91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Hogyhogy hogy? :) Az, hogy bérmunkában összekalapálják a clodot, az nekik sokkal kisebb üzlet, mintha az 1C csak az ő saját -sokkal egyszerűbb- enginejüket használja innentől mindenhova. Emlékszel, a clodot legalább tíz évre, az összes játékuk alá szánták. Na, ez mostantól (valszeg) a Digital Nature engine lesz...
Az 1C vezetőségét meggyőzni meg kb annyiból tartott, hogy "figyeletekj már, mi értünk hozzá, mi raktuk rendbe, de ez nagyon gáz, dobjátok ki. Nekünk van egy sokkal jobb..." -
Fürtös #60301 Ugorjatok fel,valamelyik csutortokon,a tobbi napon mod nelkul fut a server.
-
Fürtös #60300 Penzzel sok mindent meg lehet am csinalni.
Amit az 1C fejlesztett azert abban van am potencial.
Battlefield Europe? (regebben ww2 online neven futott)
Meg ma is rendesen hooza a lovet es a jatekosok legnagyobb rinyaja a ronda grafika.
Innen mar csak az donti el a dolgokat melyik erdekcsoportnak van tobb penze,mert ,hogy nem a 777 sajat penzebol megy a finanszirozas az tuti.
Az engine jo, de a verpistikek (akik a nagy penzt hozzak0 nem szeretik a bonyolult jatekokat... -
Solt #60299 De, hogy tudtak volna alájuk tenni? Főleg, ha nekik is köszönhető, hogy ilyen normális szintre került... -
Solt #60298 Őőő... bocsi, ha még valaki kimaradt! :D -
Feró Flex #60297
-
Fürtös #60296 Fene se tudja...
Mig elunk remelunk:) -
Kickstarterről volt szó nem is egyszer, senkit nem érdekelt.
Az 1C egy orosz viszonylatban is nagy cég. 90 emberrel másfél évig kvázi plusz bevétel nélkül kalapáltatták a clodot, az nem kis pénz. De elvileg az engine visszatermelte volna nekik. Valaki aztán meggyőzte őket, miután a 777-től segítséget kaptak, hogy a 777 engine-re van nekik szükségük. Én nem vagyok egy összesküvés elmélet hívő, de azért nem lepődnék meg, ha kiderülne, hogy a 777 tevékenyen alátett az utolsó időkben a clodnak... -
Ez majd kiderül. Mijki is a megvehető extrák miatt húzza a száját, ahogy én is. Mert eddig nem rofoztam, és ez a field mod nekünk csak annyit jelentett, hogy lehetett rajta röhögni, hogy a 777 mit ki nem talál, hogy húzza le a jétákosait, és "mikor kell majd a benzinért is fizetni", és bár soha nem akartam, úgy alakult, hogy ebbe a rohadt körbe minket is belerángatnak (illetve az majd még kiderül, hogy rángatnak-e. Én nem utasítom el alapból, ha az FM DM jó lesz, és online nem lesz kevesebb mint most, akkor valszeg úgyis megveszem én is). De a BoS-nál ráadásul "hibrid fizetési rendszeről" van szó. Valszeg az lesz, hogy egy-egy térkép megjelenésekor kb. teljes árom (30-50 EUR) megvetetik veled az új térképet és az alap gépcsomagot, olyan 5-10 gépet (ami mondjuk egy online war szempontjából nem is lehetne másképp), lehetőleg persze úgy, hogy onnantól csak a merged verziókkal legyen kompatibilis (eddig amikor kijött egy kieg lemez, onnantól csak arra írták a peccseket), viszont ezután még különböző extrákért kérnek pénzt is.
Nem tudom, hogy a 2. vh-s gépekhez miket tudnak hozzáadni, én három dolgora tippelek. Egyik a field modifications, ami az oroszoknál is divat volt (hurri field mod pl. orosz fegyverzettel). A németek a háború elején az angliai csata alatt építettek át sok E-1 és E-3-ast az E-4 szabvány szerint (ezért nem tudni mennyi "E-4" repült 1940-ben). Ezekkel lehetne a gépeidet "tuningolni" a harctéren. Angolok pl a 100 oktános üzemanyagra kellett átalakítaniuk a hajtóműveiket, azokat már a repülőszázadoknál végezték el. A "Miss Shilling's orifice" is field mod, amivel a negatív G hatásait csökkentette a karburátoros gépeknél. Amerikaiakról nem tudok, hogy volt-e ilyen "sufnituning". Lényeg, hogy volt sok, de mindegyik nagyon jelentősen növelte a gépek teljesítményét, harcászati értékét.
