IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #54369 Na, elkezdtem a feltöltést a telefonról, mert azon van a felvétel. Fogalmam sincs mennyi idő fog telni. Lehet hogy pc-re töltés és onnan felrakás gyorsabb lenne, de már mind1.
Igazából a szimulátoros repülésről nem igazán esett szó. A haverom nem játszik azt tudom, és az IL2-t sem ismeri talán, de tudja rólam, hogy nagy szimulátoros múlt van mögöttem.
Mivel egyetemen voltunk évfolyamtársak és jó haverok és mivel évek óta nem találkoztunk, inkább egymásról kérdezgettük egymást, és mi másról mint éppen a munkáról beszélgettünk :) hogy ki hol, mit és merre dolgozik meg hasonlók :)
De azt tudom, hogy a repülős társadalom nem veti meg a szimulátoros szoba pilótát. Ha egy ilyen hátterű emberke jelentkezik, hogy megszeretne tanulni az életben is repülni, azt szívesen veszik, mert kvázi könnyebb dolga akad az oktatónak egy ilyen emberrel, mint azzal a taggal, aki az utcáról szédül be és csak akkor lát gépet közelről.
A gond csak akkor lehet, ha a szoba pilóta elhiszi magáról hogy ő már mindent tud a repülésről. Szerintem ha valaki ilyen hszemben is van, az első kör után rájön hogy mégsem úgy van :))
Én példáúl már az elején nagy tisztelettel és alázattal közeledtem az igazi repülés felé, de még én is nem egyszer meglepődtem egy két dolgon a levegőben, még egy Góbéban ülve is.