IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Mindamellett engem egyre jobban zavar a kabinban a fény. Mit csináljak sajna ez van:) A fák meg szerintem probléma ,de kinek mi ez is igaz.
Ergo megint csak ott vagyunk,hogy javítottak valamiken és (legalábbis számomra) rontottak is. Az biztos,hogy most már repülhetőbb a többség számára,de pl ez a sérülés a heinekkennel ,vagy a hurkány fél szárnnyal,mintha a játék kiadásakor lett volna probléma,akkor javították most meg újra itt van. Ez zavar. Mert eddig ha ketté lőttem egy bombert az leesett. Így meg fél géppel hazamegy. Vagy ha a hurkánynak lekaptam a szárnyát az leesett. Most az is hazavánszorog. Mondom nem kötözködöm,csak a tényeket írom le. Azok pediglen makacs dolgok:)