IL-2 Sturmovik, CloD, BoS

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeressük a jóféle rockzenét😄
De azért ez se kutya:Szenvedjetek rockerek😄
A 13.percnél kezd rá,Me-262-höz ideális zene<#violent>

A Béna.

Én se, mert melóhelyrõl netezem. :-))) És ez se rossz:

Én nem féltem az IP címemet!
<#zavart1>
Nincs mitõõõl fééééljek!!!!<#violent><#lama>

LeonSilver
Az elõzõ kicsit nem volt fasza. Ez jobb. Szóval némi off :p

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Ez jó.

:-)))

Jaja, mint az 50-es években a párttaggyûlésen. Feláll Kovács elvtárs:

- Nekem csak három kérdésem van: hova lett a tej, hova lett a kenyér, hova lett a hús?

Egy hét múlva feláll Szabó elvtárs:

- Nekem csak egy kérdésem van: hova lett Kovács elvtárs?
Nono Szepy ! <#ejnye1> Én még merek írni ! <#eplus2><#idiota>

World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105

szekelyland
onnan indult a dolog, hogy épp a kolozsvári reptér mellett kocsikáztam el, amikor egy gép épp felszállt, nagyon izgalomba jött a kissrác és mutogatott kifele rá, én mondtam hogy nini, egy repülõ. A tegnap délután ebéd közben valami helikopter elment a közelben, erre elkezdett az ablak fele mutogatni, és mondani, hogy hepülyõ!!!

Most akkor lassan jöhet : messzejsmitt, szpitfájej, fójka, emká száznyojc, botkojmány, majassági, stb

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

Azért, figyeled hogy bekussoltak itt a többiek?? Nem azért mondom, de kemények vagyunk mi így ketten. XDDD

Na jó, Ata még irogathat, mert tudja az ip-met, de a többiektõl jól megszabadultunk! XDDD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

Wáááááháhháá! Ez nagyon jó!!!! XDDDD

Gondolom az anyja már kevésbé ilyen boldog... 😄DDD

A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb

szekelyland
A tegnap megszólalt a kisfiam ma-ma után a második szava: Hepülyõ.....
Jó úton van.....

...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...

LeonSilver
"A házigazda jogok a fórum egy-egy témájára vonatkoznak, birtokában a felhasználó jogot kap a hozzászólások törlésére, és módosíthatja a téma fejlécét."

http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

LeonSilver
Nem.

szekelyland
De a beírogatók IP-jét azér látod, ugy-e?
Az is több mint semmi<#idiota>

LeonSilver
😄

pssszt, banolni nemtudok csak max hszt törölni, de ne áruld el senkinek 😉

szekelyland
Az ip-det nem jegyeztem le. Valami lányok kérték tõlem a teaviewer id-det és passt, odaadtam. Nem kellett volna......????<#rolleyes>

Bammeg Ata! Te tudod az én ip-met! Kezdek tõled félni! XDDD

Igen?? Hát akkor gratulálok! Te, figyú bármit is mondanak itt a többiek én szeretném ha tudnád, hogy én mindig is nagyon jó barátod voltam és leszek is tutibecsszó ok? 😛PPPP

Willenbrock
Sajnos vissza is adta...a Horty(!) nevû cseh pilóta volt az.<#szomoru2>

szekelyland
neeem, lehet h okostelefonon játstzott....

VO101Tom
Persze, ekkora égés után (lavórral alul maradt) én is magyarázkodnék <#zavart1>

www.pumaszallas.hu

Willenbrock
Elõbb leszedtem egy lavórt a G-10-essel,erre beírta a pilóta a chatbe hogy telefon,talán arra célozhatott hogy telefonja volt? 😊

pláne 😊
szekelyland
Hálistennek vinyó nem kell még bele....(2x1 Tb Raid 0 ba.....) Egyvalami ami ér valamit a gépben....

ez az egy hónap bõven megéri 😊 mert utána jóideig nem kell a gépház belsejébe nyúlkálnod 😊 (najó winyo,meg ram mehet bele😊 )
szekelyland
Bezony én is ezen duzzogok magamban - inkább még egy hónapot nyálcsorgatok itt a fórumon, és legyen alaplap+proci+kártya, amit esetleg még tudok fejleszteni.
Hiába vacakolok csakugyan egy 775-ös lappal, inkább jó drágán eladom az egészet (kivéve a tápot, mer az a szemem fénye, kibírt 3 villámcsapást és jópár durva áramingadozást, a feleségem gépe mellette már a 4ik tápot használja...) felpótolom és emelem a tétet kb 120-130e -ig, ahogy nálunk mondják, szarból nem lehet ostort fonni és még csattanjon is.....

