91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Ok,köszi. -
Johann Wind #60261 Nem akarok hülyeséget mondani de úgy tudom hogy 4.10.1 és arra az UP3 RC4-et, de majd segítenek olyanok, akik nálam jobban értenek hozzá.:)
Pumaszállás Gy.i.k -
Földi csapatok lesznek. Játékos által irányítható földi csapatok nem lesznek.
Kabinbelső nem sérül a rofban. Elvileg az engine ugyanaz lesz itt is, de biztosat nem tudni. Feltételezhetően nem lesz kabinsérülés.
Abban egyébként én is egyetértek, most egy-másfél évet fognak rágódni a BoS-on, a clod tovább kalapálására az nem lett volna elég...? -
"Sajnos a CloD bebizonyította, hogy ez a modell üzletileg nem tud sikeres lenni..."
Szóval ha kifizetek megjelenésekor 15000Ft-ot, az nem ér annyit, mint ha hozzád hasonlóan 10000Ft fizetek ki időben elnyújtva? -
sakkay #60258 Én sem értem. Szerintem nem is lesz így. Sokszor írtam már ide-nincsenértelmeígymegcsinálni! -
Sidewinder #60257 Ezt én sem értem,viszont nem örülök neki,hogy hagyja ezt nekik az 1C vezetés az élen Nyikolaj Barisnyikovval. Legalábbis az ígéretek alapján nem örülök. Mi az,hogy nincsenek egyáltalán földi csapatok semmilyen formában,amikor az első IL-2 is tudta?Mi az,hogy nincs komplex sérülésmodellezés a kabinban? Az első IL-2 is tudta.Nem egy esetre emlékszem amikor pl egy Messzer ellőtte a variómat.Volt,hogy csak a műszerfal sérült és volt,hogy "én" a pilóta is.Ezt tudta a legelső IL-2. A BoS meg úgy tűnik ennyit sem fog tudni. Bevallom sajnos nem repültem még a Cloddal,mert kevés hozzá a PC-m. Viszont folyamatosan próbálom követni a fejlődését,és mostanra nagyon fasza lett. Ebből szerintem nem csak nekem számít visszalépésnek,ha beülök egy gépbe 2014-ben Sztálingrád mellett aminél az indítási procedúra az "I" betű lenyomásában merül ki,szárazföldi katonák egyáltalán nem lesznek,nem lesz kabinsérülés se. Vagyis 2014-ben kapok egy olyan szimulátort,ami nem fog annyit tudni,mint a 2001-ben készült elődje.Szerintem egy szimulátorban a lehetőség szerint minél valósághűbb repülési modell,fizika és a gép kezelésének minél inkább valósághűbbre való kidolgozása a lényeg,és persze a grafika is számít bár nekem nem az az elsődleges. Egy DCS:Black Shark után aminél,ha szabályosan csinálja az ember akkor 10 perc kell mire életre kelti a gépet és felszáll,nekem nem a szívem csücske egy "I"-vel indítunk szimulátor.Persze aki akar indítson "I"-vel,csak lehessen ezt is skálázni,hogy aki meg nem akar,annak juthasson valami komolyabb eljárás. Főleg azt nem értem,hogy miért akkor kell kibaszni az ablakon a Clod motorját amikor végre kitakarították belőle a hibákat.Egyáltalán pár nap alatt át lehet nézni egy ilyen valószínűleg több tízezer sorból álló programot mint ami a clod motorja,és rámondani,hogy "ez szar"(hiába működik most jól)?Persze lehet,hogy egyszerűen csak arról van szó,hogy 777-ék úgy gondolták,hogy nehogy már az ő programjukat hegesszük,hát a mienk sokkal jobb,már csak azért is mert az a mienk.Majd erről a gondolatról a PR-osaik meggyőzték az 1C vezetését. Mert nem értem,hogy miért kell valamit akkor kukába dobni,amikorra az jó lett és megbízhatóan működik. -
sakkay #60256 Srácok melyik a legélethűbb fps szimulátor..az Arma 2? Vagy? -
hetti #60255 Tud valaki eladó trackIr-t lehetöleg valami ujabb tipust? -
sakkay #60254 Ez azért érdekes mer az 1c mondja ki az utolsó szót nem, akkor miért is hagyják? -
A 777 a saját engine-el, saját management-el, saját programmal nyer csak igazán. Ha csak kiszolgálják az 1C-t, csinálják a bérmelót, az a 777-nek nem üzlet... -
Johann Wind #60252 Azt hiszem ez engem nem fog érdekelni. -
Futtatás win7-en. -
placido #60250 sziasztok kérdés az IL 2 csak xp-vel fut rendesen mert felraktuk a pecset mivel online-ba csak így lehetne játszani viszonta akkor nem fut a progi lehet a windos 7 miatt? -
sakkay #60249 Igazából nem tudni mi van a háttérben. 
