IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Ahogy pl itt (gyorsabban is lehet):
http://www.pumaszallas.hu/condor.html
vagy flashel lehet megoldani azt is, hogy pl egy banner legyen, de azon mozgó jelvény, vagy valami (pumaszállás fõoldal pl.), csak az sokkal bonyolultabb, és variálni is sokkal nehezebb.
www.pumaszallas.hu
<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1>
Si vis pacem, para bellum.
😊))))))))))))))
Si vis pacem, para bellum.
GOOBY, pls
Nekem a középsõ tetszik. A háttérképek találkozását nem lehetne valahogy összemosni benne, mert nagyon erõs ott a "határ" vonal (pont a jelvény {meg a kép} közepén).
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A Természet a relytett hibák pártlyán áll!! Természet Ősanyánk egy ocska ####### !
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Szavazzátok meg melyik tetszik, illetve mely elemek legyenek melyikrõl és akkor kidolgozom a véglegeset.
Üdv
If you ask me, you do what you want... :) Intel Xeon E5-2678 v3, 12-Core, 3300 MHz (33 x 100) | 32 Gb RAM | Geforce 1660Ti 6Gb
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Orosz ruletten több esélyük lenne. Még akkor is, ha két golyót raknak a hatos tárba... <#ijedt>#ijedt>
Ebben van rudder is? és körbenézõ gomb is? 😊
Ezt a fi izét sem értem, hogy eszik-e vagy csak nyalogatják, de jó volt kicsit vmi okosat is mondani XDDD
A jó pilóta egyik szemével céloz, a másikkal a 6 óráját nézi. Ha az ellenségeid lőtávolban vannak, akkor te is. Gut,Besser,Messer. Magyarán, a Messer messze a legszebb
Én makacsúl S. EVO-t erõltettem, viszont amit Lacusch kolléga ajánlgat az egy örök darab.
Nálunk a családban keringett egy "urban legend", unokatesómék haverja szétszedte a motorját (Asszem Simson, de lehet, hogy ez már a Java-s korszak), de úgy, hogy az egész motor a garázspadlón volt szétrakva szép kicsi kupacokba. Ezek a szemetek, meg odamentek, és 8-10 csavart szépen betettek a cuccok közé. Ne legyen túl feltûnõ azért <#buck>#buck> Szerencsétlen srác, egész héten csak szét meg összeszerelte a blokkot, nem is számolták már hányszor, mert nem tudta honnan hiányoznak azok a csavarok <#idiota>#idiota>
www.pumaszallas.hu
A feszültségek lényege hogy a memoria és a VCCIO (alapbol 1.1V)feszültsége között max 0.5V legyen vagy különben meglehet gyilkolni igy a cpu-t valszeg nem azonnal de hosszútávon mindenképpen. Ennek a jelentõsége igazándiból a memoria tuningja során jelentkezik mivel ilyenkor szokás adni pár tized voltot a moduloknak s így a különbség már jelentösen nagyobb lehet mint 0.5V
ÜDV: PP
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
\"Fuck Hollywood. Fuck CGI. Fuck 3D Cinema. Fuck Special Effects. Fuck AVATAR. I want Clint Eastwood, Sergio Leone and Ennio Morricone! Damn it!\" -Ismeretlen török srác a Youtube-ról
Új vagyok a warbird-ök pc-s világában. Joystick ügyben szeretném szíves segítségeteket kérni. 1946-hoz szeretnék egy joyt, de mivel még nem tudom mennyi idõm és kedvem lesz játszani, nem ruháznék be egyelõre egy komplett cockpitbe.
Kiszemeltem egy Saietk Cyborg 3D Gold darabot használtan. Régi, olcsó, de nem tudom jó-e. Sajnos az eladó nem tudta megmondani, hogy ebben a típusban van-e rudder...
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=1458771041
Mit javasoltok?
Köszi
B
sztem a 2500k jobban megéri, mert ugyanúgy tudod húzni és olcsóbb
a sandy-hoz az 1.5v-os memória ajánlott, az 1600-as 1.65-ös ha jól tudom, hosszú távon lehet bekavar (de asszem Lacának is hasonló van)
amúgy a videokártyád irigylem 😄
GOOBY, pls
Szentként néztem rá😄
A történethez az is hozzátartozik,hogy néha anélkül cserélünk dolgokat,hogy azok elromlanának,szegény pilótának nem esett le,hogy az összes csavart kicserélték a felfügesztésben,hogy még véletlenül se legyen probléma😄
A Béna.
A mostani gépembõl átpakolom majd a dvd írót, tvtunert meg a másik 1TB-s hdd-t.
Magyarán a sokat látott és tapasztalt szerelõk nem igen tolerálják az ifjonc "sztárpilóta" okvetetlenkedését a mûhelyben. Akár ezekkel a szavakkal is elküldhetnék melegebb éghajlatra, hogy:
"Ne törõggyé csak azzal fiacskám, te csak mennyé ki a pályára oszt csináljad amihez értesz; tekergessed a kormány meg nyomigáljad a pedálokat. A komoly dolgokat meg csak bizzad a nagyokra XD."
Hát vmi ilyesmi 😊)
...Minden nézőpont kérdése - pl a Titanic elsüllyedése mennyei csoda volt a konyhában a langusztáknak...
Ettõl most egy kicsit lefagytam 😊
Na azt hiszem erre mondja Laca barátunk, hogy tanult embernek nincsen párja 😄DD
És hogy egy öreg rally szerelõt idézzek:
Történt,hogy a szervíz végén a pilóta meglátott egy pár csavart az autó körül szanaszét:Srácok itt kimaradt egy csomó csavar!!??
Válasz: Megy? Megáll? Kanyarodik? Akkor mit foglalkozol vele? Különben is mit gondolsz? Az a sok csavar az csak úgy lesz a mûhelyben? A csavar mindig megmarad valahonnan!
A Béna.

www.pumaszallas.hu
De legalább nem füstöl😄
Áltlában füstöl ha elqrom...
Mármint a vezetékek bekötését...
A Béna.
Én lepõdtem meg a legjobban ,mert csak a hang miatt akartam a váltást.
Kicsi a tx ventije sajna ,no de a várakozásaimat felülmúlta ,játék alatt 51-52 fokos a proci.
Ilde 28-31.
Ajánlom mindenkinek ,jó és olcsó kis nagy hûtõ ez.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
de most megelégeltem, letöröltem és újrarakom 😄
btw ma kijött az új driver nvidiához, lehet csekkolni jobb-e vele a gáma
GOOBY, pls
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.