91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #60222 Ja és nagyon régi patchel. -
sakkay #60221 Ebben a videóban látszik mire való a rakétázás, továbbá, a grafika szépsége\csúnyasága is. -
sakkay #60220 Egyetlen használható plusz fegyverről tudok dolf.-hoz egy kb 45 fokos géppuska bombázók ellen. Na bumm. Azzal sem lőnek le. De ez legyen a legnagyobb előnye...főleg azon a gépen. -
sakkay #60219 Repülj vele, aztán rájössz , hogy nem csalás. Valamiért nem terjedt el.
A játékban sem. De mindig vannak olyanok akik vesznek sálat meg revolvert a ROF-ban. Egészségükre. Szerinted hányszor lőttek le revolverrel, vagy rakéta pisztollyal(jelzőrakéta mielőtt még indulna a fikázás és az ingyenes.)??? Egyszer sem...illetve egyszer én lőttem fejbe magamat, mert visszapattant a felső szárnyról, de akkor sem haltam meg , csak megsérültem.
-
sakkay #60218 A Rofban ez kérlek
(Ugye ki kéne próbálni ha nem is tetszik)
ez úgy van megoldva hogy mondjuk a map 1917 őszi, így csak olyan gépek vannak ami addig volt. Ez egyben a balance is.
Amúgy meg a kávédarálóknál még nem volt olyan fontos a műszerezettség, pl sokkal jobban érzésre kell!! repülni. Ez adott esetben nem elveszi az élményt hanem ad. Kicsit Tom szűklátókörűen a 2vh vetíted rá az egész rof kérdésre. Az nem baj ha a jövendő progira teszed(de az ugye nem a rof lesz) de az baj, ha a Rofal teszed ezt. -
bucsher #60217 ja jó. klikkelgettél. értem :D -
Real life :D -
bucsher #60215 ez most dcs? -
Lehet, hogy te azt hiszed akár rólam, akár másról, aki itt most rugózik a témán, hogy azért sajnáljuk a clodot, mert ócó, hát nem. Én 15-ért vettem meg anno, és ugyanennyit hajlandó lettem volna csont nélkül fizetni az új részért. (az iRacing azért nem teljesen jó példa, mert ott nem csak egy terméket veszel meg, hanem a szerverek üzemeltetése és a versenyszervezésekkel együtt egy folyamatos szolgáltatást is). Azért sajnáljuk, mert kidolgozottságban és élethűségben messze előtte volt az il-2-nek, és amennyire a bejelentések alapján várni lehet, messze előtte lesz a BoS-nak is. Az erre csak rátesz egy lapáttal, hogy a második világháborús hadszíntereken, amikor géphasználatban, évjáratban, térképekben akkora változatosság volt, egyszerűen a "kevés gép sok pénzért, úgysem kell mindd" egyszerűen nem megoldható. Sok gépet sok térképet és sok kiegészítőt kell majd ahhoz venned, hogy mondjuk egy online waron, ami végigmegy a szovjet fronton, azon repülhess (vagy a másik lehetőség, hogy nem lesznek ilyen warok, mindenki repked a dogszerveren, azt' csókolom). -
Lysandus #60213 Mi a helyzet a monitorral?