Nekem is már nagyon tetszett a CLOD, azt mondják menthetetlen.
Nekem nem tűnik úgy, de ha nem lenne igaz, kinek érné meg hazudni?
A 777 is csak nyerne vele... -
Új Zélandi P-40 bemutató:
-
Sidewinder #60247 Hát igencsak vegyes érzéseim vannak. Ha jól értem,akkor az IL-2 legújabb részét az amcsi tulajdonba került orosz csapat az, egykor neoqb ma pedig 777 studios néven futó csapat fogja csinálni akiknek a RoF köszönhető.
A RoF-ról sok jót hallottam,tetszettek a videók is,végül megvettem.Értékelni igazából nem tudtam,mert hiába tudta volna a PC-m papíron a közepes rendszerkövvetelményeket,mégsem futott normálisan,csak minden low-ra téve. Ennek lehet,hogy az ATI videókártya az oka. Nem tudom.Végül töröltem,a lemez persze azért megvan. Viszont elhiszem,hogy a RoF jó.
Az IL-2-re áttérve. Az első része csodálatos volt,a 46 szintén kategóriájának a legrealisztikusabb szimulátora volt. Aztán jött a Clod,ami először igen gyenge volt,mára viszont azért úgy hallani,hogy sikeresen kijavították.Annyira,hogy teljesen átdolgozták bizonyos gépek repmodelljét,a valósat nagyon megközelítőre. Az angolok emiatt szívtak,és köpködtek az "az egyensúlyra" hivatkozva.Részletes klikkelős kabin,ajándék Szu-26-os. Szóval mostanra kiforrottá vált a program. Erre mi következik? Ilja,aki nagy nehezen végigzongorázta azt a folyamatot,ahová mára jutott ez a szimulátor,ezek után sajnos lelép.
Jön ez az új,másik csapat,akiknek az amerikai vezetője elmondja,hogy milyen jó volt az első IL-2,és nem köll klikkelős kabin meg nem kell az a hűde nagy részletesség ami felé a Clod elment.Inkább legyen olyan az IL-2,mint régen volt. Ja és gyalogság nem lesz semmilyen formában! Ugyanis még emlékszem amikor Szmolenszk mellett Sturmovikkal lőttem a német járműoszlopokat,és lehetett látni,ahogy az ellenség ugrált ki a teherautókból,és futott ki a mezőre,majd hasra vágódott.Vagyis a BoS még olyat sem fog tudni,amit már az első IL-2 is tudott! Ez eddig egy egyértelmű visszalépésnek tűnik nekem!A másik,hogy a klikkelős kabin,különösen ha realisztikusra van csinálva (pl.Ka-50)s,akkor nagyszerű élményt nyújt,akárcsak egy igazi indítási procedúra. Ezek nélkül elvolt régen az IL-2,mert még úgyis a legjobb volt.Mára viszont ezek szerintem mindenképp szükségesek egy komolnyak nevezhető szimulátorhoz.A CloD-ról pedig mindenhonnan azt hallani,hogy főleg így kiforrot állapotában pedig sokkal részletesebb,realisztikusabb az egyébként igen jó 46-nál.Ha úgy tetszik szintet lépett a program,vagy evolúció következett be nála.Az IL-2 32 repülhető géptípussal indított,az 1946-ban pedig már 200 fölött volt a repühető típusok száma. A BoS,ha jól olvasom az interjúkat,akkor a régi IL-2 vonalhoz akar visszatérni,csak éppen azzal megfűszerezve,hogy majd fizetni kell a gépekért és nem is lesz annyi.A repmodellt elhiszem,hogy jól meg tudják csinálni ők is,csak kérdés,hogy mennyire akarják.Összefoglalva az egészet úgy látom,hogy az IL-2 az evolúció után visszalép egyet:( Ennek pedig nem örülök.Azt sem értem,ha ott van nekik egy kész motor akkor miért nem abba pakolják bele az új helyszíneket és típusokat. Tudom,hogy nehezen készült el,de mára azt lehet olvasni,hogy mára kinőtte a hibáit,akkor meg miért kell kidobni és kitalálni helyette valami újat a nulláról? Mi arra a garancia,hogy azzal nem fognak szopni?
