IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése
IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots
Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.
Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
-
Solt #61772 Én elismerem, hogy sok gond volt velük, főleg az elején! Viszont mivel a garanciális ügyintézésük páratlan, ezért nem volt benne kockázat... Ha meg lejár a garancia, akkor minden problémája orvosolható egy délután alatt, és utána van egy kurva jó hotas pedállal annyiért, amennyiért mást nem kapsz ilyen tudással.
Az X52-t is babusgatni kellett, annak is vannak nyűgjei, csak mivel minden orvosolható, és ár/érték arányban nincs párja (főleg amikor 20-ért árulták), ezért egy jó vétel. Ilyen a G940-is... nem hibátlan, de minden orvosolható rajta, és emiatt szerintem ennyiért nagyon jó vétel a kategóriájában...
Ha most visszaadnák az árát, bajban is lennék, hogy mit vegyek... :S Én elfogadom, hogy neked nem tetszik, nem vagy vele elégedett, de ettől még nem szar! :)