IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #60257 Ezt én sem értem,viszont nem örülök neki,hogy hagyja ezt nekik az 1C vezetés az élen Nyikolaj Barisnyikovval. Legalábbis az ígéretek alapján nem örülök. Mi az,hogy nincsenek egyáltalán földi csapatok semmilyen formában,amikor az első IL-2 is tudta?Mi az,hogy nincs komplex sérülésmodellezés a kabinban? Az első IL-2 is tudta.Nem egy esetre emlékszem amikor pl egy Messzer ellőtte a variómat.Volt,hogy csak a műszerfal sérült és volt,hogy "én" a pilóta is.Ezt tudta a legelső IL-2. A BoS meg úgy tűnik ennyit sem fog tudni. Bevallom sajnos nem repültem még a Cloddal,mert kevés hozzá a PC-m. Viszont folyamatosan próbálom követni a fejlődését,és mostanra nagyon fasza lett. Ebből szerintem nem csak nekem számít visszalépésnek,ha beülök egy gépbe 2014-ben Sztálingrád mellett aminél az indítási procedúra az "I" betű lenyomásában merül ki,szárazföldi katonák egyáltalán nem lesznek,nem lesz kabinsérülés se. Vagyis 2014-ben kapok egy olyan szimulátort,ami nem fog annyit tudni,mint a 2001-ben készült elődje.Szerintem egy szimulátorban a lehetőség szerint minél valósághűbb repülési modell,fizika és a gép kezelésének minél inkább valósághűbbre való kidolgozása a lényeg,és persze a grafika is számít bár nekem nem az az elsődleges. Egy DCS:Black Shark után aminél,ha szabályosan csinálja az ember akkor 10 perc kell mire életre kelti a gépet és felszáll,nekem nem a szívem csücske egy "I"-vel indítunk szimulátor.Persze aki akar indítson "I"-vel,csak lehessen ezt is skálázni,hogy aki meg nem akar,annak juthasson valami komolyabb eljárás. Főleg azt nem értem,hogy miért akkor kell kibaszni az ablakon a Clod motorját amikor végre kitakarították belőle a hibákat.Egyáltalán pár nap alatt át lehet nézni egy ilyen valószínűleg több tízezer sorból álló programot mint ami a clod motorja,és rámondani,hogy "ez szar"(hiába működik most jól)?Persze lehet,hogy egyszerűen csak arról van szó,hogy 777-ék úgy gondolták,hogy nehogy már az ő programjukat hegesszük,hát a mienk sokkal jobb,már csak azért is mert az a mienk.Majd erről a gondolatról a PR-osaik meggyőzték az 1C vezetését. Mert nem értem,hogy miért kell valamit akkor kukába dobni,amikorra az jó lett és megbízhatóan működik.