesleges lent baloldalt.

Her Laca
Már nincs. Eleve csak két állása volt , de kivették az újabb patc ekbõl.

Nincs valahol egy képgyûjtemény a cockpitekrõl , hogy mi hol van? Most a 109-es mixture-t nem találom pedig a csúszkák szerint van.

Her Laca
jó.