IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Azért be kell vallani, az a Spit is elég szar, nincs olyan fölényük vele, mint anno IL2-ben. A karburátoros hajtómű miatt rángatni sem lehet, energiaharcban gyengébb, valamiért emelkedni sem hajlandóak, és nincs csapatmunkájuk. Pedig magasan jobbak lennének a meszához képest. De nem baj, én nem fogom kioktatni őket, hogy mit kellene csinálniuk, szívjanak csak. Amekkora pofájuk volt, mikor betették a IIa-t ATAGra, hogy "tessék csak összedolgozni, és csapatban repülni, akkor nem gond a IIa", most meg is érdemlik, hogy tényleg úgy repülünk, csak már nem az az UFO ellen (nem akarok énmegmondtamozni, de én megmondtam, hogy ennek böjtje lesz, "kiképzik" a német oldalt egy sokkal erősebb ellenfél ellen, ha azt elveszik tőlük, akkor szívás lesz. Elvették, szívás van
). Csak néha unalmas már kicsit, ezért kezdtünk bombázgatni, múltkor mikor 110-essel nyomtuk ki azt a gyárat London mellett, azt tökre élveztem. A mostani kedvenc a Ju-88, 28 db 50-est és 4 db 250-est tud vinni, amik oldhatók egyszerre is. Múltkor egy hajót tattól orrig beterítettem, akadt is kicsit mikor elpukkant