91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #55854
    4.11.1 / UP3RC4 / HSFX 6.0-Tiger mod

A három közül a motorhang egyértelműen a két modinak sokkal jobb, viszont a fegyverhangok terén az alap UP3-é jóval szebben szól, főleg a 20-asok.
  • mijki
    Azt hiszem hogy nem, de nem vagyok benne biztos.
  • artivizsla #55852
    Köszi! Kész minden. Erre a Tiger féle mod-ra utal valamilyen felirat a játék betöltésekor, vagy a főmenüben ?
  • mijki
    LINK

Remélem segítettem. :)
  • artivizsla #55850
    Nekem a 2 sfs file jött le, meg fut a HSFX 6.0. Az a HSFX-es mappa, amit a JSGME-be kell másolni, az melyik, ill. honnan kell leszedni?
  • Feró Flex
    Hú baszki:O)
  • mijki
    Hát ugye letöltötted a két SFS fájlt, meg a HSFX-es mappát. A mappát be a jsgmemods mappába, a két SFS fájlt meg az Il2 főmappájába kell bemásolni. Ekkor tudod aktiválni a módot. Ajánlott elolvasni a linkek mellett levő readme-t. És működik(nekem nagyjából, kivéve flyby). JSGME-be én aktiváltam a History módot, perfect map textures, hakenkruz enabler, expert mod és a hangmód expert-es verzióját.

Ui.: Elég sok embernek 5%-nál kifagy az UP-s verzió és nálam a HSFX-es verziónál a Flyby hangok nem működnek.
  • Her Laca

A haditechnikai fórumra linkelte valaki:))
  • artivizsla #55846
    Fent a 6.0. A Tiger féle hang mod telepítésére írsz pár sort ?
  • Her Laca
    hoppá:) Bocsi de meg se néztem mobilról irkálok elkerülte a figyelmem.
    De rákukkantok.
  • zmok
    Szeretem az ilyen sztorikat, köszönet érte!

