91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • zmok
    Remélem, hogy "józanul" gondolkodnak..., különben játszótárs nélkül maradnak.
  • VO101Tom
    Hát, néztem én ezt, ezek még semmit nem csinálnak, csak szóba került, hogy "mostmár aztán kéne csinálni valamit", erre az Atagosok írták 1C-n, hogy legyen náluk a szervezkedés mégse a hivatalos fórumon. De ahogy látom semmi konkrét, valaki az Emil FM-et akarja piszkálni, de lévén az ATAG csak angol gépekkel repül, ez nemtom hogy nekünk jót jelent-e?
  • Indi69
    +1
  • Her Laca
    Mondtam én:))) Éljen a CLOD vesszen a 777:)))
  • VO101Tom
    Farber épp 5 perce írta Steam chaten, hogy az ATAG-osok elkezdtek építeni egy modot... (clodra természetesen)
  • Her Laca
    A Clod brutálisan jól nézett ki akkor amikor kiadták. Ez tény ahogy az is,hogy az isten gépe nem volt elég alá. De annó az IL2 gépigénye is magasan a kor felett állt.
    A ROF az csúnya és pont . Nekem legalábbis nem tetszik,ez leszűrhető abból,hogy nem is játszom vele.
  • zmok
    Szerintem pár hónap, és jövögetnek a modok.
  • V43 1105
  • Solt
    Igen! :) Gyönyörű P67-UD5-B3, egy ilyen gyönyörű minimal design kuckóban! :) Csodálatosan illene bele ez a fehér szépség! :)
  • V43 1105
    Giga alaplap ?:D
  • Solt
    Mert a CloD-s közösség a CloD-s fejlesztőkön edződött és azt hiszik itt is egyből támadni kell, ha akarnak valamit! :DD

De egyébként egyetértek... :) Remélem összességében azért idővel jobban járunk... ha nem is anyagilag, de legalább tartalmilag! :)
  • Solt
    Gyönyörű!! :) Milyen jól mutatna a fekete alaplapomon! :D
  • Sanyo
    Igen, összevontam a kettőt, mert jobbnak láttam így. Egyébként mindkettőnél ott van a forrás, bár beírhattam volna, hogy melyik mikor jelent meg.
  • VO101Tom
    Nem.
    Posted 10 December 2012 - 09:27 - Jason - FAQ About Partnership and Battle of Stalingrad
    Posted 14 December 2012 - 12:03 - LOFT - Developer Diary Page 1

Jason nagyon szerencsés helyzetben van, hogy olyan és akkora támogatás áll mögötte, mint a rof-os community. Tényleg le a kalappal. Nem kritizálják a játékot, nincsenek túlzott igényeik, elvannak, vásárolgatnak, ha jön egy új revi, körbeajnározzák a fórumot, van aki megvesz 10-15 gépet, és kiszórja a fórumra, hogy vigye a kódot aki akarja (az egyik gyerek 15 db Brandenburgot osztogatott szét tegnap és ma, az alsó hangon is 180 dollár), ez tényleg elképesztő, és ezt teljesen jó értelemben mondom. Viszont! :) Most jön a neheze :) Ha eddig nem is tudták biztosan, az első pár nap alatt kaptak ízelítőt, hogy az 1C-n edződött társaság viszont kimondja amit gondol, és nem feltétlen a legfinomabb stílusban teszi (de legalább őszinte :) ). Határozott elképzelésük van arról, hogy mit kell tudnia a játéknak, ha akár az il-2, akár a clod folytatásaként akarják eladni, és ezt már most kijelenthetjük, hogy a rof jelenlegi tudása kevés. Főleg az online kódban kell javulnia sokat. Meg a térkép összetettségen sem ártana dolgozni kicsit. De gondolom ez az egy év nem faroklóbálásra kell nekik, úgyhogy csak hajrá, ha olyan rugalmasan fejleszthető, egyszerűbb és jobb a clodtól, mint amennyire mondják, akkor biztos nem lesz gond ebből.
    Mi meg majd szavazunk a pénztárcánkkal, hogy mennyire jött össze nekik :)
  • Willenbrock
    Kösz a fordítást! Ami ebben csalódás az az,hogy meg van erősítve hogy nem lesz klikkelhető fülke.Mármint az alrendszerek nem lesznek lemodellezve,ez nem hangzik jól.
  • V43 1105
    Laca.. ma épp böngésztem mikor megtaláltam ezt a gyöngyszemet.. te jutottál eszembe..

