IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Egészségedre:)
Azért jelezném, hogyha valaki akkor én folyamatosan azt hajtogatom,bárcsak gyengébb gépen is tökéletesen futna.
És hiányolom a szimulációt is ebben az általad említettek is benne foglaltatnak.
De! Én rep szimulátort vettem,annak árulták,no az szar lett. Ha majd jó lesz akkor felőlem csinálhatnak belőle vonat,meg kamion szimulátort is meg cal of dutyt is, de mivel én nem preferálom ezeket a stílusokat és nem is játszom hasonlókkal,így engedtessék meg nekem,hogy elsődlegesen arra legyek kíváncsi amire pénzt adtam. A másik meg az,hogy tapasztalatom szerint az sosem vezet jóra amikor egy seggel több lovat akarnak megülni. Ott valmi meg fogja sínyleni és nem szeretném, hogy a repülés legyen az.
Ez az én véleményem. Az meg hogy kiknek mik a vágyaik pláne hidegen hagy:)
Ja jut eszembe.
Mi lenne ha azon emberek fizuját akik eme remek járműveket alkotják,olyan embereknek adnák,akik az általad is említett problémákat orvosolják éppen.
Lehet hamarabb lemne egy jó szimulátor?
Mert ezen dolgok nagyarányú változásairol nem nagyon hallani.