91389
IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #61781 Ha hétfőn jelented le, akkor péntekre itt van! :) Addig kell cseréltetni amíg nem kapsz jót... a két év úgyis mindig onnan indul, amikor megjött az új. Ha meg ennyire nem megy, kérd vissza a lóvét... :) -
Cseréltetem én Solt mester, mint a kisangyal :) ,csak kb. két hét mire megjön az új Hollandiából, oszt addig nem tudok repülni.
Ja és nem a második szarakodik megint, hanem a harmadik... -
Itt van még egy: Skyrim - more color and contrast
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Kicsit keresgéltem a sweetFX configok közt és találtam egy-két jót.
Első:Special Dark punchao
És a második: Far Cry 3 (AziD)
-
artivizsla #61777 Akkor ebből sem lesz semmi. -
Solt #61776 Mivel nekem még másik nem volt, ezért nekem kurva jó! :) Lehet jobbat is venni, csak azok ott kezdődnek, mint ennek a komplett ára volt... -
Solt #61775 Bazzeg, mit nem értesz azon, hogy garancia? :D Aki 80-ért vette, annak van rá garancia! Aki 40-ért használtan, az meg fogja és megcsinálja... az összes ismert nyűgje javítható! :D
Pogi meg ne idegeskedjen, hanem cseréltesse ki, vagy kérje vissza a pénzt... ilyen egyszerű basszus! :D Egy dolog van, ami totál felesleges ilyen szituban, az az idegeskedés! Egy garanciás terméknél min kell idegeskedni? :)
Azért védem, mert én elégedett vagyok vele... vettem egy olyan terméket jó áron, aminek még alternatívája sincs (FFB-s hotas), plusz 2 évig be vagyok biztosítva, mivel a garanciális ügyintézésük páratlan! Ha bajom van vele, addig cseréltetem ki, ameddig nem kapok egy hibátlant... ilyen egyszerű! :) -
Ja jut eszembe ,a pedálról! Ha ez szerinted kúúrva jó akkor te még nem láttál jó pedált:))Ez szűk ,hogy úgy mondjam. -
Nem értem. Nem működik rendesen. 80-90 ezerért sokunknak. De azért ez páratlan ár -érték meg mitököm?:) Meg csodás tudás:)
Mi a bánatos isten faxától jó ,ha nem jó? Ezt mond már meg nekem.
Most vagy jó valami ,vagy nem jó. És ha valakinek nincs tudása szétszedni,megcsinálni,már ha lehet? Az szerinted mennyi pénzbe fáj ,hogy egy szakember átnézze és megcsinálja. 20 ezer? Mert akkor már mindjárt 100 nál tartunk.És pl Poginak pár hónapos az új és ugyanúgy szarakszik,tehát hagyjuk már ezt az elején szöveget,a mostani is szar. Nem is kicsit ideges emiatt. Én csak azt nem értem miért véded a védhetetlent? Van részvényed netán náluk?:)))
-
Solt #61772 Én elismerem, hogy sok gond volt velük, főleg az elején! Viszont mivel a garanciális ügyintézésük páratlan, ezért nem volt benne kockázat... Ha meg lejár a garancia, akkor minden problémája orvosolható egy délután alatt, és utána van egy kurva jó hotas pedállal annyiért, amennyiért mást nem kapsz ilyen tudással.
Az X52-t is babusgatni kellett, annak is vannak nyűgjei, csak mivel minden orvosolható, és ár/érték arányban nincs párja (főleg amikor 20-ért árulták), ezért egy jó vétel. Ilyen a G940-is... nem hibátlan, de minden orvosolható rajta, és emiatt szerintem ennyiért nagyon jó vétel a kategóriájában...
Ha most visszaadnák az árát, bajban is lennék, hogy mit vegyek... :S Én elfogadom, hogy neked nem tetszik, nem vagy vele elégedett, de ettől még nem szar! :) -
Te vagy az egyetlen aki azt mondja róla ,hogy probléma mentes. Jóindulatú voltam asszem avval a 90 % al.
De nem vitázom ezen tovább,neked jó én örülök ennek,de a véleményemen ez semmit sem változtat.Mondjuk mit csinálsz ha mégis megkotlik oszt már nem cserélik neked (mert nincs mire) ,vagy kapsz megint kupont :))) Veszel rajta egeret:XD Gondolod véletlenül hagyták abba a gyártását? Lehet elegük lett a garanciális problémákból.