-
Vissza akarom telepíteni a '46-ot.A 4.08 patch és az Ultrapakk valahol megvan.Jelenleg mit,milyen sorrendben kell telepíteni a'46-hoz,melyik szereveren repülnek még sokan? (Kb egy éve nem repültem vele már.) -
Én szívesen mennék warra(ha emlékeztek 2010-ben is BoB-on tanultam meg repülni
) de még nem érzem magam késznek rá, ezért kérdezgetem hogy lesz-e házi dog. Nem szeretnélek lejáratni titeket a bénázásommal.
Ui.: Ez a videó sok szép emléket juttatott az eszembe.
-
sakkay #60244 Ok akkor a tankok rendben. Akkor az az előtti 6 évet baszták el papir repülő hajtogatásra, mert Tom, valami azért nem ok legalább ebben megegyezhetünk nem ? És talán ezért nem a rofosok a hibásak.
Az meg ,hogy Oleg mit baszott bele mibe, az tök mindegy,mert ha jó lett volna minden nem számított volna. -
Ma is warra megyünk. Oda nem jössz?
Jövő hét pénteken céges évvégi "konferencia" lesz, szerintem szombat este is necces :P -
Én a Fokker Dr I-el tudtam leginkább sikeres lenni,(mondjuk azzal ki nem :)A camelre viszont egyáltalán nem éreztem rá. -
Lesz valamikor házi dog? Gondolom ma, meg holnap warra mentek, de esetleg akkor jövőhét pénteken lehetne egyet szervezni.
-
Igen, tudom, hogy mit jelent a field modifications, és azt is, hogy miért így került bele a rofba. A rof oldalán is tudom, hogy miket adnak a gépekhez. Bár nem köt le igazán ez a korszak, azért ismerem a gépeket és az akkori technikát. Viszont az sem véletlen, hogy ezeket elkezdték beleszerelni a gépekbe, az sem véletlen, hogy a repüléssel mint tudományággal akkoriban kezdtek foglalkozni. Az, hogy a repülőgéppel, a paraméterekkel és a felszereléssel mindenről egyre több információt kapj, az nagyon fontos része a repülős fejlődésének. Segítette a pilótát a határon repülni (és talán ez a legfontosabb. Elrepkedni mindenki el tud. A határon repülni sokkal nehezebb), ami eldönthette adott esetben, hogy túléli, hazajut vagy sem. Érzés alapján már egy vitrolázógépet sem szabad vezetni, mert az embert az érzékszervei becsapják. Monitor előtt meg még inkább a műszerekre vagy hagyatkozva, nem érzed a fordulóban, hogy mennyi G-t húzol bele, nem érzed a gép rezgéseit, viselkedését ha repülsz, nem érzed, hogy szorulsz a gép oldalához, ha csúszik, vagy pl hogy rángatna a motor (hacsak nem hallod). A számítógép nagyon sok információt elvesz tőled, amiket a műszerekkel kellene pótolnod. -
messerharcos #60239 RoF: én abszolút jónak látom a rendszert, amennyit játszottam vele. Az egyik alapgép nagyon nagyon használható, ez pedig a spad. Még az én szar reptudásommal is elértem vele online sikereket. Az hogy nem mászkál mindenki extragéppuskával, pont ez a jó. Mivel volt 100ból 1 gépen extragéppuska, így örülök hogy nincs minden gépen rajta. De pl albára rátehetném és nem teszem, mert érezhetően nehezebb a gép tőle, és az alba nem bnz gép. én hajlandó lennék a rofra akár plusz 5 ezret is rááldozni, csakhogy jobb legyen. De ugyanezt a rendszert il-2nél nemtudom elképzelni. Ha az 1946-ban meglevő mennyiségű gépről van szó, jóval olcsóbban kéne adniuk, de nem annyyiról lesz szó,, tudom. Én azt tenném, hogy minden gépet kipróbálhass, hogy offline mindennel