IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ahogy én elnéztem azt a képet alig hiányzott a hurkány szárnyából [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1003898951&no=57804]#57804[/URL],tehát számomra az még inger küszöbön belül volt.
A Heinkel esete érdekes,mondjuk az új patch óta még nem lőttem meszával bombert,mert ez esetben is a Szu-26-ossal szedtük darabokra azokkal az űber fegyverekkel amiket rátehetsz - hozzáteszem, szerintem semmi szükség rájuk.
Tommal azt beszéltük tegnap,hogy valószínűleg nem jól jelenítette meg a sérülés modellt a fizikájához képest vagy valami ilyesmi,majd ő leírja pontosan.
Tehát jelen esetben egyszeri dologról beszélünk,legalább is tegnap előtt még az volt,mert én átolvastam a Bugthread-et és nem emlékszem,hogy más is írt volna ilyet.
A szárny hiányról meg még annyit,hogy a mesza kisebb szárnyal is tudott repülni,teljesen ellen lépve meg rácsűrve.
Én nem azt mondom, hogy hibátlan,de most úgy tűnik tényleg megoldották a legfőbb problémát és most már koncentrálhatnak másra is,ezek amiket ti írtok már szőrszálhasogatás kategória nekem.
Pl. engem sokkal jobban idegesített a 46-ban az oldalról nem látszó erdő amikor alacsonyan dogoltunk és esélyem nem volt észre venni.
Én általában próbálok úgy manőverezni,mintha azok a fák összetörhetnének valóban, az hogy meg van néhány igazi gyökér és ott rejtőzködik,nem írom le inkább,hogy mit gondolok az édes anyjukról...