IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kicsit elhamarkodottan írtam az imént. Még nincs veszve semmi, de tény hogy gyári állapotban már nem kapok. Vagy lehet, hogy ismét elhamarkodom? <#nevetes1>

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Her Laca

Nem venném a szívemre. Tessék a tied

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Uraim, legnagyobb sajnálatomra közölnöm kell, hogy az szoba pilótai karrierem megszakad amint a joyom tönkremegy.

Saitek EVO Force-om van mint ismeretes. Többet a Saitek nem gyártja! A "legbutább" joy-a jelenleg az X-52! Vége a jó világnak! Evo-t már legfeljebb csak használtan vehetek, ha találok egyáltalán! A kollégám égre földre keres egyet, de se az e-bay-en se a Vaterán nincs!

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Moddoltnál angol marad.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Át van írva már és mégsem megy.

;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=hu
JoyProfile=0
köszi de ennél bonyolultabb lesz<#vigyor>
Van egy el nem kezdett 1/72-es tomcat makettem, azt szeretném majd lemáslni, a szárnyak végeire meg papirból kis egymásba csúszó fogakat tenni amitõl egy tengely mentén elforogna a szárny. Ha meg tudom csinálni és még jól is repül szeretni fogom magam <#idiota>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sanyo
Northrop Grumman-ként élnek tovább.

www.pcpilot.hu

Her Laca
De ez is egy korszak vége😞 Ha jól tudom a Grumman nak ez volt az utolsó vadászgépe,talán meg is szûntek,vagy megvásárolták õket.
Pedig micsoda legendákat gyártottak.

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
6.02 körül 😊 beszarás

Her Laca

Her Laca

Bakker én csak belenéztem, mert ugye a filmben nem voltak ott. ( Vadászpilóták) 3.45-tõl TopGun

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
Itt 😉

Egyébként szerintem minden (vagy majdnem minden) röpüllõgépõrütt úgy van vele, hogy a kandúr az egyik legszebb gép, és valóban az az imponáló benne, hogy olyan brutális 😄

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

jah😊

hol van itt a videó?

a Tomcat? Imádom azt a gépet😄 olyannyira hogy meg is fogom változtatható szárnynyilazással papirból repképesre épiteni, egyik nyári terv <#nyes>

TC: 3:45-tõl
Her Laca
3.45 nél.

Szép-szép, sõt a legszebb a maga nyers erejével, de! Hol is van itt a Tomcat?<#fejvakaras>

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Her Laca
Legalább kiszellõztettem a fejem😊
Témát zárjuk le😊

Ellenben nem tudom ki hogy van vele,de ez a Tomcat még mindig lenyûgözõ egy gép a szemembe. Gyerekkorom óta a kedvenc vasmadár.

Nagyon szívesen Laca mester, máskor is <#taps><#taps><#puszis>

Hát bakker Laca nem akarlak bántani, de kár volt a gõzért...

Her Laca
Azt a gonosz Moszkvai nénikédet.<#ravasz1><#schmoll2>
Nu Pogodi!😊

A zenén van a hangsúly. A klipp csak körítés, hogy végig is hallgassátok <#mf1>

Laca, neked különösen nagy szeretettel küldöm <#vigyor>

<#nevetes1><#eljen>

nekem a core2duo e8400 után maga volt a trambulin 😊
Nohab
22. Van "magyarítás" a játékhoz?

Írd át "locale=hu"-ra a megfelelõ sort a conf.ini fájlban:

;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=0
DisableIME=0
locale=hu
Ha jól tudom az EN-t Hhu ra.

Sziasztok ! Felraktam az 1956-os kiegészítést. A conf.ini-ben hogy lehet átírni, hogy ismét magyar nyelvû legyen a játék ? Köszi.
DummyBoy
Éjjen a KiráJ 😊

Mellesleg sajnos ez van, vége a valóvilágnak, vége a zalekosznak, vége a zéden hotelnek ...

Az írástudalanok mennek jáccani, a többi meg jön a fórumokra trollkodni 😞

\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"

LeonSilver
Kössz de ez még nem én voltam 😉
Írtam a moderátor topikba és kértem, hogy valaki legyen olyan kedves és takarítsa ki a topikot. Jó és gyors munka volt 😊

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

VO101Tom
+1

www.pumaszallas.hu

Hecker007
nekem az e8400 egy normális, de nem drága hûtõvel elment 4GHz-en, szerintem megéri rakná rá egy hyper212+-t vagy valami hasonló árkategóriájú hûtõt és máris megvan a 4GHz-t meg a 560-at is lehet húzni azért

Sanyo
Támogatva, bár ahogy elnézem már megvan. 😊

www.pcpilot.hu

LeonSilver
Köszönöm mindenkinek 😉 Írok akkor az adminoknak és meglátjuk.

Úgy, hogy leírod egy kommentben, hogy egyetértesz (de a kérdésemre egy +1 is megteszi) vagy nem értesz egyet vele 😉

Nekem az E8400 gyárinál picit jobb hûtõvel gond nélkül megy 3.6-on.
4GB RAM-mal és egy húzott GTX460-nal együtt (London kivételével) remekül fut a CoD.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Nohab
Ez amúgy neki égõ, csak az a gond, hogy õ ezt nem tudja... Egy ilyen beszari alaknak normális barátnõje, élete se lesz.
Oké értem , ez jó ötlet szóval támogatom 😊 +1

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

Her Laca
Na visszatértem. De én vagyok a hülye,megautókáztatott a kisgyerek.
Nem baj kiszellõzött a fejem. A francnak reagáltam a butaságára<#falbav>
Most nézem ez meg itt van bejelentkezve az SG-n.😊

Nohab
LeonSilver: +1

Tom: Egyszerûen beírod ide a topikba. High-tech mi?

Zoli: Hozzászólásokat tud törölni, illetve átalakíthatja a topikot. Pl.
Amúgy mit takar a HG !? 😮

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

szekelyland
Találtam egy helyi pécébótot, jó árakkal.
Na lehet megállok egy E8500 nál és egy GTX560 nál. A kettõt ki tudom hozni egy bõ 70,000 bõl és ha az én gépembõl el tudnám adni az E5300-at és a GT210-et akkor még az anyagi fájdalom is enyhülne a teljes anyagi kár a konyhafiókban kb 50,000 lenne átszámolva.
Az E8500: 6mb l2 cache, 3,16ghz

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Legyél gazda. Támogatom.
HerrLaca ne vedd fel a kesztyût. Gyagyás a gyerek és nem tudja mit beszél, ír. Lehet,hogy az apja zaklatta kiskorában és most jön ki rajta a sterssz.

+1

Én a CoD miatt adtam el a Q9550-t. Kevés volt. De lehet,hogy csak az új varázsa birizgált :-)

Hali!
Az erõ-visszacsatolást a CoD-ban hol lehet bekapcsolni?

1280-on közepes beállításokkal elfut. igaz nem ültem még neki nagyon tesztelgetni, mert még mindig vizsgázás van, és félek, hogy beszippant, de a tapaszok eléggé javítottak a teljesítményen tényleg.
szekelyland
Komolyra fordítva: Sztem azér az 1024 (na jó, legyen 1280*720 vagy 1440*960) nem annyira gáz felbontás, csak látszik rajta valami...

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

szekelyland
Egyszerû, megjegyzem.: Balról második fekete pixel: hõmérõ, harmadik, világosabb pixel: üzemanyag, ha fehér lesz, akkor elfogyott a lé...<#idiota>