IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Naaaa! :) A RoF egyáltalán nem szar, ne gonoszkodj! Neked nem tetszik, de ettől még sok mindenben kurva jó! :) Attól, hogy nincs dx11, klikkelhető kabin (ezekhez a gépekhez nem is kell) és kevesebb a földi egység, még nagyon jól szimulálja az adott kort elég sok téren... :) A béna jelző nem igazán rájuk illik! :D Rájuk inkább a megfontoltság, és a határaiknak az ismerete jellemző... :)

Nekem a hozzáállásuk miatt szimpatikusak. Egyenesen beszélnek, nem hitegetnek, lehet adni a szavukra, és érthető érvek mentén lépkednek előre.

Bevallottan nem akarnak?? Végigolvastad a cikket? :) Csupán annyit mondtak, hogy a következő lépés mi lehet, és mi biztosan nem.

Alábbi mondat egyébként szerintem bizakodásra adhat okot a jövőre nézve,

"1C Company által létrehozott korábbi tartalmak bármelyike bekerülhet a későbbi projektekbe."

Csak holnap lesz meg a vga-m... jobban jártam így anyagilag, ezen az egy napon nem múlott. No meg eladtam a TIR-t... :)

Amint megjött az 5-s, első dolgom lesz, hogy kiképzésre jelentkezem! :)