IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Szepy2884 #54364 Na Urak, egyfolytában vigyorgok 
Itt keseregtem, hogy nem jutottam ki a szilvás maratonra, amikor egyszer csak arra vagyok figyelmes, hogy mintha túl sok repülő zúgást hallanék.
Kérlelhetetlen logikámmal kikövetkeztettem, hogy biztos gyerek nap van és ezáltal sétarepültetés!
Nem is töprengtem sokat, hanem olyan Belgásan: kocsiba beee, ablakot leee, irány a reptérreee alapon már nyomtam is a gázt ki a városból. Már a repteret közelítve látván ahogy jaboznak a gépek a leszállás miatt, tudtam, hogy jó hogy kijöttem.
Sok ismerős arc, fejpénz befizet és már hajtogatom is befelé magamat egy Cessna 125-be. Régi jó haverom Kálai Rudesz volt évfolyamtársam a pilóta! Mondom magamban a kölcsönös örülésnek, hogy BINGÓ
Emberek! A fel és leszállást kivéve részem volt az irányításban is!! Már ami a pedálok és a kormányt illeti
Na, ez az oka a szünni nem akaró vigyoromnak 

Hát mit mondjak? Egy élmény volt!! Mikrolagokra nem emlékszem, de a szél miatt és az én erősen érzéketlen kezeimnek köszönhetően annál rázósabb volt :)))) Semmi holtjátéka nincs a botnak, de minden mozdulatot visszont eléggé meghökkentő módon azonnal vissza jelez. Rudi barátomra lesegettem meglepetéseimben és azt néztem, mikor veszi vissza a kormányt -mondván, "ehhez te nem értesz, ez nem az il2"-, de ő csak magabiztosan és nyugodtan röhögött a próbálkozásaimon és még biztatott is, hogy csak tovább, csak tovább
Bocs ha kissé hosszúra sikeredet, de még sok mesélni valóm lenne, de inkább nem untatlak titeket. Ha igény van rá, felteszem a youtube-ra is (bár még nem csináltam ilyet) milyen is volt ez az fantasztikus élmény :)