Kár, hogy nincs már itt Karvaly! Kíváncsi lennék a tapasztalataira, a 110-el kapcsolatban.
  • messerharcos
    Laca irtam provátban, ha nem lehetséges arra is irj valamit légyszives, mert akkor keresek tovább
  • Her Laca
    Én nem tom de a pöcs előtt is lőttem spit2 a t, most csak annyi a különbség hogy nem rettegek közben:)
  • hetti
    Online nem repülök de a fekete halál felvételt többször lefuttatva minimális az fps növekedésem de a mikrolagg rengeteget javult. Pár sfs fájlt az ssd-röl linkeltem a játékba de azt hozzá teszem hogy az elöző béta van nálam a gépen telepítve
    Nálam rengetegszer megesett hogy online bementem 1 gép mögé s amint közel kerültem belassult mint a fene akár az ssd-s akár a hdd-s win7-röl játszottam (mindkettőnél hdd-re volt telepítve a gama de nem a rendszer hdd-re)csak a különbség az volt hogy a hdd-s winnél sokszor ugy megált a gama hogy meg is fagyott a launcher.exe
  • Her Laca
    Az a 110 es dogolás emlékezetes volt számomra.
    Valami online war volt, orosz térkép valahol a sztyeppe felett,egy ts en voltunk. Arra nem emlékszem, hogy én mit csináltam,de szemtanuja voltam amint Karvi dogol 3 jakkal,mondtuk neki,hogy kitartás megyünk segíteni, de ő közölte,hogy nem kell megoldja.
    Kettőt gyorsan lelőtt a harmadikat aki elmenekült előle a repterükig üldözte és ott végezte ki. Az a krapek hihetetlen dolgokat tudott a 110 el. Asszem ő az egyetlen akit meghívtak a pumákok magukhoz.
    Belegondolok volt itt jó pár legendás játékos azért:)
  • i robot
    KÖÖÖÖÖSZIIIIIII!
  • sakkay
    Lehet..habár a gép az érzékelők szerint nem volt extrém meleg...bár a vid kari felment 70 fokig, gtx 560..annak azt bírni kell.
  • VO101Tom
    Ennek sok oka lehet, amire elsőnek tippelnék - ami volt nekem is- a meleg. Szedd szét a gépet és fújd ki a hűtőbordákat, tápot, stb valszeg elég retkesek ahhoz, hogy ebben a melegben már ne adjanak le sok hőt. A gép túlmelegszik, a teljesítményből visszavesz, és hopp, meg is van az fps vesztés.
    Ha azok tiszták, akkor nézd meg, hogy mindegyik ventilátor könnyen, gyorsan forog-e. A másik szívás, amibe belefutottam pár hónapja, ugyanúgy a melegedés volt, de a bordák tiszták voltak. A táp ventilátora viszont beragadt, és nem vitte ki a meleg levegőt a gépből. Minden tűz forró volt, a videokártya, a winyók, csak a proci nem, az kis csövön kapja a levegőt. Ehh, mire rájöttem, hogy mi a gond...
  • sakkay
    Habár a Rof-hoz írtam, de ide is:
    Tegnap újra kellet indítanom az egész gépet, mert elment vagy 20 fps a levesbe. Akkor is, ha Újra indítottam a játékot. (a CLOD-ban is) Ezezmiezez???'
  • VO101Tom
    Azért be kell vallani, az a Spit is elég szar, nincs olyan fölényük vele, mint anno IL2-ben. A karburátoros hajtómű miatt rángatni sem lehet, energiaharcban gyengébb, valamiért emelkedni sem hajlandóak, és nincs csapatmunkájuk. Pedig magasan jobbak lennének a meszához képest. De nem baj, én nem fogom kioktatni őket, hogy mit kellene csinálniuk, szívjanak csak. Amekkora pofájuk volt, mikor betették a IIa-t ATAGra, hogy "tessék csak összedolgozni, és csapatban repülni, akkor nem gond a IIa", most meg is érdemlik, hogy tényleg úgy repülünk, csak már nem az az UFO ellen (nem akarok énmegmondtamozni, de én megmondtam, hogy ennek böjtje lesz, "kiképzik" a német oldalt egy sokkal erősebb ellenfél ellen, ha azt elveszik tőlük, akkor szívás lesz. Elvették, szívás van ). Csak néha unalmas már kicsit, ezért kezdtünk bombázgatni, múltkor mikor 110-essel nyomtuk ki azt a gyárat London mellett, azt tökre élveztem. A mostani kedvenc a Ju-88, 28 db 50-est és 4 db 250-est tud vinni, amik oldhatók egyszerre is. Múltkor egy hajót tattól orrig beterítettem, akadt is kicsit mikor elpukkant
  • hetti
    Ezt nem állítanám így mivel nem igaz
    ez tapasztalat nem igéret.... (a teljes hardveres konfiguráciotol is függ hogy min van a játék s a rendszer) ugyhogy vegyétek csak az ssd-t rosszul semmiképpen nem jártok vele csak jól körbe kell nézni hogy milyet:)
  • zmok
    Kár, hogy már nem írogatnak ide, az a bf 110-es "dogolás" nem semmi lehetett.
  • mijki
    Én "tiszta" 4.10.1-re felpakoltam a 4.11-et, majd a 4.11.1-et és utána a HSFX-et.
  • artivizsla #55831
    HSFX 5.0.1-ről milyen sorrendben kell a 6.0-ra frissíteni ?
    Egyből mehet a 6.0 és utána a 4.11-es patch, vagy fordítva ?
  • artivizsla #55830
    Sok volt az esti serecske a medencében ?
  • Her Laca
    Na bakker:)
    Spit és 110 akart lenni:)
    nincs rajtam a szemüveg.
  • Her Laca
    Vagy Karvaly az ő 110 esével.Elképzelem amint egy három gépes soit köteléket ledogil, azok meg azonnal írnának az 1c nek,hogy valmi nem srimmel,mert túl jó a 119 es:)
  • Her Laca
    Na most még te hiányoznál a vereseknek:)))))) Valszeg pár nap után letörölnék a játékot.
  • Vogel
    Ez komolyan hihetetlen számomra, mármint hogy ennyire gyengék a veresek :D A butulás mértéke bizonyos fiatal korosztályokon elképesztő és ezt betudom ennek. Még jó hogy nem tudtam feltenni a játékot, mert koleszben tiltott a steam, így a polcon figyel a dvd. Van még itt egy évem, csak játszható lesz addigra.
    Az írásaitokból és a buglistből mindig eszembe jutnak az il2ből ismert régi hibák, mint az első lövés pillanatában történő akadás. Megoldás, felszállás előtt lőni egyet :D És Ranger mester scanner műszerpanelje, amin keresztül fekete pöttyként kirajzolódtak a földi célok. Vagy a régi direktX verzióval való repülés, ahol átlátszó lesz a gép, így átlátható lesz belülről.
  • Her Laca
    Evvel csak az a baj,hogy az a 65 pilcsi kiteszi a világ online repkdők 99% át.
    Mármint Clodban. Na ha így nézzük akkor ez bizony vérszegény. Néha olvasgatom az 1C forumját,és látom,hogy ezen megszállotrak bizony jószerivel mind beinvesztáltak csúcs hardverbe. Persze így nem sok gondjuk van. De hol van ez azoktól akik nem tudnak vagy nem akarnak százezres procit és vga t vásárolni? Na ez itt a baj.
    Ez a kis réteg aligha fog eltartani egy szimet,és ha ez így megy tovább csúfos üzleti bukás lesz ez. Vagy már az is.
    És minnél tovább húzzák a rendbetételt annál többen fognak hátatfordítani nekik. Pl itt van Hetti.
    Már mióta nem repked,pedig ugye nem gyenge a krapek, talán az egyik legjobb online pilóta akit ismerel.Vagy tőlünk Gida. Rá se néz. És még sorolhatnám.Ha ezek a srácok játszanának mi lenme a veresekkel?:)))))
    Vagy a másik oldaról is hozhatnék példákat,vannak ott is szép számmal kicáló arcok,csak nem foglalkoznak vele. Rögtön más lenne a helyzet.
    Mert ugye vakok között a félszemű a király:) értem ezt pl magamra.
    Semmi kihívás nincs lassan.Ezt minap Tom is megfogalmazta Ts en.
  • Her Laca
    Nem vettem,valahogy még nem éreztem szükségét. A játék nálam amúgy szépen fut mondhatnám javult,csak a pöccs előtt is jó volt..Így fax se tudja mi változott.Bár ebben a melegben nem nagyon ülök a gép elé inkább sörözök a kerti medencében, valahogy az jobban esik:)
  • LeonSilver
  • VO101Tom
    Az ssd a clodhoz fölösleges. A betöltést gyorsítja, mást nem.
  • VO101Tom
    Nos, volt kis időm, rákalapáltam a trikolort meg lajstromot a bombázókra, ezek tölthetők (lajstrommal, és lajstrom nélkül, de mindegyiken van trikolor. Br.20-as ugye nem volt nekünk, az kapott Caproni 135 szerű festést.): CLOD M.K.H.L. bombázók pack

