IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • artivizsla #57311
    A processzor teljesítményével nem lehet gond, nekem egy AMD Athlon 64 3000-es van. Mondjuk összeraktam egy gépet magamnak ( Intel E4500 / GF 6800 GT ) de a fiam lenyúlta a WoT-hoz. Most építek megint egyet, de már csak használt alkatrészekből, nem akarok vagyont költeni rá, de azért a CoD is menjen rajta. ( Intel E8400 / GF 460 )

Anno egy Asus alaplapban volt az InnoVision GF 6800GT kártyám, amit vadi újnak vettem annak idején, meg az Athlon 3000-es ketyegett mellette. Nekem is az volt a gondom, hogy állandóan újraindított a gép. Az Inteles procival egy Gigabyte-os alaplapban semmi gondja nincs, a táp mindkét esetben ugyan az volt. lehet, hogy a videokártya ütközik az alaplappal? Akkoriban a fórumokon találtam bejegyzést, hogy más is járt így evvel a konfigurációval, tehát elképzelhető, hogy nálad is valami hasonló gond adódott.