91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #57862 Vagy kéne egy kicsit mással is repkedned... :) -
Az a baj,hogy még mindig kevesen játszanak vele,remélhetőleg ez most változni fog ,most nézem az ATAGON van sok új név,majd meglássuk mi fog kisülni. Lassan már minden vereset megismerek a stílusárról:) ez is unalmassá teszi. Ha meg ifjú titánok gyünnek ,azokat meg nem kunszt lelőni,minap egy komplett századot semlegesítettem.Vissza kéne vonulni az az érzésem. -
Ez is igaz, de akkor lehet, hogy sokkal több a baj a játékosok hozzáállásával mint az erdővel, mert te sem, én sem és még sokan mások sem repülnek bele. Plusz lehetne hozni ilyen szabályokat pl.: hogy aki ott szándékosan rejtőzködik annak kitiltják a war-ból az egész századát és azért az egész századot nem tennék kockára talán, és ha mégis lennének, akkor track visszanézéssel gyorsan kilehetne szűrni az ilyen gyökereket. -
Csalóka a kép ,konkrétan a fele hiányzott. Volt időm nézegetni:)hidd el.
Jelzem még csak meg se billent a vas és be sem kellett lépnem nagyon
Én nem szőrszálhasogatok,csak leírom amit tapasztalok. Ettől én még repkedek vele,de ami szar az szar:)
Az erdőről. ha mondjuk valaki csinál egy online wart,és valahogy átkecmeregnek a csatorna bármely oldalára ,osztán a fák között szépen elmennek a célig ,soha nem veszed észre őket. És sajnos,mivel ez lehetséges, lesz olyan nem is kevés aki élni is fog vele. Ebben biztos vagyok. -
Solt #57858 Részemről én mennék szívesen, mert bőven rám férne a tanulás, de nekem időm nincs... :S -
Solt #57857 22 évesen jártam ott először, egy 22 tonnás, 70 fős emeletes busz volánja mögött... amikor beértünk a városba, azt hittem kandi kamera áldozata vagyok, de úgy fél óra után rájöttem, hogy ez itt a kő kemény valóság! :D Megizzadtam rendesen... a lámpák totál feleslegesek, a motorosoktól kanyarodni képtelenség, semmi halálfélelmük, a sávok pedig még csak tájékoztatási szerepet sem töltenek be... egy mocskos nagy káosz az egész...
Pár nap után asszimilálódtam... kinéztem merre akarok menni, oszt az erősebb kutya baszik elv alapján kihasználtam a 22 tonna előnyeit... mentem, ezek meg elugráltak, mutogattak, anyáztak... :DD -
Ahogy én elnéztem azt a képet alig hiányzott a hurkány szárnyából [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=57804]#57804[/URL],tehát számomra az még inger küszöbön belül volt.
A Heinkel esete érdekes,mondjuk az új patch óta még nem lőttem meszával bombert,mert ez esetben is a Szu-26-ossal szedtük darabokra azokkal az űber fegyverekkel amiket rátehetsz - hozzáteszem, szerintem semmi szükség rájuk.
Tommal azt beszéltük tegnap,hogy valószínűleg nem jól jelenítette meg a sérülés modellt a fizikájához képest vagy valami ilyesmi,majd ő leírja pontosan.
Tehát jelen esetben egyszeri dologról beszélünk,legalább is tegnap előtt még az volt,mert én átolvastam a Bugthread-et és nem emlékszem,hogy más is írt volna ilyet.
A szárny hiányról meg még annyit,hogy a mesza kisebb szárnyal is tudott repülni,teljesen ellen lépve meg rácsűrve.
Én nem azt mondom, hogy hibátlan,de most úgy tűnik tényleg megoldották a legfőbb problémát és most már koncentrálhatnak másra is,ezek amiket ti írtok már szőrszálhasogatás kategória nekem.
Pl. engem sokkal jobban idegesített a 46-ban az oldalról nem látszó erdő amikor alacsonyan dogoltunk és esélyem nem volt észre venni.
