IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Bazzeg, mit nem értesz azon, hogy garancia? :D Aki 80-ért vette, annak van rá garancia! Aki 40-ért használtan, az meg fogja és megcsinálja... az összes ismert nyűgje javítható! :D

Pogi meg ne idegeskedjen, hanem cseréltesse ki, vagy kérje vissza a pénzt... ilyen egyszerű basszus! :D Egy dolog van, ami totál felesleges ilyen szituban, az az idegeskedés! Egy garanciás terméknél min kell idegeskedni? :)

Azért védem, mert én elégedett vagyok vele... vettem egy olyan terméket jó áron, aminek még alternatívája sincs (FFB-s hotas), plusz 2 évig be vagyok biztosítva, mivel a garanciális ügyintézésük páratlan! Ha bajom van vele, addig cseréltetem ki, ameddig nem kapok egy hibátlant... ilyen egyszerű! :)