IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Fürtös #60291 Leirnam a velemenyemet en is a 777/1C fuzio kapcsan.
Mint valaki mar felvetette lentebb,uzletileg a Clod hatalmas bukta volt,es ezt a befektetok is lattak.
Ahogy sokan itt is hangoztattak,senki nem fogja megvenni a folytatast ha nem lesz tokeletes a kiadas pillanataban.
Ez egy oriasi uzleti kockazat,ugyanis megszunt a marketinges kocs**ok kedvenc jatekszere a huzonev,ez azt jelenti,hogy mar nem lehet nekunk eleadni a nevet tartalom nelkul.
Szimulator gyartashoz viszont hatalmas eroforrasok kellenek es sok programozo,akik azert szeretnek fizetest kapni.
A 15000 forintos eladasi ar egy retegjateknal nem general akkora bevetelt amiert uzletileg haszon lenne rajta.
(szerintem az 1C erosen minuszban zarta az evet,ezert van ez a kis balhe most)
A regimodi szimulator gyartasnak befellegzett. Az eletkepes modell sajnos az amit a 777 es a DCS csinal,Ma ezt eletkepesen csinalni maskepp nem lehet.
Egyetlen egy halvany remenyt latok,es ehhez a kozosseg kezdemenyezese kell.
Kickstarter.
Efektive a vasarlok kolcsonadnak penzt a fejlesztoknek,hogy dolgozzanak a nekik szimpatikus szoftwaren. Ezzel a "befektetok" szerepet atveszik a jatekosok.
Beszelni kell az 1C sracokkal,talan egy ilyen huzassal at lehetne veszelni az evet es at tudnanak allni,a fent emlitett uzleti modellre ok is.
Ha ezen a minosegen prezentaljak akkor en hajlando vagyok fizetni a gepekert,mert be kell latni maskepp ehen halnak.
A gepek tipusat pedig szerver oldalon lehetne kontrollalni (a`la DCS).
Ugyis mindenki meg fogja venni a gepeket elobb utobb.
Szerintem mas kiut nem nagyon letezik az 1C nek es a Clod nak.
Ez a kickstarteres dolog mar bizonyitott,azok a jatekok amiket az elkovetkezendo evekben rongyonsra fogunk jatszani mind kickstarteresek,mer kiesik a rendszerbol az uzleti befektetok hulyesege (akik ugye nagyon ritkan jatekosok) csak az van amit a finanszirozok akarnak.
De ez csak az en velemenyem.