IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    Ez majd kiderül. Mijki is a megvehető extrák miatt húzza a száját, ahogy én is. Mert eddig nem rofoztam, és ez a field mod nekünk csak annyit jelentett, hogy lehetett rajta röhögni, hogy a 777 mit ki nem talál, hogy húzza le a jétákosait, és "mikor kell majd a benzinért is fizetni", és bár soha nem akartam, úgy alakult, hogy ebbe a rohadt körbe minket is belerángatnak (illetve az majd még kiderül, hogy rángatnak-e. Én nem utasítom el alapból, ha az FM DM jó lesz, és online nem lesz kevesebb mint most, akkor valszeg úgyis megveszem én is). De a BoS-nál ráadásul "hibrid fizetési rendszeről" van szó. Valszeg az lesz, hogy egy-egy térkép megjelenésekor kb. teljes árom (30-50 EUR) megvetetik veled az új térképet és az alap gépcsomagot, olyan 5-10 gépet (ami mondjuk egy online war szempontjából nem is lehetne másképp), lehetőleg persze úgy, hogy onnantól csak a merged verziókkal legyen kompatibilis (eddig amikor kijött egy kieg lemez, onnantól csak arra írták a peccseket), viszont ezután még különböző extrákért kérnek pénzt is.

Nem tudom, hogy a 2. vh-s gépekhez miket tudnak hozzáadni, én három dolgora tippelek. Egyik a field modifications, ami az oroszoknál is divat volt (hurri field mod pl. orosz fegyverzettel). A németek a háború elején az angliai csata alatt építettek át sok E-1 és E-3-ast az E-4 szabvány szerint (ezért nem tudni mennyi "E-4" repült 1940-ben). Ezekkel lehetne a gépeidet "tuningolni" a harctéren. Angolok pl a 100 oktános üzemanyagra kellett átalakítaniuk a hajtóműveiket, azokat már a repülőszázadoknál végezték el. A "Miss Shilling's orifice" is field mod, amivel a negatív G hatásait csökkentette a karburátoros gépeknél. Amerikaiakról nem tudok, hogy volt-e ilyen "sufnituning". Lényeg, hogy volt sok, de mindegyik nagyon jelentősen növelte a gépek teljesítményét, harcászati értékét.

A második, hogy a németek bevezették a Rüstsatz-okat, a kiegészítő csomagokat. 109-esen pl R1: 20-as gunpod, R3: Mk108, R5: póttank, stb. Ez minden országnál megvolt, csak ott nem volt mindennek külön neve. Póttankok, bombafüggesztő helyek, rakéták, kiegészítő fegyverzet. Ezért mind mind szép pénzt lehetne kérni.

És persze van a legdurvább, ha alapcsomagban csak az alap géptipusokat kapnád meg, és a széria fejlesztéseit vennéd meg külön. Kapsz egy Emilt, ha veszel hozzá automata PP-t, akkor lesz egy E-4-esed, ha egy póttankot, 100 oktános benyát, és nagyobb feltöltőt a DB-hez, akkor lesz E-7, egy új motorral, kasznival és automata hűtővel F-2, 20-assal az orrba meg páncél a szélvádőre F-4...

Szóval látod, bármelyik is lesz, az a 2.vh-s gépeknél nem csak optikai tuning, és ha egy ilyen fegyverkezési versenybe belekényszerítenek, akkor az nagyon aljas húzás...