91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Szepy2884
    Na, elkezdtem a feltöltést a telefonról, mert azon van a felvétel. Fogalmam sincs mennyi idő fog telni. Lehet hogy pc-re töltés és onnan felrakás gyorsabb lenne, de már mind1.

Igazából a szimulátoros repülésről nem igazán esett szó. A haverom nem játszik azt tudom, és az IL2-t sem ismeri talán, de tudja rólam, hogy nagy szimulátoros múlt van mögöttem.

Mivel egyetemen voltunk évfolyamtársak és jó haverok és mivel évek óta nem találkoztunk, inkább egymásról kérdezgettük egymást, és mi másról mint éppen a munkáról beszélgettünk :) hogy ki hol, mit és merre dolgozik meg hasonlók :)

De azt tudom, hogy a repülős társadalom nem veti meg a szimulátoros szoba pilótát. Ha egy ilyen hátterű emberke jelentkezik, hogy megszeretne tanulni az életben is repülni, azt szívesen veszik, mert kvázi könnyebb dolga akad az oktatónak egy ilyen emberrel, mint azzal a taggal, aki az utcáról szédül be és csak akkor lát gépet közelről.

A gond csak akkor lehet, ha a szoba pilóta elhiszi magáról hogy ő már mindent tud a repülésről. Szerintem ha valaki ilyen hszemben is van, az első kör után rájön hogy mégsem úgy van :))

Én példáúl már az elején nagy tisztelettel és alázattal közeledtem az igazi repülés felé, de még én is nem egyszer meglepődtem egy két dolgon a levegőben, még egy Góbéban ülve is.
  • bralph
    Igen Laca, úristen bizony, mert pontosan azt írtam, hogy a fejmozgás a baj. Ahohz képest, hogy leszarod, azért véleményt alkotsz az ügyben.
    Te itt sokkal kevesebbért is a "plafonon voltál", és csak addig szarod le, amíg el nem b@ssza más csítje a játékodat. Akkor mi lenne itt?
    Egy kicsit súlyosabb probléma, mint a mostani hibák, mert így csak játszani nem lesz értelme online, mindegy, hogy kijavították-e a játékot. (Offline meg nem tudom lesz-e valaha.)
    A probléma nem a fejmozgás, hanem hogyha azt lehet, akkor bármi mást is ki/be lehet kapcsolni a realizmus menüből, vagy a másikból, vagy keverni a gépek tulajdonságait, stb.
    És ezt Pistike is megteheti ha letölt egy programot, aztán a sérthetetlen hurkánnyal, ami 2a flightmodellel repül, de úgy emelkedik mint az E4, végtelen skulóval aprítja a népet, akkor igen, a többség visszateszi a polcra vagy reklamál a játék áráért, stb.
  • VO101Tom
    Mi van, ha utána valaki belepiszkál a flight modellbe, a fegyverek sebzésébe, saját sérülésmodellbe, vagy bármibe? Van már 20-as Hispano Spitfire-re, meg repülhető AI gépek is. Bármit (!) meg lehet csináli, ha valaki ért kicsit a programozáshoz... nehogymár akkor kezdjenek fejet vakarni, amikor már szétcseszik az egész játékot.
  • Svenhassel
    Bátran tedd fel a videót, engem nagyon érdekel! Mit mondott az illető, ér valamit a szmulátor-tudás ilyen esetben?
  • sakkay
    Tedd fel kíváncsi vagyok.
  • Szepy2884
    Na Urak, egyfolytában vigyorgok

Itt keseregtem, hogy nem jutottam ki a szilvás maratonra, amikor egyszer csak arra vagyok figyelmes, hogy mintha túl sok repülő zúgást hallanék.

Kérlelhetetlen logikámmal kikövetkeztettem, hogy biztos gyerek nap van és ezáltal sétarepültetés!

Nem is töprengtem sokat, hanem olyan Belgásan: kocsiba beee, ablakot leee, irány a reptérreee alapon már nyomtam is a gázt ki a városból. Már a repteret közelítve látván ahogy jaboznak a gépek a leszállás miatt, tudtam, hogy jó hogy kijöttem.