A második, hogy a németek bevezették a Rüstsatz-okat, a kiegészítő csomagokat. 109-esen pl R1: 20-as gunpod, R3: Mk108, R5: póttank, stb. Ez minden országnál megvolt, csak ott nem volt mindennek külön neve. Póttankok, bombafüggesztő helyek, rakéták, kiegészítő fegyverzet. Ezért mind mind szép pénzt lehetne kérni.
És persze van a legdurvább, ha alapcsomagban csak az alap géptipusokat kapnád meg, és a széria fejlesztéseit vennéd meg külön. Kapsz egy Emilt, ha veszel hozzá automata PP-t, akkor lesz egy E-4-esed, ha egy póttankot, 100 oktános benyát, és nagyobb feltöltőt a DB-hez, akkor lesz E-7, egy új motorral, kasznival és automata hűtővel F-2, 20-assal az orrba meg páncél a szélvádőre F-4...
Szóval látod, bármelyik is lesz, az a 2.vh-s gépeknél nem csak optikai tuning, és ha egy ilyen fegyverkezési versenybe belekényszerítenek, akkor az nagyon aljas húzás... -
Solt #60293 Tempi mesélt, ne aggódj! :DD Minket még Marja okított... kaptunk rendesen amikor golyót mondtunk lövedék helyett! :DD -
Fürtös #60292 Tempi meg Majsz meselhetne rollam:D Komolyan vettuk a kikepzesuket
-
Fürtös #60291 Leirnam a velemenyemet en is a 777/1C fuzio kapcsan.
Mint valaki mar felvetette lentebb,uzletileg a Clod hatalmas bukta volt,es ezt a befektetok is lattak.
Ahogy sokan itt is hangoztattak,senki nem fogja megvenni a folytatast ha nem lesz tokeletes a kiadas pillanataban.
Ez egy oriasi uzleti kockazat,ugyanis megszunt a marketinges kocs**ok kedvenc jatekszere a huzonev,ez azt jelenti,hogy mar nem lehet nekunk eleadni a nevet tartalom nelkul.
Szimulator gyartashoz viszont hatalmas eroforrasok kellenek es sok programozo,akik azert szeretnek fizetest kapni.
A 15000 forintos eladasi ar egy retegjateknal nem general akkora bevetelt amiert uzletileg haszon lenne rajta.
(szerintem az 1C erosen minuszban zarta az evet,ezert van ez a kis balhe most)
A regimodi szimulator gyartasnak befellegzett. Az eletkepes modell sajnos az amit a 777 es a DCS csinal,Ma ezt eletkepesen csinalni maskepp nem lehet.
Egyetlen egy halvany remenyt latok,es ehhez a kozosseg kezdemenyezese kell.
Kickstarter.
Efektive a vasarlok kolcsonadnak penzt a fejlesztoknek,hogy dolgozzanak a nekik szimpatikus szoftwaren. Ezzel a "befektetok" szerepet atveszik a jatekosok.
Beszelni kell az 1C sracokkal,talan egy ilyen huzassal at lehetne veszelni az evet es at tudnanak allni,a fent emlitett uzleti modellre ok is.
Ha ezen a minosegen prezentaljak akkor en hajlando vagyok fizetni a gepekert,mert be kell latni maskepp ehen halnak.
A gepek tipusat pedig szerver oldalon lehetne kontrollalni (a`la DCS).
Ugyis mindenki meg fogja venni a gepeket elobb utobb.
Szerintem mas kiut nem nagyon letezik az 1C nek es a Clod nak.
Ez a kickstarteres dolog mar bizonyitott,azok a jatekok amiket az elkovetkezendo evekben rongyonsra fogunk jatszani mind kickstarteresek,mer kiesik a rendszerbol az uzleti befektetok hulyesege (akik ugye nagyon ritkan jatekosok) csak az van amit a finanszirozok akarnak.
De ez csak az en velemenyem. -
Solt #60290 Vágom, elvileg még én is HARC tag vagyok, csak rég jártam arra... :D Még a Radon, Tempi, Vargosz, Mici, Doom, Majsz, stb érából származom... :D -
Fürtös #60289 Ez az underground mozgalom, a Basc(Battonya.Shooting.Club.) meg az ofp.hu idokben kezdett, amolyan nem hivatalos Lan partykent.
Meghivasos alapon ment csak az elitek elitje kerulhetett be es azok aki egy ulto helyukben meg birtak inni egy liter Battonyai szilva palinkat
Azota mar tul vagyunk a 23. lan partyn atlag 25-40 fovel.
