IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Álljon meg már a nászmenet!
    Srácok,ne a ROF-ot véleményezzétek már ,hogy ott ,hogy és mint van ,legtöbbünk valóban alig repkedett vele ,vagy mert nem jön be az időszak,vagy mert nem tetszik ,ez mind 1.
    És ebből ne is legyen vita,van aki szereti egészségére.

De már megmondtam!
    Aki mint pl én is mást akar ,más jön be neki ,másra izgul, annak ne akarják lenyomni a torkán a szerintük jó játékot (most a fejlesztőkre a 777 re gondolok) Nekem nem tetszik a ROF,tudom ez egyéni szocproblémám,de akkor se tetszik,nem is használom,stb már ezt is leírtam. De nincs is itt semmi baj,csinálják ahogy akarják ,majd az idő ,meg a népek eldöntik ,kell e nekik,nekem biztosan nem.
    Olyan nincs ,hogy pótolhatatlan valami ,vagy valakik ,majd jön egy új csapat a semmiből és csinálnak egy jó szimet ,ami nekem is tetszeni fog . Legalábbis remélem.
    És ne legyen vita ebből ROF VS CLOD .
    Mi is írkáljuk a saját hülyeségünket ,pedig valóban nem is használjuk a ROF -ot ,és sokan olyanok is osszák az észt akik meg a Clodot nem is vagy csak éppen hogy használják.
    Az üzleti modell meg még el is menne ,nagy duzzogva elfogadnám ha belegondolok,csak csinálnák színvonalasra nem pedig olyanra amiről beszélnek. Az abban a formában életképtelen ,de hát ők tudják.
    Na béke.