Albino GTX680.. ?
  • Solt
    :DD

Szerintem nem csúnya, de ez ízlés kérdése! :) Tény, hogy nem dx11, így eleve nem tud úgy kinézni mint a CloD. Viszont emlékezz vissza, hogy a CloD, hogy nézett ki az elején! Optimalizálni nem tudták, jött a butítás.

Írják, hogy a dx11-hez több és jobban felkészült fejlesztő kell... ez több pénz, több idő, ergo jönnek a kérdőjelek, bizonytalanságok. A 777 nem azért marad a dx9-nél mert nem tud, vagy nem akar még szebb játékot, hanem mert tisztában vannak vele, hogy az olyan terheket róna rá, amit nem tud felvállalni. Mi a jobb, a stabil jövőkép, vagy az, hogy nagy fába vágjuk a fejszénket, aztán belerokkanunk? :)
  • sakkay
    Nem hergelés, csak épp most történt.
    Repülgettem a Rof-al, tesztelgettem. Megsérült a gépem leraktam, és néztem , hogyan harcol az ai. Először azt figyeltem hol rakja ki (hová) a sérüléseket, majd pedig azt, hogy ha fa alkatrész sérült, esik a faszilánk is. Aztán lelőtte az egyik gép a másik csűrőjét, ami szépen beleesett a motorba, aminek a lapátjai ledarálódtak. A gép pilótája kényszer leszállt. Mindezt lassításban. Szóval akárki akármit mond, igencsak kiforrott a fizika. De amúgy tényleg csúnyább mint a Clod, az tagadhatatlan. Remélem az új szebb lesz mindkettőnél.
  • Her Laca
    Má megint miről beszélsz?:)
    A térkép a táj kidolgozottságának mi köze van a korhoz.
    Egyszerűen csúnya,hogy mondjam még el jobban? Csúnya!! Csúnya!!
    Lexarom az adott kor gépeit,ez messzerrel is CSÚNYA!!:)
  • Solt
    De ne ahhoz viszonyíts, mert neked nem azzal kell majd játszanod! :) A RoF-ra úgy tekints, mint adott kor, adott gépek szerinti szimulátorra. Ehhez mérten kiválóan meg van csinálva, és egy kiváló referencia! :)

Azt meg ők is belátták, hogy a II.VH-s gépekhez fejleszteni kell... ezt viszont adott idő alatt kell, adott számszerű lehetőségek mellett. Abban biztos lehetsz, hogy amit ígérnek az úgy lesz, és annyi idő alatt lesz úgy... ígérgethetnének fűt-fát holnapra, aztán jönnének az első képek 5 év múlva... ennek lenne értelme? :)
  • Solt
    Jason riportja volt később nem? :)

A technológia átadásának elutasítása a külsősökre vonatkozik. :)

A BoS-ba nem, de ez nem zárja ki azt, hogy később sem! :)

No meg itt van ez... csak tudja mit beszél, :))

"A CLOD motorja helyett miért a Digital Nature-ra esett a választás?

Az évek óta fejlesztett Digital Nature egy komoly játékmotor, amely nagyon szép eredményekkel működteti a ROF-t. Emellett közel hibamentes és nagyon jól működik a fizika, a realisztikus repülési modell, a sérülésmodell, a komplex ballisztika, a részletes környezet és terep, valamint a kiváló minőségű grafikai megjelenítés. Mindezek felett sokkal modulárisabb és könnyebben fejleszthető mint a CLOD motorja. Harckocsiktól az óriás robotokig a rendszer különböző játékos által irányított eszközt is kezel. A Digital Nature motor használatával viszonylag rövid idő alatt egy jól működő terméket tudunk kiadni, amit a későbbiekben tovább lehet bővíteni."
  • Her Laca
    De a ROF a CLOD hoz képest egy szar. Ez egyszerűen tény. A Red Baronhoz képest kúrva jó,meg még tudok sorolni programokat. A Clod hoz képest egy csúnya ,buta valami.Én meg ahhoz viszonyítok.
  • VO101Tom
    "Alábbi mondat egyébként szerintem bizakodásra adhat okot a jövőre nézve,
    "1C Company által létrehozott korábbi tartalmak bármelyike bekerülhet a későbbi projektekbe."

