91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Tehát a konklúzióm.
    Egy évvel a játék megvásárlása után,még mindig csak igérgetés megy meg remek harckocsis videók,de konkrétum az zéró.
    Részemről befejeztem.
  • Her Laca
    Leírtam,hogy mik az aggályaim.
    Én is szeretném,ha a realizmus lenne a mérvadó,éppen ezért nem értem minek a járművekkel foglalkozni ahelyett,hogy a munkaerőt a fent emlíyettekre öszpontosítanák.
    Nem olvastam,vagy elkerülte a figyelmem,hogy miért is nem mutatnak videót az új motor képességeiröl. Pedig egyszerű lenne. Egy négy magos 3 ghz es gépen 4 giga rammal,egy hd 6870,gtx 560 kaliberű vga val high beállításon mutassanak fps eket mindenféle helyzetben. Ja meg a launcher exe hibát szüntessék meg.
    A többivel ráérnek,de ezek lennének a legfontosabbak. És pont a többség miatt miattad is berzenkedem,lévén nekem élvezhetően fut,csak egyedül kissé unalmas:)

A látószög kérdése. Gondolom azért van így megcsinálva mert gondoltak azon emberekre akik nem rendelkeznek tr el.
    Ezt én nem tartom hibának.
  • bralph
    Látom nem akarjuk érteni egymást! Jelenleg a játék alapvető elemit érinti, befolyásolja, hogy milyen vason fut. Ez hiba. Ha valakinek fosul néz ki, meg akadozik, attól még ugyan azt kéne kapja a képernyőre, pl észlelési távolság.
    A pilóta keze adott sebességgel mozog, csak sorban tud mindent kapcsolgatni, dejó! ...de pattog a feje a kabinban, nyúlik a nyaka terheléstől, mindentől függetlenül. Ez se realisztikus. Vagy a látószögek, a háromból egy sem esik egybe a normál emberivel, pedig ha full realizmus akkor csak az lehetne az opció!
    Csak ami kényelmes a játékosoknak, arról általában nem megy report, más játékoknál sem. Joy szinten a sok gomb meg az ffb jelent max előnyt.
    A gyakorlat meg az ügyesség az más tészta, azt nem is értem minek idekeverni... a legritkábban függ össze hardverrel és statisztikával.
  • bralph
    Huh, megnyugodtam, hogy nem ütközött ki az alacsony ideológia képzettségem! Ha hidegen hagy miért kell lefakkolni? :)
    Amúgy te ezt a „szart” vetted meg, nem tankokat meg a többit. Az csak az extra lesz. :) Hetek óta rendszeresen leírják, hogy javítják a problémákat, mindenki dolgozik azon ami az ő dolga. Akinek a tankok meg sihuh, azok épp azon. De ezt már ezerszer végigrágtuk itt a fórumon is... Legutóbb azt is leírták miért nincs videó az új motorral.
    Látszik a harmadik videón, hogy nem lesz panzer elite 2 de az is, hogy ettől a játék sokkal érdekesebb lehet. Amíg egy seggel ültek meg egy lovat addig jól menetek a dolgok? Akkor ezt az aggodalmat sem értem. :)
  • Her Laca
    "Amúgy érdekes, hogy technikai előnyökért senki sem reklamál (atomerőmű pc-n sokkal egyszerűbb minden), vagy pl a trackir fa**ág. "

