IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Her Laca
    Már hogyne lenne. Meg kell osztani a néppel ,hogy ilyen hibába ne essenek bele. Én a magam részéről az ziher ,hogy soha többet nem veszek Loooogi joyt ,ezek régen se és ahogy nézem most se tudnak ilyet csinálni.
    Az ,hogy neked véletlenül jó ,örvendetes ámde az általam ismert felhasználók 90% -a ( és nem egy két emberről beszélek) problémákkal küzd vele ,ergo te vagy az a kivétel aki erősíti a szabályt.

De hétfőn felhívom a Logit és megmondom nekik ,hogy drágállom a webshopban az árat ,és mivel neked adtak 40% os kupont követelem,hogy én is kaphassak:) Majd referálok mi a válaszuk:))) Szerintem nem tévedek nagyot ,ha megelőlegezem ,hogy elküldenek a csába:XD