IL-2 Sturmovik: Battle of StalingradTeam Fusion FB oldalIL-2 1946 MOD telepítésLőszer leírás Vogeltől!Kép feltöltése

IL-2 BoS: Aircraft Familiarisation IL-2 BoS Tutorials CloD: New Pilots

Nem jogtiszta játék letöltésében, telepítésében és használatában nem tudunk és nem is akarunk segíteni.

Az ilyen jellegű hozzászólások válaszolatlanul lesznek, vagy minden további értesítés nélkül törlésre kerülnek.
  • Sidewinder
    Sajnos nincs lehetőségem vásárolni ilyet,de az tény,hogy megtetszett.Pont jól kézre állóan lehetne konfigurálni rá a Ka-50 trimmgombját,akár az igazin. Az FFB pedig tényleg nagyon jó lehet. Semmi összehasonlítási alapom,mert eddig két joystick típust használtam( Logitech Wingman,Saitek X-45)egyik sem FFB. A Logitechnek viszonylag hamar feladta. Lehet,hogy nem szerette,hogy úgy vittem dugóhúzóba a gépet,ahogy az oktatók tanították a vitorlázórepülésben,vagyis határozottan. Nem finomkodtam,és ráadásul az IL-2-ben az egyik kedvenc szórakozásom volt próbálgatni,hogy miként dugóznak a különböző típusok.Ezért lehet,hogy kikopott benne valami, többet is elhasználtam belőle.Egy idő után minden gép állandóan jobbra akart orsózni a trimmelés meg a sok-sok újra konfigurálás ellenére. Aztán használtan sikerült beszereznem egy X-45-öst (thx 59th Putyin) amit máig elégedetten használok. Pedálnak melléje egy Logitech Wingman FFB kormány pedáljait állítottam be. Nem az igazi(túl rövid pedálút) de a semminél jobb.Viszont a Logiteches szívásaim ellenére is megtetszett ez a G490. Persze ez a gázkar dolog érthetelen,ennyi pénzért azért megoldhatnák gyárilag,főleg,hogy ha jól emlékszem,akkor csak egy kicsit több kábelt kéne belerakni... Magával a bottal egyébként nincs probléma,bírja a kiképzést,nem pusztul meg hamar?