IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
sakkay #60425 Gondolkoztam a dolgon(bár tényleg nagyon kevés:) az info) és arra jutottam, lehet az a baj a motorral, hogy egyszerűen nem lehet megvalósítani az ígéreteket...egyszerűen rájöttek , hogy bizonyos hardver szinten nem fér bele. Gondolok itt pl a dinamikus időjárásra stb. Ez például elfogadható magyarázat lenne, hogy miért tűnik evolúciós zsákutcának. Nincsen benne több évnyi fejlődési potenciál. És ezért nem érné meg hosszútávon. Márpedig mint alant sokan leírták már, csak annak van értelme, amire lehet nyomni, a dlc ,újdonságokat....és lehet folyamatosan fejleszteni. És akkor nem olyan feltűnő a pénzszedés
!
Én a "777 át*aszott mindenkit, és ráerőltette z 1c-re a motorját" abszolút hülyeségnek tartom. Az 1C igen profi ahhoz, hogy egy kis banda átejtse.
de úgyis meglátjuk mit hoz a jövő! Remélem.