Én általában próbálok úgy manőverezni,mintha azok a fák összetörhetnének valóban, az hogy meg van néhány igazi gyökér és ott rejtőzködik,nem írom le inkább,hogy mit gondolok az édes anyjukról... -
Jó van na:)
De én nem szeretek na meg nem is tudok dogolni. E van:) -
Hát nem tudom,engem is lelőttek mindig amikor elkezdtem,valahogy el kell kezdeni. Senki sem születik Hartmann-nak,ha meg egy csapatban vagyunk akkor nem lövöm le,hanem megpróbálom megvédeni.
Ja,és az újoncokkal nem vagyok olyan kegyetlen,ha látom,hogy nem megy neki,szoktam mondani,hogy ne tépje annyira vagy, hogy ha ő szintben tépi én meg kiemelek akkor mik a következményei,tehát én megpróbálok segíteni.
Tegnap is volt olyan,hogy csak kötelékezni akartam valakivel - nem emlékszem,hogy kivel,ő meg támadásnak vélte túlhúzta,átesett,bumm.
Nem minden áron akarok lelőni mindenkit.
Néhányotokat kivéve,mert ha egy pillanatra hagylak levegőhöz jutni az biztos,hogy a következő másodpercben már a túlélésért kell küzdenem.
Tegnap is Tomot támadtam,ott volt mellettem Döme is,mondom Dömének folytassa én meg támadok valaki mást - gondoltam amíg leköti levegőhöz jutok...hiba volt,10 mp múlva ernyőn lógtam,tehát van akit nem engedhetek a hátam mögé egy pillanatra sem :)
És nem,nem unalmas lelőni senkit,az az érzés megunhatatlan :) -
Mindamellett engem egyre jobban zavar a kabinban a fény. Mit csináljak sajna ez van:) A fák meg szerintem probléma ,de kinek mi ez is igaz.
Ergo megint csak ott vagyunk,hogy javítottak valamiken és (legalábbis számomra) rontottak is. Az biztos,hogy most már repülhetőbb a többség számára,de pl ez a sérülés a heinekkennel ,vagy a hurkány fél szárnnyal,mintha a játék kiadásakor lett volna probléma,akkor javították most meg újra itt van. Ez zavar. Mert eddig ha ketté lőttem egy bombert az leesett. Így meg fél géppel hazamegy. Vagy ha a hurkánynak lekaptam a szárnyát az leesett. Most az is hazavánszorog. Mondom nem kötözködöm,csak a tényeket írom le. Azok pediglen makacs dolgok:) -
Magamra értettem !!!!
Amúgy!
Lelövitek őket:) Az nem uncsi?:)))
A hurkány az más. Abban van kihívás ,az tényleg jó volt ,de egyszer bőven elég ,legalábbis nekem.
De nem hiszem,hogy érdekelne bárkit is a véleményem és ezért nem repkednének online:) -
Nem igaz,uncsi 5-6000-en cirkálni! és különben meg a tegnapelőtti hurkány dogot nem nevezted unalmasnak :)
Igazából meg ki sem próbálták,hogy milyen dogolni velünk,úgy hogy nem is tudhatják unalmas-e.
De most,hogy te leírtad...
-
Uncsi dogolni:)) -
CloD-hoz visszatérve,tök jókat dogolunk hétvégéken esténként 6-an 8-an összejövünk,mint tegnap is oszt mehet a hirig.
Tegnap úgy toltuk 4v4-ben,hogy nincs instant refly,tehát amíg az egyik csapat összes tagja le nem esik addig a többiek nem indulhatnak újra.
A csapat:77.PX_Dumbo; 101/7_Jani; 101/7_Savas és VO101_Tom
B csapat:101/9_Döme; Hubabácsi; V.4_Safi és V.4_Pogi
A végén meg egy kis G50 dogfight,na az az igazi szop@s főleg Tom ellen(ígérem eszetekbe sem fog jutni a fákkal meg a lámpákkal folalkozni a motor hőmérsékletek figyelése közben) - ajánlom kipróbálásra :)
Sajnálom,hogy az itt írogató és CloD-ot repülő társaság többsége nem csatlakozik hozzánk,többszöri invitálásra sem - és a miérteket sem tudjuk
,pedig jó kis harcokat lehetne rendezni.