repülhetsz, de online csak alapgépekkel. És akkor vennél (olcsón!) pár plusz gépet, amit már kipróbálhattál. Hogy mi a csít? Az a csít kérem hogy én nekem kotyog a joyom, nincs pedálom, nincs track irem, és akad mind a rof, mind a clod, ha mondjuk 3 másik játékos közelébe megyek. Na ez a csít, nem pedig hogy nem repülhetek egy extra géppuskával. Lekavarnék én sokakat az égről egy kicsit szarabb géppel is, csak futna el simán, vagyis lenne egy jó joyom és pc-m. Nem egy kurva 10 ezres program mellé egy 7 eurós gép a drága, hanem egy jobb processzort és videókarit venni. nagyon nem egy extragéppuskán múlik a győzelem, hanem a helyezkedésen, időzítésen, energiafölényen. -
bocs de ez hülyeség:
történelmileg le van modellezve adott gép adott fegyver konfiggal (pl. 1 géppuska)
ha akarsz (és létezett a valóságban is) akkor vehetsz hozzá plusz géppuskát, stb. DE, ebben az esetben lemondhatsz a manőverező képesség nagy részéről, minden esetben! Egyetlen plusz géppuska felrakása annyira lerontja az adott gép vezethetőségét hogy meg kell gondolni használod-e.
És ez minden gépre igaz ahol lehet variálni! Egy 80-100 LE-s gépnél igencsak megérzed azt a 30-50kg súlytöbbletet és súlyponteltolódást amit ez jelent. Nem véletlenül vannak odaírva a súlyadatok amikor kiválasztod a fegyverzetet amivel repülni akarsz.
Ez nem cheat. -
Az 1 VH-s gépeknek 1916-17-ig alig volt műszerezettsége.Eleinte csak 1 fordulatszámmérő,esetleg iránytű.Az üzemanyag szintet karóra alapján saccolták meg pl.Megjegyezték mikor szálltak fel és tudták hogy kb meddig elég a benzin. -
Solt #60236 "De azért azt is bele kell számolni, hogy én 6k-ért vettem meg a RoF-ot és kaptam 4 gépet, míg az aki letölti INGYEN kap 2 gépet. Hogy is van ez? 6k Ft-ot ér +2 gép? Arról nem is beszélve, hogy ennyi pénzért teljes játékokat adnak ki, mindenféle megkötés nélkül. Én a CloD-ot 8k-ért vettem meg, és nem bántam meg úgy, mint a RoF-ot."
Mert menet közben rájöttek, hogy az egyszer fizetünk, aztán évekig megy a support dolog MA MÁR tarthatatlan! Egyszerűen akkorát változott minden, hogy ez a modell tovább nem tartható! Egyébként mutass nekem olyan manapság megjelenő játékot 6000.-Forintért, amelyhez nincs DLC, vagy egyéb "lehúzás".
"Az meg külön vicc, hogy a játék annak áll, aki fizet. Például milyen pofátlanság, hogy ha fizetsz vehetsz a gépedre még egy géppuskát, így a "free" user rögtön hátrányba kerül(most az emberi tényezőt nem véve figyelembe), vagy plusz kivágás a felső szárnyon, így akkor is láthatja az ellenséget, amikor a másik ugyanebben a helyzetben, csak a megérzéseire hagyatkozhat."
Inkább az a vicc, hogy alapos ismeret nélkül támadsz... Nem lehet akármire géppuskát venni, nem lehet akárhová feltenni, és ettől még ugyanúgy be kell ülni a másik seggébe, ha le akarod lőni. Ráadásul tudtommal a kiegészítők befolyásolják a repülési képességeket. Azt még hozzátenném, hogy úgy csinálsz, mintha tízezres tételekről lenne szó... 1-1 kiegészítő csomag ára egy évben legalább 3-4 alkalommal egy hamburger árába kerül!
Én is 6000.-Forintért vettem, megvan plusz 4-5 gép, 2-3 field mod, és összesen nem tartok még 10000.-Forintnál 3 év alatt...
