91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Gascan #57340 kb 3 Euróért lehet most megvenni a játékot!
link -
Tudod Szepy komám ,hogy bennem bízhatsz:)))
Mondanám ,hogy ennél még a 70+ éves Flóra bátyó is szebben teszi le ,azaz nem mondhatnám,hanem így is van:) Mint a vaj úgy landol az öreg:)
No mind1 gyakorolni,gyakorolni:))) Amúgy grat. -
Szepy2884 #57338 bíztam benne, hogy nem fog feltünni :D a zene is csak azért van, mert hanggal még durvább :D -
Leszállásnál te baxtad így oda?:))) -
artivizsla #57336 Jó a TrackIr-ed !
-
artivizsla #57335 Magyar nyelvűre be tudtad már állítani a menüt ?
Egyébként, nehogy azt higgyed, hogy most vagy túl a nehezén ?
Most jönnek majd a különféle MOD-ok telepítése. Vissza fogod még sírni a mezei videókari driver problémák miatti hajtépést!!!
-
majonur #57334
Miskolc, Szentpeteri kapu!
-
sakkay #57333
-
Feró Flex #57332 X-52-es 10E a vateráról vadi újonan vettem gyakorlatilak. -
Szepy2884 #57331 Üdv ismét. Szabad kicsit OFF-olni egy rövidke Góbés reppenéssel? 
-
sakkay #57330 Egészen véletlenül most is van...és most is 3000, még.
-
sakkay #57329 3000 ft volt egy alig használt EVO 1 éve a vaterán...én vettem a haveromnak...szóval....nézegess. -
majonur #57328 Bocs! Ne haragudj.
Persze, biztos hogy van valaki, akinek van tapasztalata, hogy kell felujitani egy 5000 forintos joystickot, kb. 10.000 forintert uj potmeterekkel. -
Valka #57327 Lehet venni potmétereket - ez igaz... nade milyet? Ez a volna lényeg. Azért kérdeztem, mert hátha valakinek már van ebben tapasztalata - csinált ilyet, vagy legalább tud róla.
Ha lenne 30E forintom joyra, vennék x52-t. Vagy ha mondjuk lenne 75E, akkor g940-et, ha 7 millám, akkor meg azt az orosz pörgő-forgó életveszélyt és akkor nem kéne új potik után rohangálnom az ócska cyborg evomhoz.
-
majonur #57326 Lehet venni potmetreket a neten is pl., ha pl. szabvany poti van benne akkor 2-3 ezer forint darabja. Szerintem jobban jarsz, ha veszel egy normalis HOTAS-t, pl. X-52 vagy pro, tenyleg jo befektetes, minden szimhez csinalhatsz magadnak profilokat, rengeteg gomb, lehetoseg, es foleg evekig hasznalhatod naponta. kb. 7 eve nyomogatom, huzgalom, a X52 Pro-t es hibatlan. -
Valka #57325 Hello!
A saitek cyborg evo joyom potméterei nem akarják az igazságot! Már a kontakt spray sem segít rajtuk. A játékvezérlő beállításoknál a célkereszt össze-vissza ugrál és ez a játékban is érződik. Szét is szedtem már őket és úgy is kitisztítottam, de valszeg ez már olyan mértékű kopás következménye, amin nem lehet segíteni.
A kérdésem a következő: lehet ilyen potikat venni valahol? Vagy kuka az egész cucc? -
67tamas67 #57324 Sziasztok!
Mindenkinek köszönöm a segítséget, télleg le a kalappal a társaság előtt.
Kitöröltem az NVIDIÁs részeket, és ekkor a gép - heuréka!!!! - magától felismerte az új videókártyát. Kipróbáltam, viszi az Il-2 - t, 2 küldetést rendben lerepültem. Kipróbáltam egy másik játékot is (Cossack-2) azt is rendben viszi.
Királyok vagytok, mégegyszer köszönöm.
-
67tamas67 #57323 Megcselekedtem.
Köszönöm az útbaigazítást. -
majonur #57322 Nagyon erdekes reszletek Michael Collins konyvebol, o az aki elrepult a Holdig, de az Apollo-11 en maradt amig Amstrong es Aldrin leszaltak a Holdra. Itt!
