IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Én csak azt hiányolom a hiradásokból,amit említettem. Az új motorral való futást fraps, vagy a beépített fps mérővel mutatva,egy közepes konfiggal. Mint emlékszünk a megjelenés előtti videókom sehol nem láttunk problémát, a gépigény is elfogadhatónak volt mondható,és volt a szövegben minden földi és légi jó,a dinamikus időjárástól a motor menedzselésétől át minden. Aztán megvettük és ne szépítsük, koppantunk mint légy a falon. Aztán egy idegen kellett, hogy valahogy játszható legyen.Szóval én csak azért berzenkedek a harckocsis videók miatt, mert olyan maszatolásnak tűnik.A lényegből nem mutatnak semmit és ezt aggasztónak találom. Bár lenne alaptalan a gyanum,csak hát szerimtem tettek róla hogy így érezzek.