PhantomAss
szerintem ha fejlesztesz és nincs sok pénzed, akkor sem jó már 2magos prociban gondolkodni
én mindenképpen vennék egy 4magosat, lehetõleg minél magasabb alap órajellel
itt viszont csak egy lehetõséged van ha spórolni akarsz, ha amd-t veszel
(a 775-ös q-s intelek iszonyat drágák, nem éri meg, kicsit többért már kapsz egy jobb 4magos amd-t+alaplapot, persze csak használtan, nem tudom hogy ez kizáró ok-e. Ha igen, akkor marad a q-s intel)
videokártyát pedig minél erõsebbet kell venni, szintén használtat ajánlanék, mert garival kapsz a hardveraprón és sokkal olcsóbbak mint újonnan (én pl évek óta a hardverapróról veszek mindent, használtan, garival)
szóval a gtx260-ast nem ajánlanám, 1280-as felbontáshoz még jó, de ha tudsz szerezni valahonnan egy kicsit nagyobb monitort akkor már lehet kevés lesz
30 körül (alatta is) lehet kapni gtx460-ast, sokkal jobb, és dx11-es, sztem ár-érték arányban nagyon jó
nem szentírás amit írtam, de én nem vennék már 2magos procit, és 775-öst sem

GOOBY, pls

szekelyland
Kissé lennéb ezt tárgyaltuk épp Tom-al. hogy lehet hogy pont õ volt az és hogy nem ártana az ip-jét megkapni, hogy elõre banoljuk ha hostolunk, hogy ne zavarjon, ha netán õ az.
hogy esetleg az ip-jével egyebet is csinálunk az totál más tészta....

Willenbrock
Támogatom én is utólag a házigazdaságodat. Ez a Davidson gyerek nem lehet hogy WooferOne volt estleg? Nagyon hasonló a stílusa és pont azután kezdte hogy írtatok róla.

Her Laca
Akkor viszont szerkesszünk képet felülre 😊Legalább ennyi haszna volt a dolognak,hogy most már tudsz variálni a fórumon:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

LeonSilver
Ugyan már megkaptam a HG-t de azért számít. Nekem!
Így most Neked is és a többieknek is kössz mégeccer. 😉

Ha számít a késve leadott is, +1.

Si vis pacem, para bellum.

acidrain
Semmi kifogásom ellene, hajrá! +1

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

acidrain
Bakker, most értem haza, és nem gyõzök visszaolvasni.
Kimaradtam a buliból.

"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."

Szóval a CoD-ben az erõ-visszacsatolás hogy is mûxik?
Gariba megy a joy és elõ kellett venni a Logitech Extrém 3 d -t.

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

Vegyél egy Mikrofost és a fejed vered a falba, hogy eddig Saiteket használtál...

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Papa01
Már jön az ötödik ebbõl a csoda való akármibõl.. nem értem miért nézik az emberek... de addig én legalább repülhetek nyugodtan.. 😊)

If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb

Kicsit elhamarkodottan írtam az imént. Még nincs veszve semmi, de tény hogy gyári állapotban már nem kapok. Vagy lehet, hogy ismét elhamarkodom? <#nevetes1>

Her Laca

Nem venném a szívemre. Tessék a tied

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Uraim, legnagyobb sajnálatomra közölnöm kell, hogy az szoba pilótai karrierem megszakad amint a joyom tönkremegy.

Saitek EVO Force-om van mint ismeretes. Többet a Saitek nem gyártja! A "legbutább" joy-a jelenleg az X-52! Vége a jó világnak! Evo-t már legfeljebb csak használtan vehetek, ha találok egyáltalán! A kollégám égre földre keres egyet, de se az e-bay-en se a Vaterán nincs!

Moddoltnál angol marad.

\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról

Át van írva már és mégsem megy.

;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=hu
JoyProfile=0
köszi de ennél bonyolultabb lesz<#vigyor>
Van egy el nem kezdett 1/72-es tomcat makettem, azt szeretném majd lemáslni, a szárnyak végeire meg papirból kis egymásba csúszó fogakat tenni amitõl egy tengely mentén elforogna a szárny. Ha meg tudom csinálni és még jól is repül szeretni fogom magam <#idiota>

Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.

Sanyo
Northrop Grumman-ként élnek tovább.

www.pcpilot.hu

Her Laca
De ez is egy korszak vége😞 Ha jól tudom a Grumman nak ez volt az utolsó vadászgépe,talán meg is szûntek,vagy megvásárolták õket.
Pedig micsoda legendákat gyártottak.

Her Laca
6.02 körül 😊 beszarás

Her Laca

Her Laca

Bakker én csak belenéztem, mert ugye a filmben nem voltak ott. ( Vadászpilóták) 3.45-tõl TopGun

\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."

LeonSilver
Itt 😉

Egyébként szerintem minden (vagy majdnem minden) röpüllõgépõrütt úgy van vele, hogy a kandúr az egyik legszebb gép, és valóban az az imponáló benne, hogy olyan brutális 😄