Én alig tudtam megrendelni a tv-tuner nélküli kistestvérét (LG D2343P-BN), mert kezd kifogyni. A negyedik helyen volt raktáron. -
Lysandus #60212 Egyébként meg ne veszekedjünk, mert én várakozással tekintek a BoS elé, persze vannak bizonyos fenntartásaim, amelyeknek viszont vannak valós alapjai. -
Lysandus #60211 És a RoF-ban lemodellezték, hogy a fizetős plusz géppuska hogyan változtat a repülési modellen? Ha nem modellezték le, akkor cheat. Ha lemodellezték, de nem volt ilyen széria, akkor is. Olyan, mint mondjuk Il-2-ben a Spit IX Hispano helyett mk 108-al. -
A héten klikkelgettem egy MiG-21-esben :) Rátettük a nyomást és a delejt, majd megemelés után be a fülkébe. Aksi fel, inverter fel, fények felteker, nyomás+delej ellenőriz, kiszól hogy több kakaót, majd futó be. Aztán orrkúpvezérlő automatika ki, és tekeréssel a parancsjelet kiadva ellenőrizni a követő jelet. Pompázsgátlő redőny müxik, kormányvezérlés kitérítés ellenőrzés, nyomás még nem szökött el :) Majd fékszárny, és törzsféklap müködtetése. Hát élmény volt. Amennyire nem volt szimpatikus a MiG-21 mára csodálójává váltam. Hihetetlen mi mindent beletettek. -
Igen, de te most ahhoz hasonlítod a rofot, mint amikor il-2 vel bemész egy dogszerverre, és ott kiválasztod mondjuk az E-4-est, repülsz, és lövöd a többieket. Kint a fórumon, meg megy a rugózás, minek kellene nekem az E-1, mikor a legjobb gép az E-4. Talán mert olyan történelmi küldetéseket akarok repülni, amiben az E-1 fog kelleni. Most beszéltük róla, itt írod, hogy a rofban ilyen nincs. Ok. Ezért aztán valszeg az extra cucock előnyét is ezért nem érzed, mert ha te elvagy sebességmérő, magasságmérő, lőszerszámláló, üzemanyagszint jelző vagy épp csúszásjelző golyó nélkül is, annak nagyon örülök, de ez azt jelenti, hogy qrvára leszarod a repülési paramétereket, és csak repkedsz mint egy önfeledt molylepke. Amit nem sajnálok tőled, félre ne értsd, de mi másképp repülünk. Hogy tudnád fordulóban tartani a corner speedet, vagy középen tartani a golyót, vagy emelkedésnél a legjobb emelkedősebességet, honnan tudod mikor kell hazaindulni az üza miatt, vagy mondjuk figyelni, ha már kevés a lőszer, és ne a másik mögé beülve halld azt, hogy klikk? Sehogy. Mert dogszerveren ezek nem számítanak. De nagyobb, hosszabb bevetéseken, ahol egy nap egy gépet használhatsz el, ott igenis számít. -
Lysandus #60208 Ki várja el, hogy évekig ingyen foglalkozzanak vele? Fizettem a CloD-ért és az Il-2-ért is. Sőt, utóbbiban többször is megvettem ugyanazt... A RoF-ért nem fogok fizetni. A BoS-t meg majd eldöntöm. -
Lysandus #60207 Ne haragudj, de az Il-2 planeset történelmileg a legkorrektebb volt. És mindent meg is tettek ennek érdekében. Ez volt a fő szempont. És fizettem érte, mi több ezt örömmel tettem. A kölcsönösen előnyös üzlet mintapéldája volt. -
VO101 tvr #60206 Na ezért szűk a szimulátoros piac. Olyan nincs, hogy mindenkinek tessen. Meséld el, neked hogy lenne kedvedre való? Kifizetsz egyszer 3e ft-ot, mint én a CloD-ért, aztán elvárod, hogy évekig ingyen foglalkozzanak vele, évente 2-3 patch új gépekkel, térképekkel jöjjön hozzá? Ugye nem? -
VO101 tvr #60205 Milyen fél géppuskás dologról beszélsz? Ma a cheat abban, ha teszem azt a szárnyágyúért fizetni kellene? Amennyivel nagyobb tűerő, annyival kisebb mozgékonyság. Te ingyen várod el a programot? Ne legyünk már ennyire magyarok. Fikázásból ötös, de fizetni se nagyon kelljen.
Az il2 planesetről pedig tudjuk, hogy inkább volt "balanced" mint korrekt. Megszépülnek a régi emlékek
-
Lysandus #60204 Te írtad, hogy a fizetős extra géppuska létezik, nem?
