IL-2 Sturmovik, CloD, BoS
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.pumaszallas.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(A monitorszerviz.com-nak küldtem árajánlatkérõ üzit, azok még nem válaszoltak...)
www.pumaszallas.hu
6000 m-en a Dorából nem tudok kihozni ~450-nél többet. Radiátor bezárva, flaps bezárva, MW50 bekapcsolva, teljesítmény 110 %-on.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
D9
http://indavideo.hu/search/text/sz%C3%A1nk%C3%B3z%C3%A1s%20kem%C3%A9nyen?channel_constraint=undefined
D9
Zuhanó repülőn soha nincs ateista..
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
ATI kártyával 😊
Van valakinek használható conf.ini fájlja meg ATI CC beállítása, amivel látok is valamit az ellenséges légi és földi célokból? A régi il2-mmel minden csodásan látszódott, de újratettem és azóta minden egy nagy zöld massza, amibõl egyszercsak leterítenek.. Még a tankok is beleolvadnak a fûbe..
Pls help!
Nem hiszek én ezekben Pogi.
Bár Solt tanácsolt egy okosat,ha összejön akkor pont mindegy is.
Írj a Loginak,hogy a 80 ezres szaruk egy év után vacakol ,és nehogy mán.
Találtam G940-hez egy jó kis programot ami többek között javítaná a hibáit és vezérelné a gombok világítását. De nem nagyon tudom mûködésre bírni hiába követem a leírását.
Itt írnak róla.
Meg itt.
D9
www.pumaszallas.hu
Az Eminens is nagyon jó film.
"Szegeden születtem Szép leányt szerettem"
www.pumaszallas.hu
www.smart-bus.hu
Szerintem ez a legjobb feldolgozás a regényeibõl.
D9
www.smart-bus.hu
D9
www.pcpilot.hu
Na ilyen lett.
Sanyó igazad van ,viszont a track felvétel körülményes,max kikapcsolok minden értesítést repülés közben és akkor nincs semmi ami zavaró legyen.
www.pcpilot.hu