De viccet felreteve: Van jatekos a mostani arma.hu rol is, (Mici Mlacix,a H.AR.C sracokbol sokan.
Varunk mindenkit szeretettel,es szeretnenk ha ujra rendszeres jatekok lennenek a magyar kozossegen belul.
Minden csutortokon szervezett jatek van este 7 tol,megeri kiprobalni, a hangulat fergeteges,az adrenalin garantalt
Bovebb info:
Basc Ajanlom a kepek szekciot!
Vagy:
Basc/Gametracker
No de eleg ennyi az offolasbol:D -
Bocsi Tom, az a "De" nem tudom, hogy került a HSZ-m végére, valahogyan ott maradt! :) -
igaz, nem pedig gaz.. :D -
Igen, ez nagyon is gaz, de nyilván Mijki nem vette a fáradságot, hogy kitapasztalja, hogyan lehet fellépni a Pup ellen Albával.. (Pl, hogy nem áll le vele fordulózni, hanem magasabbról rácsap és használja az a Alba nagyon jó hatásfokú oldalkormányát. Ha pedig fordulóba kényszerül akkor erőlteti a bal emelkedő fordulót, mert a forgó motoros gépek balra rosszul fordulnak az emelkedés meg azért jó mert a Pup felső szárnya kitakar és elvezheti az ellenfelet..)
Mondjuk ezt leírni sokkal könnyebb mint megtanulni és alkalmazni. :)
Ja, és az sem igaz hogy aki Pup-ba ül, az automatikusan lelő minden gépet aki az útjába kerül, mert sokkal nehezebb vezetni a forgósokat mint a soros gépeket.
Emiatt írtam, h kategorikus kijelentést tett. Tény hogy előnyben van Pup, de ettől még nem "szar az egész" és nem kellene azt sugallni, hogy esélytelenül kerül a harcba az aki a free RoF-al játszik, vagy nem veszi meg az xy gépet.
De -
De.
Clodban legalábbis. Ha olyan pilóták repülik ezeket a gépeket, akik 10+ éve szimulátoroznak, akkor a papíron jobb gép 10 ből minimum 9x győztesen kerül ki a légi harcból.
Te valszeg nem emlékszel rá, mert miért is foglalkoztatott volna, clod fórumon ebből balhét is csinált néhány angol, mondván "a németek mind ismerik és kihasználják a gépeik előnyeit, nem fordulóznak, ezért az angolok sokkal kevesebb gépet lőnek, mint amennyi a háborús regényekből kiindulva kellene (!!), ezért a történelmi paraméterek helyett legyen kiegyensúlyozottabb (értsd ezalatt a mesza legyen szarabbb) a játék". :)
Persze nem lett belőle semmi, de azt azért látni, hogy ha egy gép papíron jobb, akkor (ha vannak megfelelő műszereid és nem érzésből repülöd
) az a légi harcban is jobb lesz...
-
Solt #60284 Mi a pontos típus? :) -
Ugyan már:) Abban milyen vitta lehetne?
NV jobb oszt kész,ez nem kérdés nem is értem ez hogyan merülhetett fel benned.:)
Vett egy új moncsit de nem tv set mert szar a képük Lg ugyanaz a panel mint az új Dell ben nem ami neked is van hanem az újabb van két hdmi csatija és a t boxot rákötöttem és voala van tv.
Van hangkimenet is két hangszóró és kész.
Szebb a képe mint a régi dell nek. -
Solt #60282 Ez az arma.hu-s srácokkal megy? -
Solt #60281 Nincs béke, most jöhet egy AMD vs NV menet... :DDD -
Solt #60280 Megjelenés óta, de mondjuk közel sem annyit mint Papáék...
-
Ki mondta hogy nektek majd kötelező lesz megvenni az új IL2-t? Ami valószínűleg csak az 1c miatt lesz IL-2.
2011-ben szó nélkül megvettetek egy félkész (mondjuk ki : szar) játékot, ami játékélményben meg se közelítette a régit. Nem volt véletlen hogy minden második hsz. abból az időből fikázás vagy a régi IL istenítése volt.
Most 8 év fejlesztés után van egy elfogadható játékotok ami egy erős gépen jól fut. Szeressétek, az jó.Viszont az elkaszálás miatti csalódottság okozta haragot egy még meg sem jelent játékra,és egy nagyon megbízható fejlesztőgárdára kivetíteni szerintem felesleges.