"Fura, hogy a régi IL2-ben volt 200+ gép, és nem kellett mindet megvenni, mégis 10+ évig élt."
Teljesen más világ van, jó lenne, ha ezt végre sikerülne megérteni. Sajnos a CloD bebizonyította, hogy ez a modell üzletileg nem tud sikeres lenni...
Az ilyen WoT féle ingyen játékok meg azért mennek, mert millióan játsszák, és belefér ha nem mindenki fizet a plusz cuccokért... bőven megélnek abból aki perkál!
"A RoF üzletmodelljétől hányok. Egy mocskos, pénzéhes banda..."
Szemetek... 3 év alatt legomboltak rólam is egy tízest... legalább napi 10.-Ft! Mocskos pénzéhes állatok... fúj. Persze gondolom amikor hardvert veszel, akkor nincs hányingered...
-
A tankok modellezését már nem vették el semmitől. Amikor a tankokat csinálták a modelelző srácok, akkor a clod modellezése már készen volt (ezért is volt dühítő az a hiszti, hogy "miért tankokat csinálnak, amikor a játék még lefagy". Azért B+ mert nem az a dolguk :) ). Az engine-el szarakodtak kiadástól másfél évet. A kiadás előtt egy évvel lépett le Oleg, és onnan kellett valamit összekaparnia Luthiernek. Valaki nagyon szemléletesen úgy fogalmazott, hogy "mikor Oleg lelépett, még belecsapta a szart a ventilátorba, majd behúzta maga mögött az ajtót" :) -
sakkay #60234 Persze mi is rábasztunk keménye, de sajnálni na azt nem tudom őket. -
sakkay #60233 Szerintem is sok időt elbasztak biciklitől elkezdve a tankok modellezéséig minden szarra. Legyen nekik tanulság. És azért ne felejtsük e...hány évük is volt? Milyen állapotban adták ki? Ja? -
sakkay #60232 Ügyesen.
-
Ez a clodnál sem volt cél. Itt nem csak egy repülőszimulátort készített az 1C/MG, hanem egy engine-t. Egy keretrendszert, amiben a clod folytatásai mellett olyan más játékok is készültek volna, mint pl lövöldözős játékok vagy stratégiai játékok. Vagy egy tankszimulátor. Ahogy anno az Il-2 enginje is visszaköszönt máshol, még körökre osztott stratégiai is volt, amiben tök felismerhető volt az il-2-es sztyeppe :)
Lehet, hogy itt bukott el a dolog, hogy ez a többi cucc nem igényel ekkora komplexitást, és nekik ez már így nem éri meg. Jó lenne tudni mi volt a tényleges ok. BlackSixet nem tudom faggatni, mert ő még ott dolgozik :) -
Solt #60230 Ajaj... bocsi! :)) -
Na, remek, egyszerre nyomtuk az elküldést :) -
Solt #60228 Tudtommal befolyásolja a repülési képességeket, kiegészítő pedig csak a történelmi hűségnek megfelelően van. Nem teheted fel akármire a kiegészítő cuccokat... úgy vannak csomagba válogatva, amely adott géphez passzol. :)
-
Érzésre? A minitor előtt? És azt hogyan csinálod? -
Ott nem lagolt mi? És nem mondhatod hoyg szar az FM, nem is így kéne működnie :) -
VO101 tvr #60225 Azt gondolom, hogy a 15e ft-ért adjunk CloD szintű programot üzletileg megbukott. Azért nem lesz új rész sem annyiért, mert nem éri meg annyiért megcsinálni. Ezért lesz majd egy egyszerűsített verzió helyette, amit megéri annyiért. Ha azt látnák, hogy nem 15e-et lennének hajlandók fizetni, hanem akár 30-50e-et, akkor vidáman folytatták volna a Clod sorozatát. De a DCS:MiG-21 magyar fejlesztője kapcsán beleláthattunk ebbe a dologba. Az egy addon gép lesz annyi, mint a CloD komlplett.
-
sakkay #60224
Megértem. Mármint ha valaki inkább 2vh akkor nem lelkesül a kávédarálókért. Nekem is nehéz volt megszokni, de tényleg élvezetes.
-
Lysandus #60223 Nem fogom kipróbálni. Majd ha jól megcsinálják a BoS-t, akkor esetleg. De előbb azzal győzzenek meg!