IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • 67tamas67
    Tisztelt Mindenki!

Sziasztok!
    Új vagyok itt, bár a fórumot alkalomszerűen olvastam már korábban.
    Segítséget kérek tőletek.
    Nekem az IL-2 Sturmovik 1946 játék van meg, már sok éve amúgy szűzi állapotban, semmi pach, semmi internetes társas repülés, csak a magam szórakozására.

Nagyon régi gépem van, kb 8 éves, AMD Althon 64 3500+ procival, 1 gigás rammal, Win XP oprendszerrel.
    Történt, hogy a gépem eredeti videókártyája (Nvidia Geforce pontos tipusát nem tudom, de 128 mb-os volt) elfüstölt. Bontóból került a gépembe új videókari, egy ATI RADEON X1300 / 1600, ami 512 mb-os, amivel a gép műkszik, de egyetlen lemezről telepített játékot, így az IL-2-t sem tudom játszani rajta.
    A menűbe még eljutok, a küldetést még kiválasztom, de konkrétan repülni nem tudok, a gép kidob a játékból, még be is zárja azt. Kérem azt (azokat) a hozzászólókat, akik a régi pc-k meg az IL-2 közös lelkivilágához értenek, segítsenek.

Előre is köszönöm.