Ez most tudatosult bennem:) Remélem nem nekem szólt címzetten?
    Jelzem sokáig nem volt TR em és szerénytelenség nélkül mondhatom,mégis ismerték a nevem az Il 2 es online war okon. Nem azon múlik.
    Persze az tény,hogy azonos képességek mellett előny egy Tr vagy egy jó joy pedállal,de ez már csak egy ilyen. Azért had ne érezze rosszul magát az ember,mert áldoz a honbijára
    De ettől a másik aki nem rendelkezik ezekkel még mem kevesebb.
    Ell kell fogadni,hogy egy szimhez kellenek a kellékek,ha teljes mértékben élvezni akarja az ember.
  • Her Laca
    Én csak azt hiányolom a hiradásokból,amit említettem. Az új motorral való futást fraps, vagy a beépített fps mérővel mutatva,egy közepes konfiggal. Mint emlékszünk a megjelenés előtti videókom sehol nem láttunk problémát, a gépigény is elfogadhatónak volt mondható,és volt a szövegben minden földi és légi jó,a dinamikus időjárástól a motor menedzselésétől át minden. Aztán megvettük és ne szépítsük, koppantunk mint légy a falon. Aztán egy idegen kellett, hogy valahogy játszható legyen.Szóval én csak azért berzenkedek a harckocsis videók miatt, mert olyan maszatolásnak tűnik.A lényegből nem mutatnak semmit és ezt aggasztónak találom. Bár lenne alaptalan a gyanum,csak hát szerimtem tettek róla hogy így érezzek.
  • zmok
    Nem!
    Inkább, mint az ARMA2, csak repmodellre "kihegyezve".
  • VO101Tom
    Most az a "hivatalos" álláspont, hogy ezek csak kiegészítő elemek a repszimulátor mellé. Kérdezték a gyalogos harcot is, arra annyit mondtak hogy az engine-t nem tudni mennyire terhelné le, és ez nagyon nyitott kérdés most. A jármű használata viszonylag egyszerű, hiszen a modellek, belső nézet, animációk megvoltak, "csak" annyit kellett velük csinálni, hogy az AI helyett lehessen embereknek is vezetni (plusz pár kiegészítő dolog, optika nézet, ilyesmik). És használni is kb úgy lehet őket, mint a gépeket, tehát menüben ami közel van, abba átülsz, ha akarsz újat generálsz, stb. Ennek ott lesz értelme, ha az AI-kkal megtervezett csatákba beül 1-1 human is, az sokkal kiszámíthatatlanabbá, érdekesebbé teheti. De ennél többet nem akarnak, nem lesz hardcore tank szimulátor, meg ilyesmik.

Egyenlőre. ;)

Laca. A videókat amit látunk, a hangok teljesen másak, mint a mostani játékban. Szerintem ezek már az új engine-el készültek, de rákérdeztem BlackSix-nél, hogy hülyeséget ne mondjak, ha válaszol beírom. Az engine-en egyébként sok látnivaló nincs, hogy mutassák meg azt, hogy stabilan fut vagy sem? Ha a kinézeten tologatnak valamit, az az engine-nek csak töredéke, attól még lehetne ugyanolyan szar. A videón egyébként látni, hogy csillognak a gépek (2. video 0.40-nél pl), szebbek a szinek, stb.
  • otiq
    Én 2005 óta előfizetője vagyok a wwiionline-nak és ha lesz földi harc itt is, azzal nagyon nagyon sokat kell majd elpöcsölniük, hogy egy kiegyensúlyozott játék legyen belőle. Gondolom nem olyan játékot akarnak belőle, hogy egy lövés egy halál, vagy hogy a Panzer 38T kilövi a Churchill vagy Char B1-et. Gyalogos harcnál meg jó sok játékosnak kellene benne lenni, hogy élvezhető legyen és ne 2-3 ember keresgélje egymást a pusztában.
  • Indi69
    ott a pont
  • Her Laca
    Egészségedre:)
    Azért jelezném, hogyha valaki akkor én folyamatosan azt hajtogatom,bárcsak gyengébb gépen is tökéletesen futna.
    És hiányolom a szimulációt is ebben az általad említettek is benne foglaltatnak.
    De! Én rep szimulátort vettem,annak árulták,no az szar lett. Ha majd jó lesz akkor felőlem csinálhatnak belőle vonat,meg kamion szimulátort is meg cal of dutyt is, de mivel én nem preferálom ezeket a stílusokat és nem is játszom hasonlókkal,így engedtessék meg nekem,hogy elsődlegesen arra legyek kíváncsi amire pénzt adtam. A másik meg az,hogy tapasztalatom szerint az sosem vezet jóra amikor egy seggel több lovat akarnak megülni. Ott valmi meg fogja sínyleni és nem szeretném, hogy a repülés legyen az.
    Ez az én véleményem. Az meg hogy kiknek mik a vágyaik pláne hidegen hagy:)

Ja jut eszembe.
    Mi lenne ha azon emberek fizuját akik eme remek járműveket alkotják,olyan embereknek adnák,akik az általad is említett problémákat orvosolják éppen.
    Lehet hamarabb lemne egy jó szimulátor?
    Mert ezen dolgok nagyarányú változásairol nem nagyon hallani.
  • VO101Tom
    Battleground Europe...?
  • zmok
    "de az ősidők (deltaforce, comanche, pentium 1) óta mindenki egy harcteret szeretne és remélem ők valósítják meg!"
    Én is erre várok hosszú-hosszú évek óta!
  • zmok
    Besz@rás!!! Biglájk!!!
    Egészségedre!
  • bralph
    Előre bocsájtom, jó pár sör+pálinka kombó után pötyögök! Egészségetekre! ;)