Már nem is árulják a shopban. -
Solt #61770 Csak a 90%-nak? Nem egyből a 99%-nak? :D -
VO101 tvr #61769 Szélsőségektől mentes jóindulat
-
sakkay #61768 Na azt egyből gondoltam..
-
Én nem is tudtam,hogy van hangproblémája. Bár ettől ,hogy megjavították még most sem érzek késztetést a vele való foglalatossághoz.
-
sakkay #61766 Amúgy megjavították a rof hangproblémát, úgyhogy akinek van kedve este jöhet kipróbálni.A légcsavarszél eddigi anomáliáit is javították.
Mondjuk nekem nem tűnt fel eddig sem. -
sakkay #61765 Nemtom' mi lesz velem ha elromlik a saitek ffb. Csak ffb joy-t akarok venni, de nem 940-et
,mert van jó pedálom. Újban nem is nagyon látok ffb,(THRUSTMASTER-nél akad azt hiszem) régit meg nem akarok.
-
VO101 tvr #61764 Nem kérdés annyiért! A fém konstrukció nagy előny. -
10 éve mint mondottad:))) Az nem kicsi píííz volt akkoriban!
Én most 70 ért tudok warthogot,boltból garanciával. Lévén annyi joyt dugok a gépbe amennyit akarok így a logi pedálját asszem használhatom hozzá,eladni meg nem fogom ezt a vackot ,mert akkor csak magyarázkodhatnék napestig ha valami bibi lenne vele. -
VO101 tvr #61762 Egyfelől igen. Másfelől újonnan, boltból elhozva volt 69e.... Igaz, pedál nélkül. Az volt még vagy 15e. -
No megnéztem a webshopot ,erre már nem is árulják a G940 et:)
Biztos sikertörténet volt.
Felidegeltem magam veszek egy warthogot,az a biztos:)
ˆ VO101 tvr
Na ja ,de az egy más kategória már :) -
VO101 tvr #61760 Még szerencse, hogy a jó kis Cougar-em tíz éve teljesít hibátlanul. Csak a festék kopik a fémről
Néha szétszedtem unalmamban. Leápolni a gumit és lepucilni a zsírt a gombokról. Ennyi. Igaz pedállal és átalakítással együtt anno 130-140e volt.
-
Már hogyne lenne. Meg kell osztani a néppel ,hogy ilyen hibába ne essenek bele. Én a magam részéről az ziher ,hogy soha többet nem veszek Loooogi joyt ,ezek régen se és ahogy nézem most se tudnak ilyet csinálni.
Az ,hogy neked véletlenül jó ,örvendetes ámde az általam ismert felhasználók 90% -a ( és nem egy két emberről beszélek) problémákkal küzd vele ,ergo te vagy az a kivétel aki erősíti a szabályt.
De hétfőn felhívom a Logit és megmondom nekik ,hogy drágállom a webshopban az árat ,és mivel neked adtak 40% os kupont követelem,hogy én is kaphassak:) Majd referálok mi a válaszuk:))) Szerintem nem tévedek nagyot ,ha megelőlegezem ,hogy elküldenek a csába:XD -
Solt #61758 Nem tudok erre mit mondani Laca... garancia, vagy javítás! A kettő közül valamelyik működik, a szidás az aminek semmi értelme... -
Mondom ATAG -on szidják mint a bokrot,van ott Török ,Angol ,Usa ,mindenféle náció ,gondold divatból mondják? -
Használtan vettem, nincs már rá garancia. -
Solt #61755 Hmmm... ez mondjuk nem hangzik jól. Nekem szerencsére ilyet nem csinált még, és remélem nem is fog...
