IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én, mint a topik nyitója kérek HG jogot a fórumra.
Ha valakinek kifogása van azt kérem jelezze, mint ahogyan azt is ha nincs. Ez kell az igényléshez.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ha kiderítenéd hálás lennék:)
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
De ha megkocsikáztatsz !
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Mindenkinek hinnie kell valamiben. Én azt hiszem iszom még egyet.
Davidson, nem értelek. Senki nem állt le veled vitázni, idejössz, nekiállsz mindenkit átkozni. Én elhiszem hogy rossz napod volt/elhagyott a barátnõd/rég nem dugtál/haragszol vmi ismeretlen okból Lacára/ ezek itt együtt, de sztem csak az idõdet töltöd ok nélkül és ellenségeket gyûjtöd megad ellen. Manapság otthon a gép elõtt nem kellene biztonságba érezd magad, addig késõ mig valaki okosabb megdtudja az ip-det és/vagy a mac címedet és új gépet kell vegyél v el kell költözz otthonról ha netezni akarsz....
Szerintem oldd meg a nemi problémáidat a neten kívül és vagy maradj témánál vagy repülsz (Sg-rõl is nemcsak innen )
...Minden nézõpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Laca te meg hagyjad mert direkt próbál felhúzni. Ez a "hobbija" úgymond. nem kell neki válaszolni és elvonul kedveszegetten.
Most már komolyan kívánnék találkozni veled:)
Most akkor mi van bobek?
No akkor ne csak a száj hanem a kar is mozogjon.
pistike menyél játszani a repcsikkel inkább
Ja, duron volt.
Most számolom, oláhországban ez a konfig a legócsóbb helyt 130,000e Ft...
Off...Nem is tudom mi a túróért ülök még ebben a hülye országban, legkisebb fizu, legdrágább benzin meg számgépalkatrész, leghülyébb emberek....
Heti 700km-t ingázok hogy a szüleimnél lehessek, mert nálunk traktoron kívül egyébb melót nem találnék, s családdal meg nem tudok menni sehová, (fõleg mert létszámnövelés lesz júliusban... )....
On
Nem vagyok márkafüggõ, csak a Cod tudjon elfutni rajta, én még 4-5 évecskét elcsámcsogok rajta.....
Gondolkoztam . Miért is kéne megindokolnom számodra ,hogy mit,mikor veszek?
Te tényleg egy sajnálatra méltó ostoba kis emberke vagy,és kár is foglalkozni veled.
Más.
"amúgy meg ne küldjél engem sehova mert szét baszom a szád!!"
Bár egy igencsak türelmes és jóindulatú krapek vagyok,ezt még én sem tûröm.
Sok beszédnek sok az alja,tehát ha megadnál egy idõpontot és helyet nagyon szívesen odaballagnék,hogy eme kijelentésedet meg is valósíthasd.
Állok rendelkezésedre retardált barátom. Így megfelel?
No akkor ne csak a száj hanem a kar is mozogjon.
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Ammeg a jóisten tudja mikor ,és mennyiért lesz kapható.
Intel fejleszthetõ erõsebb procira késõbb. Nem tudom.
Kérdés Ata melyiket szeresse:)
Svájci frank alapú hitelt nem akarsz hozzá? <#idiota>#idiota>
pl.:
Phenom 2 x4 975 BE
EVGA GTX560 1GB
Giga GA-870A-USB3
ez így 107eFt, procin és lapon lehet még pár ezret spórolni talán
Szandihoz azért kicsit drágábbak a jó lapok, mondjuk ehhez a procihoz elég a H67 is.
Ostoba.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jónak tûnik. És ócsó.
Akkor már vegyen egy sandy-t meg egy lapot alá.
Azt olvastam,hogy a kétmagos sandyk is jók nagyon és nem is drágák.
Q9550-eset keressetek inkább jó árban az tényleg ütõképes proci még most is
Hátha akad valami jó áron.Ezeket mennyire lehet tuningolni?
A videó megjelenítõt vegyük elõre.
Mondjuk 560 ti mondjuk ,ez olyan 50-55.
Procit em tudom mit lehetne kapni 775 öst,de ha sikerül egy jó akkor végül is avval kihúzhatod. Esetleg egy Intel Core2 Quad ot?
A fene tudja megéri e.
Most tanácstalan vagyok.
R.I.P. White Europe
Ja és persze elõtte akár bocsánatot is kérhetnél Lacától, mielõtt ennek a topicnak az apraja-nagyja egyenként elküldene a 3,14csába...
Vagy netán szponzorálni szeretnéd a kiadásaimat? már hogy belevakkantasz a jó ismerõsök baráti csevejébe és véleményt formálsz? Várom válaszod ,hogy bõvebben ki tudjam fejteni ami még bennem maradt.
No most udvarias és visszafogott voltam.
Mondjuk elnézést is kérhetsz!
aztar*hadt,hülyékbõl tényleg meg lehet élni <#mf1>#mf1>
Valakinek van tapasztalata a Saitek Pro Flight Throttle Quadrant -al kapcsolatban?
Leginkább az érdekelne, hogy az 1946-ban be lehet-e állitani a karokat pl. Flaps-re,Gear kezelésre is?
Amúgya f*szt ügyes. Mondtam neki, hogy ha ekkor a pofája találkozzunk egy adott sectorban x méteren oszt ott mutassa meg milyen fasza gyerek. 3x lõttem le mint a szart, aztán pofázott még majd kilépett.
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lõtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Volna két égetõ kérdésem (végülis egy...):
Rájöttem, hogy hiába várom a Cod-hoz azt a patchet, amivel 486-oson is simán menjen, ezért eldöntöttem hogy kicsit upgrédelek. Ehhez viszont píííz köll, ami nem sok van. Ezért nem vennék új gépet, csak a kritikus alkatrészeket herél ööö cserélném ki.
Adva van egy 775-ös alaplap, táp jó erõs, ház, merevlemez, memória van bõven. Kábelek is vannak... <#zavart1>#zavart1>
Az összeg maximum 100,000 ft (de ha lehet inkább jóval kevesebb, mert akkor két hétig ebédre csak bundáskenyér lesz....)
Ebbõl két verzió: Vmi négymagos erõs 775-ös proci + jobbacska videókari vagy pedig egy új alaplap + újabb proci + halványabb videókari.
Azért fordulok hozzátok, mert a romániai piac kissé el van maradva illetve itt csak a low-end kártyákat árulják, aranyba mérve õket, és nekem úgy tûnik hogy nálatok jóval olcsóbb a buli, még ha a futár el is kér 3-4000ft-ot pluszban idáig...
Messernél már nem,de próbálgasd ki melyik használja.