Ettől függetlenül adok egy esélyt a 777-nek, de ha ilyen lesz, akkor inkább az EVE Online, vagy valami hasonló. Ott egyébként sincs értelme olyannak, hogy "realisztikus". :-) -
Lysandus #60203 De mi meg nem azért nem próbáljuk ki, mert nem ismerjük, értsd már meg. Nem tetszik! Ha ránézek egy kajára, és a gyomrom felfordul tőle, akkor hiába győzködsz. Volt olyan, aki még bele is kóstolt. Neki se ízlett, úgyhogy ne akard már lenyomni a torkán! :-) -
sakkay #60202 Tudomásom szerint, amúgy minden dolog amit a Rofban modelleznek, létező cucc volt. Semmi fantázia fegyver nincsen. -
sakkay #60201 Igen én is a hiperrealisztikus' repülésér vagyok oda. Nekem sem tetszenek amikor-legjobb esetben is kísérleti dolgokat raknak bele. Hál' Istennek onnan is látszik , hogy jó a cucc, hogy ezek nem nagyon életképesek, sem a rakéta, sem az ultra kaliber. -
Lysandus #60200 Igen, de szárnyágyús G-6 LÉTEZETT! Fél géppuskás gép meg nem! És ez a lényeges különbség! Az Il-2 sorozatban mindent elkövettek azért, hogy korrekt legyen a planeset. Tehát minél közelebb álljon ahhoz, amilyen volt akkoriban. A RoF üzleti modellje pedig az Il-2, illetve egy szimulátor alapjait ássa alá! Ezért nem tetszik. És ezért nem tetszik itt sokaknak.
Kicsit sarkítva: a RoF nem üldözi, hanem TÁMOGATJA a cheat-et. Csak fizetni kell érte... És ez nagyon nem fair. -
sakkay #60199 Ezek a dolgok inkább hangulatot emelnek, nem a harcban számítanak. -
sakkay #60198 Mi a f*sz van veletek már?! Nem értitek, hogy azért pofázom , hogy próbáljátok már ki, az online harcot párszor MERT NEM SZÁMÍT a harcban a kütyük tömege, maximum, egy teljesen kihegyezett szituban nagy szerencsével a 119 játszott óra 2. percének 14. másodpercében. Én 2 vásárolt géppel repülök, 1000ft, de mint mondottam valahol, az egyik legjobb bnz gép, az egyik alapgép. -
VO101 tvr #60197 Azt kell belátni, hogy mindennek van előnye és hátránya. Az extráknak is. Hasonlatként a szárnyágyús G6-ot képzeld el.
-
Lysandus #60196 Elképzelhető. De megcsinálták az eredeti Il-2 sorozatot, ami igen sok embernek okozott örömet, és okoz a mai napig. -
Lysandus #60195 Hiába mondjátok, hogy próbáljuk ki a RoF-ot. Én speciel azért nem próbálom ki, mert nem tetszik a rendszer! :-) Mégpedig az értékesítési politikájuk. Nem fair. Olyan eddig nem volt az Il-2 sorozatban, hogy valaki azért nyert a harcban, mert prémium lőszere volt, vagy mert eggyel több géppuskát vett a gépébe. Ez már nem szimulátor, hanem valami egészen más.
Farmolni is lehet majd BoS-ban, hogy in-game pénzből vegyük meg a fejlesztéseket? :-) -
VO101 tvr #60194 Nem akartam elkülöníteni a fejlesztői és kiadói oldalt... Nyilván azért akarták már kiadni, mert kellett a pénz, hogy legyen a fejlesztőknek fizetés, ne menjenek világgá. Írta is vki korábban, hogy a CloD szintű kabinbelső 1 éves meló. Az nem kevés pénz. -
2001 körül,mikor az alap Il-2 megjelent,olyat is olvastam valahol,hogy Olegék a maguk örömére kezdték csinálni.Hogy eleinte csak maguknak vagy egy szűk körnek csinálták,csak közben döntöttek úgy hogy kiadatják.Ezek szerint mikor elkezdték csinálni nem is számoltak profittal. -
majonur #60192 Egyszer Sanyonal (Pcpilot) olvastam egy interjut, aminek az volt a lenyege, hogy van egy pont ami utan mar nem veheto eszre a minoseg/befektetett penz. Vagyis a Clod szebb, oszetettebb az Il-2 Sturmoviknal, de te nem latod azt, hogy 1000x tobb munkaora, 1000x tobb penzbe kerult elkesziteni.
