IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azért ez se kutya:Szenvedjetek rockerek😄
A 13.percnél kezd rá,Me-262-höz ideális zene<#violent>#violent>
A Béna.
<#zavart1>#zavart1>
Nincs mitõõõl fééééljek!!!!<#violent>#violent><#lama>#lama>
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Jaja, mint az 50-es években a párttaggyûlésen. Feláll Kovács elvtárs:
- Nekem csak három kérdésem van: hova lett a tej, hova lett a kenyér, hova lett a hús?
Egy hét múlva feláll Szabó elvtárs:
- Nekem csak egy kérdésem van: hova lett Kovács elvtárs?
World of Tank és WoWs :Hanna_Justina_Marseille War Thunder : Zoli105 Armored Warfare : Zoli105
Most akkor lassan jöhet : messzejsmitt, szpitfájej, fójka, emká száznyojc, botkojmány, majassági, stb
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Na jó, Ata még irogathat, mert tudja az ip-met, de a többiektõl jól megszabadultunk! XDDD
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Gondolom az anyja már kevésbé ilyen boldog... 😄DDD
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Jó úton van.....
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
http://www.sg.hu/forummoderalasalapelvek.php
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Az is több mint semmi<#idiota>#idiota>
pssszt, banolni nemtudok csak max hszt törölni, de ne áruld el senkinek 😉
www.pumaszallas.hu
Hiába vacakolok csakugyan egy 775-ös lappal, inkább jó drágán eladom az egészet (kivéve a tápot, mer az a szemem fénye, kibírt 3 villámcsapást és jópár durva áramingadozást, a feleségem gépe mellette már a 4ik tápot használja...) felpótolom és emelem a tétet kb 120-130e -ig, ahogy nálunk mondják, szarból nem lehet ostort fonni és még csattanjon is.....
én mindenképpen vennék egy 4magosat, lehetõleg minél magasabb alap órajellel
itt viszont csak egy lehetõséged van ha spórolni akarsz, ha amd-t veszel
(a 775-ös q-s intelek iszonyat drágák, nem éri meg, kicsit többért már kapsz egy jobb 4magos amd-t+alaplapot, persze csak használtan, nem tudom hogy ez kizáró ok-e. Ha igen, akkor marad a q-s intel)
videokártyát pedig minél erõsebbet kell venni, szintén használtat ajánlanék, mert garival kapsz a hardveraprón és sokkal olcsóbbak mint újonnan (én pl évek óta a hardverapróról veszek mindent, használtan, garival)
szóval a gtx260-ast nem ajánlanám, 1280-as felbontáshoz még jó, de ha tudsz szerezni valahonnan egy kicsit nagyobb monitort akkor már lehet kevés lesz
30 körül (alatta is) lehet kapni gtx460-ast, sokkal jobb, és dx11-es, sztem ár-érték arányban nagyon jó
nem szentírás amit írtam, de én nem vennék már 2magos procit, és 775-öst sem
GOOBY, pls
hogy esetleg az ip-jével egyebet is csinálunk az totál más tészta....
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Így most Neked is és a többieknek is kössz mégeccer. 😉
Si vis pacem, para bellum.
Kimaradtam a buliból.
"Rácsapott, mint Kukori a műmenyétre."
Gariba megy a joy és elõ kellett venni a Logitech Extrém 3 d -t.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Nem venném a szívemre. Tessék a tied
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saitek EVO Force-om van mint ismeretes. Többet a Saitek nem gyártja! A "legbutább" joy-a jelenleg az X-52! Vége a jó világnak! Evo-t már legfeljebb csak használtan vehetek, ha találok egyáltalán! A kollégám égre földre keres egyet, de se az e-bay-en se a Vaterán nincs!
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
;ProcessAffinityMask=1
mouseUse=2
joyUse=1
trackIRUse=1
DisableIME=0
locale=hu
JoyProfile=0
Van egy el nem kezdett 1/72-es tomcat makettem, azt szeretném majd lemáslni, a szárnyak végeire meg papirból kis egymásba csúszó fogakat tenni amitõl egy tengely mentén elforogna a szárny. Ha meg tudom csinálni és még jól is repül szeretni fogom magam <#idiota>#idiota>
Aki másnak vermet ás, az sírásó vagy földmunkás.
Pedig micsoda legendákat gyártottak.
\" Captives nullos capere \" "Más nyelvet beszélsz,más nyelven írsz, De magyarul álmodsz,magyrul sírsz."
Egyébként szerintem minden (vagy majdnem minden) röpüllõgépõrütt úgy van vele, hogy a kandúr az egyik legszebb gép, és valóban az az imponáló benne, hogy olyan brutális 😄