Erdemes elolvasni a regebbi bejegyzeseket a Puli Spacen, talatok meg tobb forditast a konyvbol. -
majonur #57321 Nekem is volt hasonlo gondom annak idejen ATI kartyakkal, nem javaslom a legujabb drivert, keress hozza regebbi drivert a AMD honlapjan, szerintem 8-as, max 9-essel kezdododo driver lesz megfelelo.
Az ATI sajnos leszarja a sokeves videokartyakat az uj driverek irasanal, ezert celszerubb a regi drivereket probalgatni.
Mivel azt irtad, hogy nem csak a Sturmovikkal van gond, hanem a tobbi jatekkal is. -
artivizsla #57320 Videokártya kiválasztása :
1. Keresd meg az IL2 1946 játék mappáját.
2. Keresd meg és indítsad el a "il2set.exe" fájlt.
3. A megjelenő ablakban felül van egy "Video" fül, arra kattintsál.
4. Meg fog jelenni egy "Beállítások" nevű lenyitható ablak,amiben kiválaszthatod az éppen használt kártyád típusát.
5. Nyomj egyet a "Rendben" fülre. -
Feltelepítesz pl egy GPU Z-t.
-
67tamas67 #57318 Hol (hogy) lehet menet közben a kari hőmérsékletét megnézni? Bocsi de télleg nem tudom.
Várom válaszod. -
67tamas67 #57317 Sziasztok!
Köszönöm a tippeket.
Ha lehet, a legkisebb nehézségű feladattól haladnék a macerásabbak fele.
Vogel!
Kérlek mondd meg nekem, hogy az il2setup - jegyzettömb melyik sora az, amelyik a radeonra való átállításban kulcsfontosságú, mert ott geforce-ra és ATI-ra is komplett bekezdések vannak.
Válaszod előre is köszönöm. -
hetti #57316 "a bal felső részen szépen kirajzolta a gépet, meg is lehetett pörgetni, de kb 10 mp múlva kidobott" vga hőmérséklet? ilyen öreg kártyánál simán megeshet hogy rossz a hővezetés a hűtő felé. -
Elején besírtam -
Telepítsd újra a wint a radeonnal,ha a probléma továbbra is fent áll akkor keresgélj régi drivereket a kártyához,ha ez sem javít a helyzeteden akkor be kell szerezned egyelőre kölcsön egy NV kártyát ,ha azzal jó akkor belefutottál azon anomáliák egyikébe amit nem lehet megmagyarázni ámde léteznek és kénytelen vagy egy NV -t venni bele.Ámde ha avval sem jó akkor valami megkotlott a vasban . -
Ami még okozhat galibát az a külső il2setup.exe-ben (ami a játék főkönyvtárában van) a video fülön Nvidiára van állítva Ati helyett. Nekem korábban nem ment, ha nem volt arra állítva amire kell. -
Gascan #57312 én a következőt tenném a helyedben, rosszat semmiképp nem csinálsz vele de ha ez sem segit legalább 1 valamit kiszűrtünk
töröld le mind2 drivered ami fent van.... de még előbb töltsd le a legfrisebbet a netről a jelenlegi VGAhoz... aztán miután letörölted, restart és telepitsd az újat fel.. aztán még egy restart -
artivizsla #57311 A processzor teljesítményével nem lehet gond, nekem egy AMD Athlon 64 3000-es van. Mondjuk összeraktam egy gépet magamnak ( Intel E4500 / GF 6800 GT ) de a fiam lenyúlta a WoT-hoz. Most építek megint egyet, de már csak használt alkatrészekből, nem akarok vagyont költeni rá, de azért a CoD is menjen rajta. ( Intel E8400 / GF 460 )
Anno egy Asus alaplapban volt az InnoVision GF 6800GT kártyám, amit vadi újnak vettem annak idején, meg az Athlon 3000-es ketyegett mellette. Nekem is az volt a gondom, hogy állandóan újraindított a gép. Az Inteles procival egy Gigabyte-os alaplapban semmi gondja nincs, a táp mindkét esetben ugyan az volt. lehet, hogy a videokártya ütközik az alaplappal? Akkoriban a fórumokon találtam bejegyzést, hogy más is járt így evvel a konfigurációval, tehát elképzelhető, hogy nálad is valami hasonló gond adódott. -
67tamas67 #57310 Köszönöm a válaszod! (és szívesen veszem másokét is)
Előre kell bocsátanom itt szinte bizonyosan mindenkinek klasszissal több a hard és szoftveres tudása nálam. Lehet egyes dolgokat nagyon az alapoktól kell nekem elmagyarázni.