A 777 két éves fejlesztési időt ígér (majd meglátjuk), nyilván nem az lesz a legfontosabb nekik hogy működjön a stopper a gépben.
A klikkelős kabin meg jó dolog, legalább háromszor kell kattintani felszállás előtt, csak épp a starter nem működik.(clodban) :) A legtöbb dolog meg amúgy is a hotas-ra van kitéve.(az emberek 90%-nál)
Az üzletpolitika miatt sírni a legnagyobb butaság, nem nekünk van kitalálva. A nyugati szimőrült simán meg tudja, sőt meg akarja fizetni azt a 8-10 dollárt háromhavonta, mert tudja hogy akkor tovább fejlesztik a kedvenc játékát.
(ha valaki sértést vél felfedezni, az csak a véletlen műve) -
Ok, de azért az belátható szerintem, hogy önmagában a gépek technikai paramétereinek a különbsége nem garantálja a légiharc kimenetelét. (Szélsőséges különbségektől eltekintve.)
Ezt úgy általában: :)
A modokkal kapcsolatban pedig csak annyit szeretnék mondani, hogy hatással van a gépek repülési jellemzőjére. Illetve hostoláskor bármikor kikapcsolható. -
Inkább úgy lehetne lefordítani, hogy mind a kettőbe átlag pilótát ültetünk. -
Egy légiharcból kihagyni az ember tényezőt? :) -
Végül is csak kétszer írta bele az üzenetbe, hogy zárjuk ki az emberi tényezőt.
Erre beírod, hogy "néhány" (feltételezem nagy tudású) játékos ezt megcáfolná. -
Álljon meg már a nászmenet!
Srácok,ne a ROF-ot véleményezzétek már ,hogy ott ,hogy és mint van ,legtöbbünk valóban alig repkedett vele ,vagy mert nem jön be az időszak,vagy mert nem tetszik ,ez mind 1.
És ebből ne is legyen vita,van aki szereti egészségére.
De már megmondtam!
Aki mint pl én is mást akar ,más jön be neki ,másra izgul, annak ne akarják lenyomni a torkán a szerintük jó játékot (most a fejlesztőkre a 777 re gondolok) Nekem nem tetszik a ROF,tudom ez egyéni szocproblémám,de akkor se tetszik,nem is használom,stb már ezt is leírtam. De nincs is itt semmi baj,csinálják ahogy akarják ,majd az idő ,meg a népek eldöntik ,kell e nekik,nekem biztosan nem.
Olyan nincs ,hogy pótolhatatlan valami ,vagy valakik ,majd jön egy új csapat a semmiből és csinálnak egy jó szimet ,ami nekem is tetszeni fog . Legalábbis remélem.
És ne legyen vita ebből ROF VS CLOD .
Mi is írkáljuk a saját hülyeségünket ,pedig valóban nem is használjuk a ROF -ot ,és sokan olyanok is osszák az észt akik meg a Clodot nem is vagy csak éppen hogy használják.
Az üzleti modell meg még el is menne ,nagy duzzogva elfogadnám ha belegondolok,csak csinálnák színvonalasra nem pedig olyanra amiről beszélnek. Az abban a formában életképtelen ,de hát ők tudják.
Na béke. -
bucsher #60273 egy 10esért biztos hogy nem hagyjuk elkallódni :) -
"Az is vicces, hogyha nem fizetsz, akkor a jobb gépek, pl.: DVIIf, Pup könnyedén lefordulják és levakarják az égről az Alba V-öt, akármilyen csilivili műszerekkel, revivel stb. csicsázom fel. Egyszerűen mert jobban fordulnak."
Tudod, van néhány RoF-os pilóta aki egy Albában is ülve szétszed téged, akármelyik gépet is választod. Nem kéne ilyen kategorikus kijelentéseket tenned Mijki. Minimális repült órád van a RoF-ban -
77pxdumbo #60271 Klikkelhető kabin kell a jónépnek? Nosza fizesse ki, mert az igen sok munka és költség, aztán egy év múlva már meg is lesz, ott van készen a ClOD-ban, (csak így nem lehet pénzt kérni érte). Nem hiszem, hogy lehetetlen áttenni a ROF enginbe. Vagy eleve csak kiszedegetik a ClOD-ból a cuccokat aztán majd jó pénzért szépen vissza rakosgatják. Persze közben csiszolgatják egy kicsit, hogy azért ne ugyanolyan legyen.
