IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Sidewinder #60247 Hát igencsak vegyes érzéseim vannak. Ha jól értem,akkor az IL-2 legújabb részét az amcsi tulajdonba került orosz csapat az, egykor neoqb ma pedig 777 studios néven futó csapat fogja csinálni akiknek a RoF köszönhető.
A RoF-ról sok jót hallottam,tetszettek a videók is,végül megvettem.Értékelni igazából nem tudtam,mert hiába tudta volna a PC-m papíron a közepes rendszerkövvetelményeket,mégsem futott normálisan,csak minden low-ra téve. Ennek lehet,hogy az ATI videókártya az oka. Nem tudom.Végül töröltem,a lemez persze azért megvan. Viszont elhiszem,hogy a RoF jó.
Az IL-2-re áttérve. Az első része csodálatos volt,a 46 szintén kategóriájának a legrealisztikusabb szimulátora volt. Aztán jött a Clod,ami először igen gyenge volt,mára viszont azért úgy hallani,hogy sikeresen kijavították.Annyira,hogy teljesen átdolgozták bizonyos gépek repmodelljét,a valósat nagyon megközelítőre. Az angolok emiatt szívtak,és köpködtek az "az egyensúlyra" hivatkozva.Részletes klikkelős kabin,ajándék Szu-26-os. Szóval mostanra kiforrottá vált a program. Erre mi következik? Ilja,aki nagy nehezen végigzongorázta azt a folyamatot,ahová mára jutott ez a szimulátor,ezek után sajnos lelép.
Jön ez az új,másik csapat,akiknek az amerikai vezetője elmondja,hogy milyen jó volt az első IL-2,és nem köll klikkelős kabin meg nem kell az a hűde nagy részletesség ami felé a Clod elment.Inkább legyen olyan az IL-2,mint régen volt. Ja és gyalogság nem lesz semmilyen formában! Ugyanis még emlékszem amikor Szmolenszk mellett Sturmovikkal lőttem a német járműoszlopokat,és lehetett látni,ahogy az ellenség ugrált ki a teherautókból,és futott ki a mezőre,majd hasra vágódott.Vagyis a BoS még olyat sem fog tudni,amit már az első IL-2 is tudott! Ez eddig egy egyértelmű visszalépésnek tűnik nekem!A másik,hogy a klikkelős kabin,különösen ha realisztikusra van csinálva (pl.Ka-50)s,akkor nagyszerű élményt nyújt,akárcsak egy igazi indítási procedúra. Ezek nélkül elvolt régen az IL-2,mert még úgyis a legjobb volt.Mára viszont ezek szerintem mindenképp szükségesek egy komolnyak nevezhető szimulátorhoz.A CloD-ról pedig mindenhonnan azt hallani,hogy főleg így kiforrot állapotában pedig sokkal részletesebb,realisztikusabb az egyébként igen jó 46-nál.Ha úgy tetszik szintet lépett a program,vagy evolúció következett be nála.Az IL-2 32 repülhető géptípussal indított,az 1946-ban pedig már 200 fölött volt a repühető típusok száma. A BoS,ha jól olvasom az interjúkat,akkor a régi IL-2 vonalhoz akar visszatérni,csak éppen azzal megfűszerezve,hogy majd fizetni kell a gépekért és nem is lesz annyi.A repmodellt elhiszem,hogy jól meg tudják csinálni ők is,csak kérdés,hogy mennyire akarják.Összefoglalva az egészet úgy látom,hogy az IL-2 az evolúció után visszalép egyet:( Ennek pedig nem örülök.Azt sem értem,ha ott van nekik egy kész motor akkor miért nem abba pakolják bele az új helyszíneket és típusokat. Tudom,hogy nehezen készült el,de mára azt lehet olvasni,hogy mára kinőtte a hibáit,akkor meg miért kell kidobni és kitalálni helyette valami újat a nulláról? Mi arra a garancia,hogy azzal nem fognak szopni?