Igen. Mondta ezt a főnök. A feltételes módban mondott PR-os szöveg után jött a project manager (vagy producer, vagy nem is tudom mi a normális titulusa), aki a technikai dolgokról beszélt, és ezt mondta (Sanyónál is olvasni):

"Mi történik a CLOD motorral? Át lehet vagy el lehet adni olyan csapatoknak, mint a régi Il-2 esetében a Daidalos Team, vagy bármi más mód?
    A technológia átadása nincs a tervek között."

"A mai standardok szerint a CLOD elég nagy projekt. Ebből átkerül valami a BOS-ba? Repülőgép modell, földi objektumok, térképek, hangeffektek, programkódok, stb?

Csak néhány modell és textúra lesz felhasználva.. A képeken a tesztelési céllal az új projektbe illesztett gép látható. Nem a végső állapot, csak az exportált modell."

Jason szerintem csak a kedélyeket akarta csillapítani, csak erről nem szólt Loftnak :D Sem másnak nem adják oda, sem ők nem használnak a clodból semmit, csak néhány modellt és textúrát. Azokat is lebutítva, mert az engine nem bírja el.
  • PhantomAss
    sajnos Laca már nem vonhatod vissza...
    bármilyen szimet is fognak csinálni te már nem játszhatsz vele :)
    de a clod akkor is ottlesz, addigra valszeg jönnek hozzá modok is ugyhogy no para
  • Solt
    Naaaa! :) A RoF egyáltalán nem szar, ne gonoszkodj! Neked nem tetszik, de ettől még sok mindenben kurva jó! :) Attól, hogy nincs dx11, klikkelhető kabin (ezekhez a gépekhez nem is kell) és kevesebb a földi egység, még nagyon jól szimulálja az adott kort elég sok téren... :) A béna jelző nem igazán rájuk illik! :D Rájuk inkább a megfontoltság, és a határaiknak az ismerete jellemző... :)

Nekem a hozzáállásuk miatt szimpatikusak. Egyenesen beszélnek, nem hitegetnek, lehet adni a szavukra, és érthető érvek mentén lépkednek előre.

Bevallottan nem akarnak?? Végigolvastad a cikket? :) Csupán annyit mondtak, hogy a következő lépés mi lehet, és mi biztosan nem.

Alábbi mondat egyébként szerintem bizakodásra adhat okot a jövőre nézve,

"1C Company által létrehozott korábbi tartalmak bármelyike bekerülhet a későbbi projektekbe."

Csak holnap lesz meg a vga-m... jobban jártam így anyagilag, ezen az egy napon nem múlott. No meg eladtam a TIR-t... :)

Amint megjött az 5-s, első dolgom lesz, hogy kiképzésre jelentkezem! :)
  • Her Laca
    Ugyan:) Csak neked szimpatikusak ,bár az ég tudja miért. A Rof is szar ,akkor mitől lenne jó amit tákolni akarnak. Mármint a Clodhoz képest.
    De te nyugodtan várd ,meg játssz is vele ha megjelenik én biztosan hanyagolom.
    Ha meg csinálnak egy szuper szimet ,akkor visszavonok mindent ,de mivel bevallottan nem akarnak így marad ,hogy bénák.
    De ne kezdjük már megint ,megyek inkább spitet lőni.
    Nem jössz?
    Hogy kiértékeld a CLODOT is milyen most:) Multiban:XD
  • Solt
    Ez tőled hízelgő... a CloD-s csapatra is mondtad ezt párszor, most meg, hogy véded! Így lesz ez a 777-l is Laca! :DDD
  • Her Laca
    Bénák.
  • Solt
    Köszönjük szépen Uram! :) Számomra megnyugtató infók vannak benne, remélem csillapodik a 777 ellenes hangulat! :)

Szerintem ez a két kulcs infó,

"Lesznek benne a közösség által várt elképzelt képességek és részletesség?