Tehat a felhasznalo csak az latja hogy az uj szimulator valamivel jobb lett mint a regi, de ez a fejlesztoknek rengeteg munkaoraba kerult, nagyobb csapatot kellett megfizetni, es mivel retegjatekrol van szo sajnos nem terult meg a befektetes(CLOD). A 777 ezt ugy keruli el, hogy minden hozzaadott tartalomert plusz penzt kernek, ennek eleg tarhalos szaga van, es ez sok mindenkinek budos.
A 777 studios modszeren kivul az egyetlen megoldas, hogy az uj szimulator sokba kerul, vagyis tobbszorosebe mint egy A kategorias jatek, teszem azt 30-40 ezer forintba. Nehez eldonteni mi a jobb.
-
Lysandus #60191 De jelenleg azt se tudni biztosan, hogy a CloD-ot ki szúrta el. Illetve annyi derült ki, hogy a fejlesztők még nem akarták kiadni a játékot félkészen, ez kiadói döntés volt. Ugyanaz a kiadó döntött úgy, hogy átadja a fejlesztést a 777-nek. -
bucsher #60190 ja ok :) -
Mikor játszottál vele utoljára? Mert sajnos rég nem így van.. ha elérsz, 7-8-9-es szintű tankokig onnan már halálra vagy ítélve pénzügyileg .. :( -
VO101 tvr #60188 Szoktam itt olvasgatni, mikor VGA témákról értekeztek, hogy melyik a jobb, meg milyen kell a játékhoz. Ezek a VGA-k olyan 100-130e környékén vihetőek haza. Ezen senki nem volt még kiakadva, hogy, mekkora lehúzás. Pedig ez sorozatgyártott alkatrész, nem szellemi termék. Miért sajnáljátok a programozóktól a pénzt ugyanakkor?
Miért a 777 a szar, mikor ők "csak" kisegítik, kisegítették a tökre bebukott CloD készítőit. Arról van szó, hogy a CloD színvonán készülő folytatást olyan szintre kellene beárazni, amit ők nem mernek meglépni. HA tudnák, hogy lazán fizetne minden szim és il2 rajongó 200 dollárt, biztosan másként gondolkoznának. -
VO101 tvr #60187 Nyilván igazad van, ha nem is ennyire szélsőségesen. De ha egy "fos" annyiba kerül amennyibe (mindjárt utána is nézek mennyit költöttem rá eddig), akkor el kell fogadni, hogy a lényegesen jobb termék lényegesen többe kerül.
-
majonur #60186 Van egy nagyon jo oldal, rengeteg e-konyv, tobb ezer, sok haboruval foglakozo is ( Tobak Tibor konyvei, Hartmann konyve, stb.)
sajnos csak meghivoval mukodik, van egy csomo pontom ugyhogy akit erdekel jelezze privat uzenetbe az e-mail cimet, kuldok meghivot.
Erdemes letoltesnel a .prc -t valasztani a Mobipocketreader el remekul lehet olvasni, jo kis e-konyvtarat lehet csinalni, raadasul ingyen (a prc kindle-vel is mukodik) -
sakkay #60185 Én csak párszor bombáztam, így e tekintetben nem nagyon tudok válaszolni, Arra pedig , hogy van e összetett kampányszerű online csata, te is tudod a választ.
-
majonur #60184 a BOF az BOS (Battle of Stalingrand) csak Tom elirta veletlen.
"2) Will be the BOS and ROF compatible?"
-
Elírtam BoS akart lenni. tehát a mostani rof és az új il-2 kompatibilis lesz-e? nem.