Ha gátlástalan, pénzéhes kapitalista lennék, én pont így csinálnám... -
77pxdumbo #60270 Üdv:)
Szerintem aljas játékot játszik velünk a 777. Annyira, hülyék nem lehetnek, hogy egy iljen jó progit mint a ClOD csakúgy kidobjanak az ablakon. Most lenyomják a torkunkon (ha tudják)a ROF engine-t. Fizetsz mint a katonatiszt. Aztám elkezdik "fejleszteni", és 2-3 év (meg jó sok pénz) után előveszik a ClOD-t mint saját fejlesztést. Mi meg boldogok leszünk, hogy végre milyen jól sikerült IL-2-nk van. 2017-18-ban lesz egy olyan szimünk, mint most van.
-
Mondjuk a Clod motorját és modelljeit máshol is alkalmazni szerették volna, ezzel ott rengeteg időt és pénzt spórolnának meg ezzel. Így lehet, hogy a Clod maga nem hoz nyereséget, de a Clod alapjaira épülő szimulátorok együtt már igen. Csak úgy alakultak a dolgok ahogy, és ez lett a vége.
A jelenlegi nehéz kezdet esetében még meg is érteném a RoF-féle üzletpolitikát, de nem egy olyan helyzetben, ahol van egy "felturbózás" előtt álló stabil motor, illetve a Clod-hoz mérten kevés és rosszabb minőségben lemodellezendő tárgy, jármű és térkép.
Egyszerűen felbasz, hogy ide jutottunk (tudom ez nem csak a 777-en műlt). Nincs is valami valós esélye annak, hogy az előre beharangozott új generációs IL-2 realitást a nem túl távoli jövőben megkapjuk vagy akár megközelítsük. Ki is jelentette a 777, hogy nem is áll szándékában. -
Sidewinder #60268 Így már más.Egy kicsit. Az viszont továbbra is nevetséges,hogy ha a jelenlegi tervek szerint készül,akkor 2014-ben vagy 2015-ben,még így sem fog olyan dolgokat szimulálni amit tudott már az első IL-2 2001-ben. A kabinbelső sérülésre gondolok például.Szóval még mindig nem győzött meg. Kapok egy IL-2-őt 2014-ben ami egy kicsit kevesebbet tud mint amit tudott 2001-ben. Cserébe legalább még matyiznak vele több mint egy évet,ahelyett,hogy az új gépeket belepakolnák a clod motorba. Ez így egyszerűen nem megy.Ahogy eddig vártam,most úgy nőnek bennem az ellenérzések.Ez így eddig nagyon átbaszás szagúnak tűnő dolog.A nagy fórumokat nem olvastam át, de nem tette fel nekik ezeket a kérdéseket eddig senki?Vagy akkor csak egyszerűen törölték az ilyen jellegű "uszító" hozzászólásokat? -
Fürtös #60267 Ha arma2 akkor csatlakozz hozzank,minden csutortokon PVP.
Itt a leiras:
BASC mod pdf -
Mióta játszol a roffal? -
Solt #60265 Az ArmA2 + ACE mod. Jó még nagyon a RO2 is... az II.VH-s, de jóval kisebbek a pályák, és főleg multira van kihegyezve. Asszem pont most van ingyen hétvége steam-n... -
Solt #60264 Igen, mert a Te 15000.-Forintod egyszeri, az én 10000.-Forintom meg idáig 10000.-Forint, ami valószínűleg az idő múlásával meg fogja haladni a Te egyszeri 15000.-Forintodat. Ráadásul vannak akik nem anyagi, hanem élvezeti oldalról közelítik meg, és ők nem az árát nézik, így többet költenek...
Plusz ott vannak még a gyűjtői szenvedéllyel bírok, illetve azok a tehetősebbek, akik nem várják ki az akciókat, hanem teli áron vásárolnak. ( árak tekintetében meg ne magunkból induljunk ki... ami nekünk sok, az a világ anyagilag szerencsésebb felén aprópénz. )
Így összességében több bevételhez jut a fejlesztő, aminek köszönhetően ő jó kapitalistához híven dörzsöli a tenyerét, a játékosok meg folyamatos és kiszámítható fejlődést kapnak.
Az ellenszenvet megértem ez ellen a rendszer ellen, de nekünk meg azt kell megértenünk, hogy mi növekvő igényeink kielégítése a fejlesztő oldaláról jelentős plusz költség.
A mi kis hobbink kiszolgálása pedig nem szerelemből, hanem anyagi érdekből történik. Ha szerencsénk van, akkor a fejlesztő szereti is azt amit csinál... -
Johann Wind #60263 Mustang iránytű.
Van fent egy restaurálásra szoruló Messer óra is, de azt most nem kerestem meg.