IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ennek sok oka lehet, amire elsőnek tippelnék - ami volt nekem is- a meleg. Szedd szét a gépet és fújd ki a hűtőbordákat, tápot, stb valszeg elég retkesek ahhoz, hogy ebben a melegben már ne adjanak le sok hőt. A gép túlmelegszik, a teljesítményből visszavesz, és hopp, meg is van az fps vesztés.
Ha azok tiszták, akkor nézd meg, hogy mindegyik ventilátor könnyen, gyorsan forog-e. A másik szívás, amibe belefutottam pár hónapja, ugyanúgy a melegedés volt, de a bordák tiszták voltak. A táp ventilátora viszont beragadt, és nem vitte ki a meleg levegőt a gépből. Minden tűz forró volt, a videokártya, a winyók, csak a proci nem, az kis csövön kapja a levegőt. Ehh, mire rájöttem, hogy mi a gond...