Sajnos nincs olyan szimulátor, amiben minden a közösség által kért dolog meglenne. Viszonylag kevés idő van a BOS létrehozására és kiadására. A ROF fejlesztési tapasztalataiból a 777 Studios tudja, hogy jobb egy használható képességekkel és tartalommal rendelkező játékot kiadni, amit idővel tovább lehet bővíteni. Nem szeretnénk, hogy a közösség évekig várjon valamire, amiben nem teljesen az van, amiről a korábbi hírek szóltak. Mi egyszerre csak egy lépést teszünk."

"A BOS-ban lesz a CLOD-ból származó tartalom?

Ha fel is lesz használva, az 1C Company által létrehozott korábbi tartalmak bármelyike bekerülhet a későbbi projektekbe."
  • Sanyo
    Battle of Stalingrad - kérdések és válaszok, remélem nem értettem félre a lényeget. Az esetleges felháborodás előtt szóljatok, hogy javítsam. :)
  • sakkay
    Rádiónál,nekem is van,(ritkán) nem tudok róla lehet-e ellene tenni.
    AI kérdés szintén.
    Az fps nél az mikrolag, elméletileg az utolsó patch megoldotta. Nálam legalábbis igen. Bár a legutolsó béta patch(nálam) ebben a tekintetben még jobb volt. A mostani hivatalosnál sem nagyon lehetne elvileg.
  • Feró Flex
    Nekem mindíg is ez volt az érzésem Clod bukta és jön a 777-t kb egy éve meg is írtam ide.
    Na akkor pár kérdés srácok.
    -Rádiózásnál(sok felirat)röcög nálam,van-e rá megoldás?
    -Az AI csapnivaló,van-e valami MOD rá esetleg?
    -Fps a csúcson és röcög nem tudom miért?!
    Köszi
  • sakkay
    Mert mi van ide leírva, amit nem tárgyaltunk eddig sz*rrá????
  • sakkay
    Ez kimaradt:Megjelenés.
  • sakkay
    Nézd. A magyarországi 1. napon megvettem. Nagyon sok pénzért.
    Szóval nekem is az lenne a jó, ha maradna a motor és jönne a köv. rész.
    De eddig úgy tűnik nem így lesz. Akármit is akar a tömeg... Jelen állás szerint.
  • Feró Flex
    EZsem semmi és a CLOD-nak talán valami ilyesmi lesz,lehet a jövője.
  • Feró Flex
    Nekem meg EZ jut az eszembe.
  • sakkay
    Gondolkoztam a dolgon(bár tényleg nagyon kevés:) az info) és arra jutottam, lehet az a baj a motorral, hogy egyszerűen nem lehet megvalósítani az ígéreteket...egyszerűen rájöttek , hogy bizonyos hardver szinten nem fér bele. Gondolok itt pl a dinamikus időjárásra stb. Ez például elfogadható magyarázat lenne, hogy miért tűnik evolúciós zsákutcának. Nincsen benne több évnyi fejlődési potenciál. És ezért nem érné meg hosszútávon. Márpedig mint alant sokan leírták már, csak annak van értelme, amire lehet nyomni, a dlc ,újdonságokat....és lehet folyamatosan fejleszteni. És akkor nem olyan feltűnő a pénzszedés!
    Én a "777 át*aszott mindenkit, és ráerőltette z 1c-re a motorját" abszolút hülyeségnek tartom. Az 1C igen profi ahhoz, hogy egy kis banda átejtse. de úgyis meglátjuk mit hoz a jövő! Remélem.
  • majonur
    Kemeny 700 forint, lassan bekerul az ingyenesen jatszhato jatekok koze a steamen, minden mindegy alapon.
    Ingyen szimulatort a nepnek!
  • Papa01 #60423
    IL-2 Sturmovik: Cliffs of Dover - 2.49 €