91389

IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Solt
    Apropó hivatalos fórum... akinek G940-e van, az ugye feltette a legfrissebb firmware-t?
  • Solt
    Tényleg gáz, hogy évek óta nem javítottak ezen a gázkar mizérián... nyugodtan kiadhattak volna javított verziót, ők is jobban jártak volna anyagilag. Szerintem egyszerűbb változtatni pár apró dolgot a gyártáson, mintsem emiatt cserélgetni a komplett cuccot. :S

A botról még semmi hibát nem olvastam, az enyém megfelelően működik, de ha az angollal képben vagy, akkor szerintem nézz körül a hivatalos fórumon, hogy milyen hibákra panaszkodnak...
  • LeonSilver
    Ilyen hibát véteni bakker... Spóroltak egy centet, hogy rövidebb a kábel, de vesztettek egy csomó dollárt meg vevőt. Jó kis cég ez!
  • Sidewinder
    Sajnos nincs lehetőségem vásárolni ilyet,de az tény,hogy megtetszett.Pont jól kézre állóan lehetne konfigurálni rá a Ka-50 trimmgombját,akár az igazin. Az FFB pedig tényleg nagyon jó lehet. Semmi összehasonlítási alapom,mert eddig két joystick típust használtam( Logitech Wingman,Saitek X-45)egyik sem FFB. A Logitechnek viszonylag hamar feladta. Lehet,hogy nem szerette,hogy úgy vittem dugóhúzóba a gépet,ahogy az oktatók tanították a vitorlázórepülésben,vagyis határozottan. Nem finomkodtam,és ráadásul az IL-2-ben az egyik kedvenc szórakozásom volt próbálgatni,hogy miként dugóznak a különböző típusok.Ezért lehet,hogy kikopott benne valami, többet is elhasználtam belőle.Egy idő után minden gép állandóan jobbra akart orsózni a trimmelés meg a sok-sok újra konfigurálás ellenére. Aztán használtan sikerült beszereznem egy X-45-öst (thx 59th Putyin) amit máig elégedetten használok. Pedálnak melléje egy Logitech Wingman FFB kormány pedáljait állítottam be. Nem az igazi(túl rövid pedálút) de a semminél jobb.Viszont a Logiteches szívásaim ellenére is megtetszett ez a G490. Persze ez a gázkar dolog érthetelen,ennyi pénzért azért megoldhatnák gyárilag,főleg,hogy ha jól emlékszem,akkor csak egy kicsit több kábelt kéne belerakni... Magával a bottal egyébként nincs probléma,bírja a kiképzést,nem pusztul meg hamar?
  • Her Laca
    Kár hogy nem tudok animációt készíteni ,tök jó lenne gumicsónakba pattanni és utána pisztoly párbaj ,majd úszva késsel ököllel:)
  • Her Laca
    A szárnya is kaphatott és úgy látszik nem bírta a nagy terhelést amikor belerántott.
  • Her Laca
    Jelzem ezekért a pillanatokért érdemes ezt csinálni nem a sok célzsák lelövéséért amint Tom meg is jegyezte bölcsen. A végén már nem is húzott a moci,de kibekkeltem:)
  • Solt
    Én eddig is mesternek tekintettelek vazze... nem véletlen, hogy nálad jelentkezem majd kiképzésre... közben jókat vitázhatunk, már egy csomó VS témánk van! :DD
  • Her Laca
  • Her Laca
    Nem érdekel már:) Használd ha neked jó. Szerintem szar és ennyi:))
    Nem vagyunk egyformák.Ettől szép a világ.
    No de mindjárt adok nektek egy kis videót,nagyot repültem.
    Shark lesből támadott,az elején ellőtte az egyik magasságimat ,aztán kaptam hideget meleget ,de a tudás:XD na meg a szerencse mellettem volt:)
    Ki is lépett utána nem nagyon tudta megemészteni a dolgot:)
    Nyugodtan szólíthatsz Mesternek ezután:)))) Na jó ez vicc volt!
  • Solt
    Mutass egy alternatívát, ami ennyiért ezt tudja, és akkor le is zárhatjuk a kérdést! :) Az a fő problémám, hogy még csak másik FFB-s hotas sincs, nemhogy ennyiért! :)

