IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
messerharcos #60239 RoF: én abszolút jónak látom a rendszert, amennyit játszottam vele. Az egyik alapgép nagyon nagyon használható, ez pedig a spad. Még az én szar reptudásommal is elértem vele online sikereket. Az hogy nem mászkál mindenki extragéppuskával, pont ez a jó. Mivel volt 100ból 1 gépen extragéppuska, így örülök hogy nincs minden gépen rajta. De pl albára rátehetném és nem teszem, mert érezhetően nehezebb a gép tőle, és az alba nem bnz gép. én hajlandó lennék a rofra akár plusz 5 ezret is rááldozni, csakhogy jobb legyen. De ugyanezt a rendszert il-2nél nemtudom elképzelni. Ha az 1946-ban meglevő mennyiségű gépről van szó, jóval olcsóbban kéne adniuk, de nem annyyiról lesz szó,, tudom. Én azt tenném, hogy minden gépet kipróbálhass, hogy offline mindennel repülhetsz, de online csak alapgépekkel. És akkor vennél (olcsón!) pár plusz gépet, amit már kipróbálhattál. Hogy mi a csít? Az a csít kérem hogy én nekem kotyog a joyom, nincs pedálom, nincs track irem, és akad mind a rof, mind a clod, ha mondjuk 3 másik játékos közelébe megyek. Na ez a csít, nem pedig hogy nem repülhetek egy extra géppuskával. Lekavarnék én sokakat az égről egy kicsit szarabb géppel is, csak futna el simán, vagyis lenne egy jó joyom és pc-m. Nem egy kurva 10 ezres program mellé egy 7 eurós gép a drága, hanem egy jobb processzort és videókarit venni. nagyon nem egy extragéppuskán múlik a győzelem, hanem a helyezkedésen, időzítésen, energiafölényen.