Amit tudok:
1./ nem én szereltem, hanem egy ismerősöm élesztette újjá a gépet.
Az új karihoz ő telepített drivereket, frissített kodekeket.
2./ az alaplap úgy tűnik sértetlen, film, zene, internet, flash videók rendben futnak, még a rendszert sem kellett újrarakni.
3./ mivel kérdezted, megpróbáltam a játékba bemenni. Az Aircraft customatization-ban a bal felső részen szépen kirajzolta a gépet, meg is lehetett pörgetni, de kb 10 mp múlva kidobott, a programot meg lezárta.
4./ a C:\ben van ATI és NVIDIA mappa is (ez utóbbi 39,5 mb)
5./ a C:\Program Files-ben is van ATI és NVIDIA mappa is (ez utóbbi 21 mb)
6./ a programok telepítése és törlése listában is szerepel NVIDIA Drivers, ill. ennek vmi hálózat kapcsolódást szabályozó szoftvere.
Az Nvidiás részeket ki kellene törölni ???
-
Üdv. Mivel az elmondottak alapján más játék sem megy, én nem hiszem, hogy ez il-2 probléma lenne, sokkal inkább rendszer szintű. Ha az alaplapod nem sérült amikor a kártya elszállt, akkor én mindenképp a driverekkel kezdeném. Az nVidia illesztőprogramot ugye teljesen letörölted, mielőtt telepítetted az ATI-t? Amikor a két nagy gyártó kártyái között váltasz, akkor ebből gond lehet. Azt mondjuk megnézhetnéd még, hogy a menüben a repülőgép beállításoknál kirajzolja-e a gépet? Ha igen, akkor a videokártya 3d megjelenítése elvileg jó.
Érdemes megnézni az új kártya fogyasztását is, a gépben lévő tápegység elbírja-e a terhelés alatt? Bár ilyenkor inkább lekapcsol az egész cucc, nem kilép... -
67tamas67 #57308 Tisztelt Mindenki!
Sziasztok!
Új vagyok itt, bár a fórumot alkalomszerűen olvastam már korábban.
Segítséget kérek tőletek.
Nekem az IL-2 Sturmovik 1946 játék van meg, már sok éve amúgy szűzi állapotban, semmi pach, semmi internetes társas repülés, csak a magam szórakozására.
Nagyon régi gépem van, kb 8 éves, AMD Althon 64 3500+ procival, 1 gigás rammal, Win XP oprendszerrel.
Történt, hogy a gépem eredeti videókártyája (Nvidia Geforce pontos tipusát nem tudom, de 128 mb-os volt) elfüstölt. Bontóból került a gépembe új videókari, egy ATI RADEON X1300 / 1600, ami 512 mb-os, amivel a gép műkszik, de egyetlen lemezről telepített játékot, így az IL-2-t sem tudom játszani rajta.
A menűbe még eljutok, a küldetést még kiválasztom, de konkrétan repülni nem tudok, a gép kidob a játékból, még be is zárja azt. Kérem azt (azokat) a hozzászólókat, akik a régi pc-k meg az IL-2 közös lelkivilágához értenek, segítsenek.
Előre is köszönöm. -
Lacusch69 #57307 Nem tudom, én az esetek túlnyomó többségében halat is fogok.
Pl. egy hete (többek közt) ezt fogtam:
http://kep-feltoltes.hu/share-99C6_5046FE85.html -
Lacusch69 #57306 Akkor kezdj neki! Hidd el, ez a legjobb szabadidős elfoglaltság (meg a paintball)
Én is tavaly kezdtem megint horgászni. Igaz, ifjúkoromban 15évig műveltem... -
artivizsla #57305 Két könyv Gallandról a vateráról.
1.
2.
-
zmok #57304 Naná!!!
Húzol izomból egy "negatívot", oszt' beájulsz.
Terveztünk, és gyártottunk gépet, ennél sokkal több munkahengerrel, a negyedébe sem került!
(És "kicsivel" összetettebb feladatokat oldott meg.) -
Glo #57303 G erőt is szimulálja a hevederezés feszítésével?
-
Ez szerintem tuti nem az,csak leanimálja a dolgokat.Attól függetlenül jól néz ki a cucc.:) -
Crazy Ivan!