Sok ismerős arc, fejpénz befizet és már hajtogatom is befelé magamat egy Cessna 125-be. Régi jó haverom Kálai Rudesz volt évfolyamtársam a pilóta! Mondom magamban a kölcsönös örülésnek, hogy BINGÓ

Emberek! A fel és leszállást kivéve részem volt az irányításban is!! Már ami a pedálok és a kormányt illeti Na, ez az oka a szünni nem akaró vigyoromnak

Hát mit mondjak? Egy élmény volt!! Mikrolagokra nem emlékszem, de a szél miatt és az én erősen érzéketlen kezeimnek köszönhetően annál rázósabb volt :)))) Semmi holtjátéka nincs a botnak, de minden mozdulatot visszont eléggé meghökkentő módon azonnal vissza jelez. Rudi barátomra lesegettem meglepetéseimben és azt néztem, mikor veszi vissza a kormányt -mondván, "ehhez te nem értesz, ez nem az il2"-, de ő csak magabiztosan és nyugodtan röhögött a próbálkozásaimon és még biztatott is, hogy csak tovább, csak tovább

Bocs ha kissé hosszúra sikeredet, de még sok mesélni valóm lenne, de inkább nem untatlak titeket. Ha igény van rá, felteszem a youtube-ra is (bár még nem csináltam ilyet) milyen is volt ez az fantasztikus élmény :)
  • Her Laca
    Jaja. Vissza kell tenni a polcra. Mert ha nem rázkódik a feje akkor úr isten, mi van.Amúgy én pont leszar.m csal e vagy sem ,ő vagy akárki.
  • bralph
    +1
    Engem sem MrX érdekel, csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire komoly a VAC system. Mert ha pár kattintással "hekklhető", akkor még jobb most visszatenni a Clod-ot a polcra.

A Condor-ral megjártuk, volt egy-két hihetetlen teljesítmény de senki nem akarta elhinni egy az Európa sötétebb feléről származó tizenévesről, hogy hackker. Egyre több lett a furcsa, "megmagyarázhatatlan" teljesítmény, közben a szép nagy nemzetközi közösség szétrohadt belülről, mindenki csítert látott mindenhol és ha többnyire kulturáltan is, de szembefordult a másikkal, másokkal.
    Míg végül már nem volt értelme versenyezni, márpedig annak játéknak az a lényege.
    A legnagyobb gáz az, hogy a játékosok egy jelentős része vitorlázórepül és versenyzik a valóságban is. A sérelmek, negatív vélemények megmaradnak az igazi reptéren, az igazi versenyen is, sőt, hírük megy a a nagyvilágban.

Tavaly hallottam, hogy valaki megelégelte és feltette a netre azt a hatalmas hekket, ami egy egyszerű, hülyegyerek-kompatibilis csít szoftver. A vélhető célját nem érte el, mert újra kéne írni a játékot, hogy ne lehessen ilyeneket használni, de hogy azóta még kevesebben versenyeznek, az biztos.
    A kis gyökérről pedig bebizonyosodott, hogy nem hacker, csak egy kis b*.
  • Her Laca
    Skacok. Feltettem a legújabb NV drivert van benne egy olyan ,hogy FXAA.
    No bekapcsoltam,a játékban off ra tettem az élsimit és gyönyörű szép sim élek vannak. Állítólag kevesebb kraftot fogyaszt ez a módszer ,,de a lényeg ,hogy működni látszik.
  • Szepy2884
    Hát nem motor sport de én meg a szilvásváradi maratonra akartam kijutni, de közbe jöttek dolgok :(
  • Johann Wind
    Off. Nem semmi nap lesz a mai a motorsportszeretők részére, F1 Monaco Gp, Indy 500 és Nascar Coke 600 és mind közvetíti a televízió!:)
  • VO101Tom
    Ez nem MrX-ről szól elsősorban, de az biztos, hogy a nagyon extrém statok gyanúsak. Én azt hiszem, hogy jelenleg csak a VAC elleni félelem az egyetlen védelem a Clodban. Meg a játékosok tisztessége. De ha valaki szarik rá, akkor bármit megtehet. Fogalmam sincs mennyit játszanak az 1C-sek online, mennyire biztosak a védelemben, de jobb ha tudnak ezekről az "érdekes" dolgokról.
  • sakkay
    Szegíny ,hogy kapaszkodik az ajtóban! Ne! Ne! Látszik a száján.
    Biztos óvatosan húzták meg a hevedereket,oszt' meg is lett az eredménye.
  • Nohab
    Hosszabb és jobb minőségű:

• LeonSilver
    Jézus szíve! Mi a faszt csináltak ezek bakker..
  • bralph
    A videón egy 80 éves mammer van. ;-)
  • Her Laca
    Nincs is annál szebb amint két férfi szorosan összesimul:)))
  • bralph
    A tandem ugrás nagy élmény!
  • Her Laca
    Csóró MrX:) Mindenki rászállt,még a végén valóban kiderül valami turpisság.Igy ér véget a világ dicsősége:))))
  • VO101Tom
    Válaszolt BlackSix, azt írta, hogy meg van tiltva neki, hogy a játék védelméről bárkinek bármit mondjon, de köszöni az üzenetet, továbbította Luthiernek. És megadta az e-mailjét, ezentúl ne 1C privátban írjak, hanem közvetlen arra a címre.

