IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Lehet, hogy te azt hiszed akár rólam, akár másról, aki itt most rugózik a témán, hogy azért sajnáljuk a clodot, mert ócó, hát nem. Én 15-ért vettem meg anno, és ugyanennyit hajlandó lettem volna csont nélkül fizetni az új részért. (az iRacing azért nem teljesen jó példa, mert ott nem csak egy terméket veszel meg, hanem a szerverek üzemeltetése és a versenyszervezésekkel együtt egy folyamatos szolgáltatást is). Azért sajnáljuk, mert kidolgozottságban és élethűségben messze előtte volt az il-2-nek, és amennyire a bejelentések alapján várni lehet, messze előtte lesz a BoS-nak is. Az erre csak rátesz egy lapáttal, hogy a második világháborús hadszíntereken, amikor géphasználatban, évjáratban, térképekben akkora változatosság volt, egyszerűen a "kevés gép sok pénzért, úgysem kell mindd" egyszerűen nem megoldható. Sok gépet sok térképet és sok kiegészítőt kell majd ahhoz venned, hogy mondjuk egy online waron, ami végigmegy a szovjet fronton, azon repülhess (vagy a másik lehetőség, hogy nem lesznek ilyen warok, mindenki repked a dogszerveren, azt' csókolom).