-
Akkor így. -
-
Ezen baxartam:) -
Ezek nem normálisak :)) -
Erre gondolsz:) Ezeknek minek lámpa ,meg jelzések??? -
Jövő héten megy Barcelonaba,utána Berlin ,aztán Los Angeles.
Büdös kölke még pénzt is kap érte ,Hiltonban lakik, kaja pia amit akarsz.
Mondom neki ,hogy öregapját protezsálja már be ,főleg ,hogy alig csinálnak valamit.:) -
artivizsla #57842 Kávé mellé. -
Solt #57841 Egyszer próbálja ki milyen Nápolyban közlekedni... Na az már kihívás! :)) -
Harcos egy nemzet na:)
Fiam minap jött haza Rómából aszongya ott anarchia van a közlekedésben:)
Ép kocsi nincs a városban,mondjuk azok nem ütik egymást legalább. Csinált videót ,tiszta olyan a lámpánál mint a motogp:) A robogók félelmetesek.
-
Off:
Az oroszoknál kemény a közlekedés.
On: -
Nem. -
sakkay #57837 "Fákon erdőkön nem változtatnak Tom mondta ,ő meg olvasta a készítőktől"
Nyugtassatok meg légyszi' , hogy ez csak a béta patchre vonatkozik!!!
-
Nincs letölthető Afrika MOD még. Térkép sincs, itt csak valamelyik meglévőt skinezték át. -
Az a fény szerintem is erős. Ahogy minden fény. Gondolom zusammen mindent feltoltak, azért kontrasztosabb a nap árnyéka, és jobban csillognak a gépek is. -
Su 26
-
Én nem tudok róla. És ha én nem tudok:))) -
Erről lehet valamit tudni?
Le lehet tölteni ezt a mod-ot ha van egyáltalán?
-
artivizsla #57831 Nem dobna fel valaki egy videót, hogy azok is láthassák az eredményt, akinek nincs fent a játék ? Köszi. -
Jut eszembe! Persze ízlés dolga ,hogy tetszik e vagy sem pl a fülkében az a piros derengés amit a lámpák okoznak,csak éppen autókáztam ma és gondolkodtam. Ugyi ha felkapcsoljuk a lámpát akkor különböző tetszőleges színekben a műszerfal világítás is aktivizálódik. No meg a mindenféle gombok kapcsolók mitököm világítása is. És nappal semmit sem látsz belőle,nem járja át sejtelmes akármilyen fény a jármű belsejét.
Akkor nappal egy repgépben aminek full üveg a teteje és a világosság ömlik befele,akkor ez hogy van? Csak kérdezem:) -
Én tuti letörlöm ezek után a gépemről.
Át lehet repülni a fákon,ahol max felszállás után jár az emberfia,meg a spanyol műrepülő válogatott vagy ki mit szól a szuhuszonhathoz...ez botrányos.
-
Fákon erdőkön nem változtatnak Tom mondta ,ő meg olvasta a készítőktől. Nagyon leterhelné a gépeket ha megcsinálnák . Szóval ez így marad .
Úgy hogy feleim meg kell tanulni erdőben repkedni talajszinten és nincs az az ellen aki észrevesz:)Ez az igazi lopakodó. -
Sidewinder #57827 Hoppácska. Most látom,hogy végre van Szu-26. Ugye ez végleges verzióban is marad?Mert akkor még az is előfordulhat,hogy a későbbiek során megveszem a Cliffs of Dovert. Bár az utolsó hozzászólások eltántorítanak kissé,mivel ATI videokártyám van. Arra is kiváncsi vagyok,hogy a válogatott spanyol műrepülő pilóták akik több száz órát repültek a típussal,mit szólnak majd ennek a nehéz szülésnek a végeredményéhez.Csak mert ők már Oleget is basztatták,hogy kerüljön bele a típus a szimulátorba, minél élethűbb rep.modellel. Oleg meg már nincs is a csapatban... -
Sokk volt a célzóvíz. Vagy kevés :D -
Johann Wind #57825 Hát ez nagyon nagy!:D Fél Heinkel! XD Gondolom a fákon/erdőn még át lehet repülni....... Ilyen lesz a következő szimulátoruk is? -
artivizsla #57824 Pl. ilyen is. -
Ahogy javítgatják előbb utóbb egy negyed del is:)