IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • VO101Tom
    "Alábbi mondat egyébként szerintem bizakodásra adhat okot a jövőre nézve,
    "1C Company által létrehozott korábbi tartalmak bármelyike bekerülhet a későbbi projektekbe."

Igen. Mondta ezt a főnök. A feltételes módban mondott PR-os szöveg után jött a project manager (vagy producer, vagy nem is tudom mi a normális titulusa), aki a technikai dolgokról beszélt, és ezt mondta (Sanyónál is olvasni):

"Mi történik a CLOD motorral? Át lehet vagy el lehet adni olyan csapatoknak, mint a régi Il-2 esetében a Daidalos Team, vagy bármi más mód?
    A technológia átadása nincs a tervek között."

"A mai standardok szerint a CLOD elég nagy projekt. Ebből átkerül valami a BOS-ba? Repülőgép modell, földi objektumok, térképek, hangeffektek, programkódok, stb?

Csak néhány modell és textúra lesz felhasználva.. A képeken a tesztelési céllal az új projektbe illesztett gép látható. Nem a végső állapot, csak az exportált modell."

Jason szerintem csak a kedélyeket akarta csillapítani, csak erről nem szólt Loftnak :D Sem másnak nem adják oda, sem ők nem használnak a clodból semmit, csak néhány modellt és textúrát. Azokat is lebutítva, mert az engine nem bírja el.