A legnagyobb tisztelettel Laca (biztos szar napod van), mennyivel magasztosabb dolog is repülő szimulátort játszani mint bármi mást amit a videón láttunk?
    Azt hogy miért adták ki szarul ezt a gammát anno, arra csak ők tudják a választ. Az hogy valami újat és jobbat akarnak létrehozni az meg csak becsülendő. Ha akarsz nyilván csak repülgetsz, de az ősidők (deltaforce, comanche, pentium 1) óta mindenki egy harcteret szeretne és remélem ők valósítják meg!
    Amúgy érdekes, hogy technikai előnyökért senki sem reklamál (atomerőmű pc-n sokkal egyszerűbb minden), vagy pl a trackir fa**ág. Nézzük már meg külső nézetben, hogy hol a pilóta feje! Mennyit tud az mozogni még lazára engedett hevederzettel is? Nem beszélve a légiharcról. Húzott már bele valaki közületek többet mint két gé a valóságban? Tudjátok hogy lehet akkor mozogni? ..de persze ez nem gond, mert ez a bug jó bug, azaz feature!
    Hamarosan megkapja mindenki a bétapeccset, majd lehet akkor azt szidni. ;)Eks!
  • Johann Wind
    Az elején mintha lenne Pz.III-as is, itt lehet nézegetni a könnyű járművek között is.http://www.flickriver.com/photos/appleman64/sets/72157623382911143/
  • Johann Wind
    Én először Sdkfz 250-eseknek néztem őket, de azok tényleg 251-esek.
    Az oldalukról lehet a legkönnyebben megkülönböztetni őket.
    A járművek pedig mintha ilyen Morris szerűségek volnának, de nem biztos.
    http://www.google.hu/search?hl=hu&q=Morris%20c8&psj=1&gs_sm=3&gs_upl=2645l5093l0l5357l9l9l0l0l0l0l74l613l9l9l0&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1672&bih=825&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=mehHT5mhLMGbOur-uPoN
  • acidrain
    Nincs meg valakinek véletlenül e-book-ban A. I. Pokriskin-től a Háborús égbolt, és a Szárnyas vadászok című könyv?
  • Lysandus
    Mintha talán Pz35T is lenne. Vagy Pz38T? Azok a Skoda tankok, amit a csehektől nyúltak le a németek...

Egyébként kalandjáték elemek nem lesznek benne? Például vehet az ember saját házat? Elmehet a klubba sörözni? Lát egy éttermet beállhat szakácsnak? Ha mozdonyt vezetni lehet, akkor miért ne? :-)))))))))))))))))))))))))))))
  • VO101Tom
    Ma írta 1C-re egy srác, hogy akinek nVidia van, az a control panelen a 3d beállítások kezelése oldalon a többmegjelenítős/kevert GPU gyorsítást állítsa át egymegjelenítősre.
    A másik, hyog a Conf.iniben a Drawifnotfocused=0 -t át kell írni 1-re. Ilyenkor a modelleket nem csak akkor kezdi betölteni, amikor odanézel, hanem amikor közel kerülsz. A fejmozgás, forgolódás közben nem lesz recegés, szaggatás (ez az fps-t kicsit leszedheti, de mivel a recegés a nyagyobb gond, szerintem megéri).
    Nate-el próbálgatjuk ezt most, jobbnak tűnik tényleg.
  • VO101Tom
    A lövészek kezelése elég botrányos, sajnos erre nincs megoldás.
  • Szepy2884
  • Sanyo
    Elkészültem, a harckocsi típusokkal kapcsolatos segítséget továbbra is szívesen fogadom.
  • istikovacs76
    Mentségemre szolgál, hohy egyenlőre csak a hurricanet és a spitet próbáltam teljesen alapról indítani/repülni vele. Meg a 110-est. Majd még most próbálom a 109-est, meg a he111-est. Bár a he111-nél van egy gondom, hogy a lövésszel lőni tudok (bal egér gomb:) ), de a fegyvert marha lassan mozgatja a lövészem, mert le kell nyomva tartani az egeremen aközépső gombot. (na, ez értelmes mondat lett). Valahogy úgy szeetém mint az il2-ben, hogy az egérrel forgatom a fegyvert és lövök, de még nem jöttem rá melyik gombhoz kellene rendelnem.
    A másik "gond", hogy a hurricanenál, kkb 20 perc repülés után a bal oldali hebgersorból lángok törnek elő. Gondolom valami melegszik, de nem tudom mi. a hűtő fullon nyitva, a víz nem melegszik. Levettem amixturet is, hátha az a gond. ennél úgy tuom olajhűtő nincs, így azzal enm foglalkoztam. A spitnél ez nem fordul elő.
    Ami tetszik, hogy indítás után nem lehet csak úgy indulni. Remeg/rezeg az egész paripa, ez marha jó. Amúgy highon van minden, az utat, füvet meg az árnyék nincs bejelölve. Se vsync, ssao, se anty epilepszia.
    Jó ez így? Amúgy nem szaggat, de röccenések vannak. Plusz, mikor belépek a szerverre, szépen "felépíti" a hangárt körülöttem. (először falak, majd textúra, ablakok, utak) De után amúgy jó. (i5-760, hd6850, 4 giga ram)
  • LeonSilver
    Hamár... Két kedvenc filmem két kedvenc zeném :)

