IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • bralph
    +1
    Engem sem MrX érdekel, csak arra voltam kíváncsi, hogy mennyire komoly a VAC system. Mert ha pár kattintással "hekklhető", akkor még jobb most visszatenni a Clod-ot a polcra.

A Condor-ral megjártuk, volt egy-két hihetetlen teljesítmény de senki nem akarta elhinni egy az Európa sötétebb feléről származó tizenévesről, hogy hackker. Egyre több lett a furcsa, "megmagyarázhatatlan" teljesítmény, közben a szép nagy nemzetközi közösség szétrohadt belülről, mindenki csítert látott mindenhol és ha többnyire kulturáltan is, de szembefordult a másikkal, másokkal.
    Míg végül már nem volt értelme versenyezni, márpedig annak játéknak az a lényege.
    A legnagyobb gáz az, hogy a játékosok egy jelentős része vitorlázórepül és versenyzik a valóságban is. A sérelmek, negatív vélemények megmaradnak az igazi reptéren, az igazi versenyen is, sőt, hírük megy a a nagyvilágban.

Tavaly hallottam, hogy valaki megelégelte és feltette a netre azt a hatalmas hekket, ami egy egyszerű, hülyegyerek-kompatibilis csít szoftver. A vélhető célját nem érte el, mert újra kéne írni a játékot, hogy ne lehessen ilyeneket használni, de hogy azóta még kevesebben versenyeznek, az biztos.
    A kis gyökérről pedig bebizonyosodott, hogy nem hacker, csak egy kis b*.