A minőség nem tökéletes, de nem is mondtam, hogy az! :) Az ár/érték/termék tudása hányadosunk jelentősen eltér, de az élet így szép! :)

Nekem megér egy kis nyűgöt ennyiért egy ilyen cucc... ;)
  • Zpogi
    Az van vele amit Tom is leírt,hogy a gázkarban lévő kábel rövidebb mint kellene, és ha koppig kihasználod akkor idővel megtörik benne néhány vékonyka kábel. Ez azzal jár, hogy a karon lévő két tengely a gázkar bizonyos állásainál elkezd ugrálni,tehát nem tudod használni rendesen,illetve teljesen előre tolt kar-állásnál nem működik néhány gomb, csak ha visszább állítod. Van benne ennek védelmében két műanyag határoló,de azon simán át lehet tolni, és idővel már semmilyen akadályt nem képez.

Hozzáteszem,hogy már a harmadik is elkezdte,mert teljesen előre tolt állásnál nem működik az egyik hatswitch,úgyhogy lassan készülhetek a cserjére ennek is. :(

Szétszedni meg azért nem akarom,mert nagyon nehéz sérülés mentesen eltávolítani az aljáról a csúszásgátlókat és emiatt nem szeretném elveszteni a garanciát.

Én kéz alól vettem 55-ért,de egyszer sem volt használva,én bontottam ki,amit az első cserénél nálam hagytak az meg meg lett javítva és eladtam.
    Lehet ezzel is az lesz,hogy kicseréltetem, és eladom,mert már kúúrvára unom ezt a szarozást.
  • Zpogi
    Az elsőt szó nélkül kicserélték,a régit is megtarthattam,viszont a másodikat vissza kellett küldeni Hollandiába,ott bevizsgálták és,csak ezután küldték el az újat,ergo 2 hétig tartott.
  • artivizsla #61808
    Nagy a bódottság, mert összejött a régi steam-es felhasználói felület felélesztése és már települ is a Clod.

• artivizsla #61807
    Outlook-ot használom és oda nem hozta be a spam-ot, webes felületen kellett utána menni, hogy meglegyen.
  • LeonSilver
    Kettőt, ha kérhetem ;)
  • artivizsla #61805
    Most akkor kellene küldenem egy fehér hangszórót ! :)
  • LeonSilver
    Spam mappa?
  • artivizsla #61803
    Egy email címet használok, a felhasználó nevet elküldi, gondolom, hogy a kódot is erre a címre küldené, de nyitott vagyok mindenre és bevállalom, hogy én vagyok a béna. :)
  • VO101Tom
    Én most kipróbáltam a stemen, nekem rendben elküldte a kódot a címre amit használok. Ha neked nem érkezik meg, akkor lehet, hogy másik címre megy?
  • VO101Tom
    Fel tudsz jönni Sanyo TS-re?
  • artivizsla #61800
    Az már megvan, hogy 1 1/2 éve regisztráltam, meg is van az akkori account név, de kódot akkor sem kaptam és az elfelejtett jelszó kéréséhez kéri a kódot.
  • LeonSilver
    Én például a D meghajtóra tettem ha jól rémlik.
  • artivizsla #61798
    Most nézem sorba őket.