(megőrülök, annyira szeretem Morricone zenéit, meg úgy általában a spagetti veszterneket)

• Svenhassel
    Vickers 6ton (7TP), Crusader(?), Sd.Kfz. 251, Pz III
    Én ennyit véltem felfedezni, de az nem jelent semmit :)
  • i robot
    Szia! Ezt a guminyakú pilótát hogy érted? Nekem pont ez kéne mert pl. a bombázógépekből szart nem lehet látni. Track IR clip-et használok, de szerintem iszonyat rossz a fejmozgás beállítása a szimulátorban.
  • acidrain
    Egyik kedvenc filmem, és az egyik kedvenc zeném:
  • Svenhassel
    Group properties - Spawn parked -> pipa (alul van)
    Szerintem ez lehet az.
  • Sanyo
    féllánctalpas Sd.Kfz. 251, Panzer II, orosz BT-7, lengyel 7TP, angol Crusader

Kihagytam valamit? Nagyon nem vagyok hk szakértő, gyorsan le is tagadom hogy a tapolcai Kinizsiben voltam katona. :)
  • Sanyo
    Megint jó sokára értem haza, meg tudnátok mondani, hogy a videón milyen típusú harckocsik vannak?
  • artivizsla #51806
    Közben már megtaláltam, hogy könnyűfém blokk, de azért nem volt az olyan ritka, hogy öv-ból készültek a járművek motorblokkjai.
  • majonur
    Oke, majd atnezem a forumokat, hatha van valami info.
    Erdekes, mert pl. megnyitottam az egyik trening kuldetest az FMB-ben, ahol a gep (Tiger Moth) nem a kifuton parkol, de ott is csak csak sima Take off volt beallitva. Lehet hogy valami script kell hozza.
  • VO101Tom
    passz, FMB-t nem igazán használtam már il-2 ben sem.
  • majonur
    Jogos az eszreveteled :)
    Az szeretnem kerdezni, hogy Full mission builder ben mikor beallitom a gepem elso waypoint-jat (Take off), ne a kifutora tegyen, hanem pl. ahova akarom a repteren es majd en oda taxizok a kifutora.
  • VO101Tom
    yep. De ez oda-vissza működik, mert akinek meg nem sárga, az angol...
  • majonur
    Ertem, erdekes indok :). Tehat akkor minden Messer default skinnel repul, ahol sarga a ormanya.
  • VO101Tom
    Az indok az, hogy azért van kikapcsolva, mert akad tőle a játék. Persze, nem ettől akad, de erről nem lehetett meggyőzni őket (a konspirációs témákra fogékonyabbak még azt is felvetették, a kötelezően használt sárga orr miatt van az egész, hogy az angolok lássanak, de én ezt nem hiszem). Ha majd kijön ez a patch, és rendbeteszi az fps-t, akkor minden ilyet visszakapcsolnak - remélem.
  • LeonSilver
    :D :D
  • majonur
    Aha, a markings be volt kapcsolva. Nem tudod, lesz mukodo sajat skin valamikor?