IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Leírtam,hogy mik az aggályaim.
Én is szeretném,ha a realizmus lenne a mérvadó,éppen ezért nem értem minek a járművekkel foglalkozni ahelyett,hogy a munkaerőt a fent emlíyettekre öszpontosítanák.
Nem olvastam,vagy elkerülte a figyelmem,hogy miért is nem mutatnak videót az új motor képességeiröl. Pedig egyszerű lenne. Egy négy magos 3 ghz es gépen 4 giga rammal,egy hd 6870,gtx 560 kaliberű vga val high beállításon mutassanak fps eket mindenféle helyzetben. Ja meg a launcher exe hibát szüntessék meg.
A többivel ráérnek,de ezek lennének a legfontosabbak. És pont a többség miatt miattad is berzenkedem,lévén nekem élvezhetően fut,csak egyedül kissé unalmas:)
A látószög kérdése. Gondolom azért van így megcsinálva mert gondoltak azon emberekre akik nem rendelkeznek tr el.
Ezt én nem tartom hibának.