De miért nem küldöd vissza garanciába? -
Solt #61754 Nem, ennyiért semmi ne legyen szar, de ez nem is szar! :D Nekem az új most már 2. éve van meg, és semmi nyűgje szerencsére... :)
Az occsó X52 jelenleg 30ezer, hozzá egy pedál 35, és máris 65-nél járunk... :)
Egyébként nekem soha nem volt X52-m, biztos kurva jó, de nekem nem tetszik... úgy néz ki mint egy gyerekjáték, frászt kapok tőle! :D Jó tudom, nem ez a lényeg, de nekem ez is számít... :) -
Azt a csavart már rég kiszedtem, a kábelek átforrasztásának nem álltam még neki. A hysteresis nekem nem segít, nem a potikkal van bajom, hanem hogy koppig elöl vagy hátul a gázkar hat switchek (főleg a felső) egyszerűen nem működik. Sokszor van, hogy a boton sem működik az elsütőbillentyű, vagy épp beragad. A qrvaanyázások alapján Lacának és Poginak is rendszeres ez (nem játszhatatlanul szar, azt sem mondom, hogy minden nap előjön, de idegesítő). Ezzel a működési tartomány szűkítéssel a gázkarral nincs már bajom, csak kényelmetlen, hogy rövedebb az út, amin 0 és 100 között vált. -
Ahogy érzed:) Szerintem meg nem.Akkor te most azt mondod,hogy 80 ezerért lehet szar is? Ocobb mint egy jó de legalább szar is ahogy szokták mondani:) Nekem nem fér bele az ,hogy vacakoljon,egyedül azért nem háborgok jobban mert én 40 pénzé vettem:) Annyit meg megért ,de nem ajánlanám másoknak rendes áron. Ennél egy jó dolog van az az FFB ezt el kell ismerni ,de aztán ennyi. Jó kis X52 az volt ám a csoda joy:) Oco és jó.Enyém mán magától lőtte a gépeket és útvonalat repült. Savinál folytatja éppen:) -
Solt #61751 Akkor vegyük a mezei júzer hozzáférést... egy G940 kb 80000.-Forint, egy warthog egy normális pedállal 150000.-Forint... szerintem az a 70 különbség megér egy kis macerát! :D -
A jobb és bal gázkarnak is ugyanazokat az értékeket add. Ugyanott legyen a nulla és a 100. Ha véletlen külön akarod őket használni, később le legyen ebből gond, hogy nem szimmetrikus. -
90 be ahogy írtam:) Csak élelmesnek kell lenni:) Neked 150 :XD -
Solt #61748 :D
A warthog kurva jó, csak nincs benne FFB... én például ezt nagyon megszoktam, és nagyon tetszik... hiányozna nagyon... :)
Egyébként egy warthog plusz egy rendes pedál mennyibe van? :) -
Jól van:) Majd mond ezt azoknak akiket meg elhajtottak köztük engem is:)
Ettől még másoknak 80-90 az ára,ergo a warthog pedállal jobb vétel:) Mán megint igazam van:) -
Hogy egyforma? Mondjuk 10 és 90 ? -
Solt #61745 Nem variáltam össze vissza Laca! Felhívtam őket, megmondtam, hogy nem bízom a kiskerben, mert majdnem egy hónapot szívattak a cseredarabbal, megvenném náluk, viszont náluk a webshopban drága... erre a csávó felajánlott egy 40%-s kupont...
Ezt BÁRKI megteheti...
A szar, az azt jelenti, hogy használhatatlan! Ez nem használhatatlan... sőt, ha amikor úgy érzed, hogy neked nem felel meg, akkor telefon, jön az új... ha nem akarsz újat, akkor szétkapod, és megoldod, hogy jó legyen! Ilyen egyszerű... :)
-
Ha megvan nyitva a profiler, bal felül van egy olyan, hogy "select a device". Klikk oda, és válaszd ki a GÁZKART, akkor a nagy képen is átvált arra. Utána bal alul lesz olyan, hogy Left Throttle meg Right Throttle. Klikk oda, majd "Axix Properties". Ott a csúszkákkal beállíthatod az érzékenységet, és a tengely működési tartományát. A "dead zone" az a nulla, a "range" az a 100% -ot jelenti. Mindkettőn állítsd be, hogy egyforma legyen. -
Solt #61743
Ez a csavar okozza galibát, ha jól tudom...
Egyébként a driverben van a hysteresis beállítás... ott tudsz finomítani rajta, és még a gázkar útja sem lesz rövidebb. -
De könyörgöm!!! Az ,hogy te össze vissza variáltál a lóóógi szuper cuccaiddal garancia miatt és ezért lett ennyiért neked ,az miben változtat azon,hogy Gipsz Jakab akar venni egyet kis hazánkban és az alant linkelt árakon fogja megkapni? 80-90 ezerért!!! Most ,hogy te ügyi vagy az nem szentírás ám mindenkinek.
DE! Neked is szar volt már egy ,majd ez is az lesz,akkor meg nem értem miről beszélünk. A szar az akárhonnan nézzük szar marad vagy tévedek?