Remélem az ilyen kis rohadékokat (MrX) kigyomlálják a szerverekről...
  • Feró Flex
  • sakkay
    Hm..a hangfalakon sincsen rádiózás, pedig az 5.1 hangteszt szerint csak a hátsók nem működnek.
  • sakkay
    Az új alaplapomnak csak 3 audio kimenete van. Viszont van egy 5.1 cuccom+egy mikrofonos fülesem. Be lehet ezeket valahogy kötni? Mert akárhogy dugdosom valami mindig kimarad. Most elméletileg csak a hátsó hangfalak nem működnek, de a fülesen nincsen rádiózás.A másikon 4 kimenet volt, azt még be tudtam lőni.
  • V43 1105

• mijki

Itt a teljes
  • Her Laca
    Még nem:) De a fiam is mondta,hogy nagyon állat.
  • bralph
    Lean to Gunsight a neve a controls-ban (view).
  • V Domino #54342
    Ezt a közeli revi nézetet hogy lehet beállítani?Én eddig csak Pov 90-el operáltam,ez be sincs állítva nekem.
  • bralph
    A múltkori lyukra futás után rákerestem a Steam védelmére. A játék file-jainak módosításán túl, online játék esetén, ha ismert csít program is fut a memóriában akkor is bannol.
    Erre pár fórumon írtak ellenpéldákat a legutolsó verziójú VAC-cal, de ez lehet csak beugratás és szívatás.
    Ez már egy elég erős szűrő a bézik szintű próbálkozások ellen, de aki már azért kódolt, programozott, az egy ilyen program nyílt forrásából tud építkezni.
    Ha működik is ez a védelem a CloD-nál (még nem hallottunk bannról), akkor is csak alapszintű a védelem, így akinek van kedve ilyesmivel foglalkozni, a steam fórumon privátban írja egy adminnak, ha furcsa dolgot észlelt.
    Tehá mrx-nél akár ki is lehet kapcsolva a headshake, online is.
  • LeonSilver
    Laca, át mentél már act2-be?? Én most, megnéztem a vidijót és letettem a hajamat az asztalra.. Az agyamat eldobom bakker! :)
  • artivizsla #54339
    Jó reggelt mindenkinek !

• lala42
    Jelentem! A launcher.exe működése leállt. A hotfix ellenére :-)
  • Her Laca
    Megyek:)
  • VO101Tom
    Laca. Holnap jössz? Gyere már fel TS-re plíz.
  • bralph
    Jaja, igazad van, szinte csak hatswitch jellegű fejmozgatás van.
  • bralph
    "The following will not trigger a VAC ban:

Using chat programs like X-Fire"
    (Steam support: Valve Anti-cheat system.)
    Ez alapján ki lehet kapcsolva a headshake, meg bármi más be. Így elsőre ezt találtam, de ha tényleg semmi védelem nincs a memóriában turkálás ellen, akkor előbb-utóbb értelmetlen lesz ez a játék is online.
    Pláne ha egyszer kijavítják és "tömegek" fognak játszani! :(
    Majd még rákeresek, de most inkább benézek valamelyik szerverre...
  • Her Laca
    Sőt! Tuti nem tr el repül.
  • Her Laca
    MrX jól nyomja. De mi is:)) Amúgy tök mindegy mozog e vagy nem a feje,lehet tud valamit amit mi nem ,szerintem nincs TR a fején darabosabb ahogy mozog ,bár lehet tévedek.
    Na hazaértem amúgy.

Solt!
    Menek kicsit purgálni .Az ördögöt.XD
  • bralph
    Belenéztem egy ATAG-osba is, ott már messze nem annyira szép a kivitelezés, mint az elsőn, de az eredményesség maradt. :) Ott is E4, ott sem remeg a feje.
    Akkor már csak a steam-mel kapcsolatos kérdésem áll, annak is csak a memóriakezelésre vonatkozó része!
  • VO101Tom
    Ezen tisztán látszik, hogy online, semmi fej mozgás:

http://www.youtube.com/watch?v=haWIo9CCbGY&feature=relmfu