A Steam-et a Clod mappába, vagy a ProgramFiles mappába kell telepíteni ?
  • Her Laca
    Na nekünk eltérő fogalmunk van a minőségről eszerint:)
    Különben ,hogy is volt ez? Vettél annó egyet boltban . Az bexart. Visszavitted ,vártál,vártál ,vártál. Mennyit is? Akkor visszakérted a lét vagy mi történt? Utána hívtad a lóóóógit? és kaptál 40% engedményt?
    De engem nem az ára érdekel ám ,hanem az ,hogy REPÜLHESSEK vele!
    És nem hetek múlva. Majd a következőnél ,megint ugyan ez:) Éppen ezért lesz Warthog.
    Témát befejeztem:)
    Lóóóógi maradjon az egérnél ,meg a kormánynál,azt tud csinálni ez tény.
    A joyt hagyja a profikra,bár az se véletlen,hogy abba hagyták a gyártást ,gondolom ők se hülyék rájöttek ami nem megy ne erőltessék:)
  • LeonSilver
    Ezt próbáltad már?

https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=5322-QYZB-5344
  • LeonSilver
    Tudom, hogy a szoftverben van ez, nekem is volt ilyen szutykom ;)
  • artivizsla #61794
    Ha az eredeti lemezről indítom el, akkor ezt kapom hibaüzenetnek :

"Steam.exe (main exception): Error : delete of steam.exe failed, win32 Error 5 "Ahozzáférés megtagadva."
  • Solt
    Ez a gyári szoftverben van, ezzel tudod tesztelni cuccost... :) A G940-n egyébként van ilyen érzékelő, játék közben csak akkor van FFB, ha fogod a joyt... :)
  • LeonSilver
    Ugye, hogy mennyire "ostoba" volt a lógitek?? A mikroszoft nagyon jól megoldotta a problémát!
  • artivizsla #61791
    Na, ilyen még nem jött, csak egy olyan email, ami érvényesíti az email címemet.
  • Lebowski
    Nekem is volt ilyen régen, és miközbe töltött az IL2 önmagától elkezdett rángatózni. Haverjaim csak 'Lőcsnek' hívták :D majdnem rám is rám ragadt :D
  • LeonSilver
    Ilyen volt az a lógitek amit qrva gyorsan eladtam!
    Ezt a Microsoft joyával például nem lehetett megcsinálni!!!!! Hogy védjék a joyt és a környecő cuccokat :)
    csak akkor működött ha fogta az ember. A kisujjnál volt egy érzékelő és ha elengedte az ember a joyt, akkor "kikapcsolt" a cucc!

• Solt
    Kéne küldjön egy azonosító kódot, amit be kell másolnod belépés előtt...
  • LeonSilver
    Ez nagyjából olyan, mint a TIR. Ha egyszer kipróbálod, akkor nem tudod hogyan lehettél meg eddig nélküle :) :)
    MINDENT lehet érezni!! Az oldalszéltől kezdve mindent! Ha a jobb szárnyat megluggatják és kisebb a felhajtóerő akkor azt. Ha mondjuk elmegy bal oldalon a flaps és kellene, akkor azt. Mindent pajtás! Persze ez a szoftvertől is függ!!!
  • Feró Flex
    Ez jó!
  • Feró Flex
  • majonur
    Eddig meg nem probaltam FFB Joyt, egyebkent mit tudnak ezek? Azon kivul, hogy pl. loves kozben razkodik,gondolom jelzi az atesest (FSX), esetleg az elmozditashoz szukseges erot lehet allitani?
    Kormanyom van FFB, de az egy masik tortenet.
  • LeonSilver
    De mi a rák van vele?

Megjegyzem szerintem sem tud joyt csinálni a lógitek!!!
    Én régebben az MS Sidewinder FFB pro-t (még az első verziót, 98-ban vettem) akartam lecserélni egy FFB-s lógitekre. Megvettem és egy hétig sem volt meg, úgy el adtam, mint a pinty!! Ritka egy szardarab volt...
  • artivizsla #61782
    Egy kis segítség kellene a Steam-be való belépéshez.
    Az email címet hitelesítettem, de nem enged belépni a fiókomba, hibás adat megadása miatt, pedig leellenőriztem már mindent.