IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Zpogi
    Hát nem tudom,engem is lelőttek mindig amikor elkezdtem,valahogy el kell kezdeni. Senki sem születik Hartmann-nak,ha meg egy csapatban vagyunk akkor nem lövöm le,hanem megpróbálom megvédeni.

Ja,és az újoncokkal nem vagyok olyan kegyetlen,ha látom,hogy nem megy neki,szoktam mondani,hogy ne tépje annyira vagy, hogy ha ő szintben tépi én meg kiemelek akkor mik a következményei,tehát én megpróbálok segíteni.
    Tegnap is volt olyan,hogy csak kötelékezni akartam valakivel - nem emlékszem,hogy kivel,ő meg támadásnak vélte túlhúzta,átesett,bumm.
    Nem minden áron akarok lelőni mindenkit.
    Néhányotokat kivéve,mert ha egy pillanatra hagylak levegőhöz jutni az biztos,hogy a következő másodpercben már a túlélésért kell küzdenem.

Tegnap is Tomot támadtam,ott volt mellettem Döme is,mondom Dömének folytassa én meg támadok valaki mást - gondoltam amíg leköti levegőhöz jutok...hiba volt,10 mp múlva ernyőn lógtam,tehát van akit nem engedhetek a hátam mögé egy pillanatra sem :)

És nem,nem unalmas lelőni senkit,az az érzés megunhatatlan :)