De mostmá' kéne használni is... tömegben
  • hetti
    Igen lehetséges nálam is ez a helyzet sajnos. Nézd meg hogy amikor belassul akkor olvas e a hdd-röl ha igen akkor ö abban a pillanatban a leggyengébb láncszem. Venni kell 1 ssd-t s ez a része kilöve de ezen a játékon az sem segít sokat mivel egy kalap igénytelen rakás szar ami az eredeti kézikönyveket és a technika szeretetét is a sárba tiporja.... ( személyes vélemény )
    Laca te már vettél ssd-t vagy csak filoztál rajta?
  • mijki

• bucsher
    lol 65 player atagon
    ha kijön egy ütős patch, pikk-pakk betelik a 99
    és ez nagyon jó :)
  • Her Laca
    Miért?
    Amúgy gondolom írsz valamelyik fő moderátornak és az megoldja.
  • sakkay
    Srácok, nálam egyértelműen rosszat tett a patch, jobban laggol mint eddig bármikor(na jó majdnem). Mondjuk az eddigi patch-ekkel általában jobban jártam, úgyhogy nem panaszkodom, majd jön az igazi!!
    Viszont van egy kérdés-nekem egy régi 160gb-as vinyóm van.És tényleg régi,adatokat mást nem tudok róla.Lehet az oka bármilyen teljesítmény csökkenésnek?? Pl lag, vagy rádiózásnál töltés, ilyesmi.
  • Nesu
    Én azon tűnődtem például tegnap is ,hogy vajon 21 óra után miért nem kel fel a nap majd csak kemény nyolc óra után először .
    Egyszerűen élvezhetetlen az egész ,kihaltak az utcák .